Σάββατο

Προς τους γαλαζιους και μη Λαρισαιους....




O Tσίπρας είναι παρελθόν. Δεν θέλει ακόμη να το πιστέψει. Θα χρειαστεί να περάσουν μερικές εβδομάδες του νέου χρόνου για να το συνειδητοποιήσει. Θα γίνει αυτό. Αλλά κι εσύ εκεί έξω να γνωρίζεις ότι η ΝΔ και ο Μητσοτάκης ο Χαρακοπουλος ,ο Κελλας ο Αγοραστος δεν είναι η λύση σου. Ψάξε αλλού αν θέλεις να υπάρχει στο κοντινό μέλλον μια ελληνική κουκίδα στον πλανήτη. Αυτό το κράτος για να έχει μέλλον πρέπει πρώτα να καταστραφεί ολοσχερώς. Η Ν Δημοκρατια το ιδιο .Να γίνει στάχτη.Πρέπει να αναλάβουν δράση ΕΚΕΙΝΟΙ που είναι αποφασισμένοι να κάνουν στάχτη το ΚΡΑΤΟΣ το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. Εφτασε η ώρα των νέων και άφθαρτων ανθρώπων, οι οποίοι θ’ ανάψουν ξανά τη φλόγα που έσβησε στα χέρια των πολιτικών τζακιών που καταδυναστεύουν, συνολικά τα πολιτικό μας σύστημα. Εάν δεν καταστραφεί ολοσχερώς κάθε τι “κρατικό” (με εξαίρεση τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Νοσοκομεία) δεν έχεις καμμία τύχη. Απλά είσαι ένας νεκρός που περπατά. Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο-όσο και το ΚΡΑΤΟΣ. 
Το ΚΡΑΤΟΣ είναι το ΚΤΗΝΟΣ που σου κατατρώει τα σωθικά. Η Νεα Δημοκρατια ειναι το καρκινωμα που μαζι με τους αλλους μας εβαλαν στα μνημονιακα δεσμα. 



Η μόνη λύση είναι να σκοτώσουμε το ΚΡΑΤΟΣκαι να διαλυσουμε τη Νεα Δημοκρατια. Κι αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Κυριάκος παρέα με τον Κικίλια, την Ολγα, τον Σταικούρα, τον Χατζηδάκη τον Χαρακοπουλο τον Κελλα τον Αγοραστο και τα λοιπά σοσονάκια. Εάν θέλεις να υπάρχει μια κουκίδα Ελλάδας (εδώ που τα λέμε δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να υπάρχει αυτό το μολυσματικό οικόπεδο στον πλανήτη) πρέπει να σκοτώσουμε το ΚΡΑΤΟΣ. Και πρέπει αυτό να γίνει άμεσα. Στη  παρούσα βουλή δεν υπάρχει κανείς που να θέλει και κυρίως να μπορεί να σκοτώσει το κράτος. Κανείς από τους 300 κρατικοδίαιτους κηφήνες δεν θα σου χαρίσει την ελευθερία σου. Σε θέλουν είλωτα στα φορομπηχτικά δεσμά τους για να μπορούν οι ίδιοι να μαλθακίζονται στα σατέν σεντόνια της πολυτελούς εξουσίας τους. 

Για να υπάρχει στο κοντινό μέλλον μια ελληνική κουκίδα κάπου στη γη πρέπει να σκοτώσεις το ΚΡΑΤΟΣ-ΚΤΗΝΟΣ. Ξεκινώντας από τον εαυτό σου. Εσύ που κάθε πρωί αντικρύζεις την σκατόφατσά σου στον καθρέφτη είσαι εκείνος που επέλεξε αυτούς τους 300 να σε εκπροσωπήσουν. Εσυ εβαλες τον Αγοραστο και τα τσιρακια του στην Εξουσια. Εικόνα σου είναι οι Ζαπλουτίστας απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ. Εικόνα σου είναι οι βολεμένοι και δειλοί βουλευτές του Μητσοτάκη. . Εικόνα σου είναι οι ΤΙΠΟΤΑ της Φώφης, ο Βενιζελος  και τα λοιπά παρατράγουδα της Βουλής. Εικόνα σου κακοσχηματισμένε νεοΕλληνα είναι όλοι αυτοί τούς οποίους βρίζεις γιατί δεν αντέχεις το ειδωλό σου στον καθρέφτη. 



Ολοι αυτοί που μας κυβερνάνε στην διάρκεια της μεταπολίτευσης είναι η ΕΙΚΟΝΑ του σαπισμένου εαυτού μας που αντανακλάται στις επιλογές του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Για να γκρεμίσουμε το φαύλο και χυδαίο κράτος πρέπει να αποδεχθούμε το δικό μας είδωλο στο καθρέφτη. Εσύ ρε κακομοίρη είσαι ο Τσίπρας, ο Μπαλαφίνιο, ο Παπαδημούλης, ο Κικίλιας, η Κεφαλογιάννη,  ο καφενόβιος Λεβέντης ο Χαρακοπουλος ο Κελλας ο Αγοραστος και πάει λέγοντας…Ψηφίζεις το είδωλό σου στον καθρέφτη και στην συνέχεια έντρομος ανακαλύπτεις ότι πρόκειται για τερατογέννηση. 
Καλή Χρονιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: