Σάββατο

Κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό ελληνικό σχολείο δεν πρέπει να δεχθεί στις τάξεις του προσφυγόπουλα !!!

 
Αυτούς τους τρομαγμένους γονείς - οι οποίοι με το δίκιο τους αντέδρασαν και αντιδρουν  - στοχοποιουν  οι "ευαίσθητοι" και οι "αλληλέγγυοι". Τους επιτίθενται   άσχημα, προφανώς προς γνώση και συμμόρφωση και των υπολοίπων. Τους επιτέθηκαν πρόστυχα, για να στείλουν τρομοκρατικά "μηνύματα" και σε όσους άλλους θα είχαν τη φαεινή ιδέα να αντιδράσουν. Γιατί τους επιτέθηκαν; ...Γιατί τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ' ότι φαίνονται. Αν τα όσα προβλήματα  κρίνονται σοβαρά, δυστυχώς - για όλους μας - δεν είναι τα σημαντικότερα ...Τα σημαντικότερα είναι τα επικίνδυνα  "παιχνίδια", τα οποία παίζονται πάνω στις μικρές πλάτες των προσφυγόπουλων και των μαθητών ...Τα "παιχνίδια" αυτά, τα οποία απειλούν όλους τους εμπλεκόμενους λαούς και όχι μόνον τον ελληνικό. Αυτά τα "παιχνίδια" απειλούν οι γονείς τού Ωραιοκάστρου της Λαρισας και του Περαματος , με τις αντιδράσεις τους.

Γι' αυτόν τον λόγο και τους επιτέθηκαν σφοδρά. Πώς τους επιτέθηκαν; ...Με τον πιο ύπουλο και πιο πρόστυχο τρόπο ...Τους "θύμισαν" πως οι ίδιοι είναι Έλληνες προσφυγικής καταγωγής - μιας Ελλάδας μάλιστα, η οποία κατά το παρελθόν έχει να επιδείξει πολλούς μετανάστες - ...και νόμιζαν ότι τους έκαναν τα μούτρα "κρέας" ...Νόμισαν ότι αυτό αρκεί, για να αποδείξει το άδικό τους. Δεν αρκούνταν δηλαδή να τους χαρακτηρίσουν φασίστες ή ρατσιστές, αλλά ήθελαν να τους χαρακτηρίσουν και υποκριτές κι αχάριστους ...Οι τζάμπα "μάγκες", που σχίζουν τα Μνημόνια.

     Όλα αυτά είναι ψεύδη σε βαθμό εγκληματικό. Όλα αυτά τα κτήνη βασίζονται στο γεγονός ότι εκτελούν υπηρεσίες για την Νέα Τάξη και ότι αυτό τους αρκεί για να είναι ασφαλείς. Έχοντας τις "πλάτες" των ισχυρών, λένε ό,τι θέλουν και δεν ελέγχονται από κανέναν. Σήμερα, δηλαδή, επειδή συμφέρει το σύστημα εξουσίας και τους τοκογλύφους, υπάρχει μια παρανόηση των εννοιών. Η πρώτη - και βασικότερη - έννοια, η οποία παραποιήθηκε, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους, ήταν αυτήν του "Πρόσφυγα". Στην πραγματικότητα ούτε οι Σύριοι, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες. Πρόσφυγας, με βάση τον Διεθνή νόμο, είναι κάποιος μόνον για όσο διάστημα κινδυνεύει η ζωή του και "κινείται" για να σωθεί. Το πρώτο κράτος, το οποίο του παρέχει ασφάλεια, είναι και το τελευταίο μέσα στο οποίο αυτή η ιδιότητα έχει ισχύ.

Αυτό έλεγε πάντα ο Διεθνής Νόμος πριν ο νόμος αυτός γίνει "πατσαβούρα" των έμμισθων "αλληλέγγυων", οι οποίοι είναι πράκτορες και χαφιέδες ...Πρόσφυγας, για παράδειγμα, είναι ο Σύριος "μέχρι" την Τουρκία ή την Ιορδανία και τον Λίβανο. Αν φύγει από τις χώρες αυτές, οι οποίες του προσφέρουν ασφάλεια και προστασία, μετατρέπεται αυτόματα σε Λαθρομετανάστη. Όταν, δηλαδή, ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος φτάνει στην Τουρκία ως πρόσφυγας, επιχειρεί να περάσει το Αιγαίο, για να πάει στη Γερμανία, παύει να είναι πρόσφυγας και γίνεται ένας κοινός ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Γιατί; ...Γιατί έχει αλλάξει το "ελατήριο" που τον "κινεί" ...Γιατί έχει πλέον σώσει τη ζωή του και απλά αγωνίζεται για την ποιότητα της ζωής του, όπως ένας κοινός ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

Το "ελατήριο" της κίνησης δηλαδή είναι αυτό, το οποίο δίνει σε κάποιον την ιδιότητά του. Αν κάποιος κινείται αναγκαστικά, δια της βίας και παρά τη θέλησή του μακριά από την εστία του με μόνο στόχο να σωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του, είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ μέχρι να βρει τόπο να μην απειλείται η ζωή του. Τον πρόσφυγα - με βάση και το Διεθνές Δίκαιο - είναι υποχρεωμένο το κάθε κράτος να τον δεχθεί και να του παράσχει φιλοξενία και ασφάλεια ...ΜΟΝΟΝ τον Πρόσφυγα όμως. Γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί το δέχθηκαν ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα κράτη; ...Γιατί, κατά πρώτον αυτό είναι το ορθόν πολιτισμικά και ανθρωπιστικά, αλλά και γιατί κατά δεύτερον ο Πρόσφυγας είναι ακίνδυνος για το κράτος που τον υποδέχεται.

Ο Πρόσφυγας "ξηλώθηκε" δια της βίας από την εστία του και εκεί θέλει να επανέλθει. Ο Πρόσφυγας είναι μόνιμα "προσανατολισμένος" προς την πατρίδα του. Δεν θέλει να "στήσει" νέα ζωή σε μια νέα πατρίδα ...Έχει πατρίδα και δεν αναζητά τέτοια. Θέλει πίσω τη δική του ζωή και δεν θέλει μια νέα ζωή. Ως εκ τούτου δεν τον πειράζει ακόμα και να περιμένει σε προσφυγικά στρατόπεδα, γιατί θεωρεί ότι αυτό είναι ένα δύσκολο μεταβατικό στάδιο προς την ομαλότητα, που γι' αυτόν είναι ταυτισμένη με την επιστροφή στην πατρίδα.

Όμως, αντίθετα με τον πρόσφυγα, όταν κάποιος κινείται οικειοθελώς, όχι με κίνητρο τη σωτηρία του, αλλά με κίνητρο την "πρόοδό" του, είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Ακόμα κι αν η αρχική κίνηση ήταν υποχρεωτική, που του έδινε την ιδιότητα του πρόσφυγα, αν αυτή συνεχιστεί, τον μετατρέπει σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Γιατί Λαθρομετανάστης και όχι απλά μετανάστης; ...Γιατί δεν τον ΚΑΛΕΣΕ κάποια χώρα με βάση τις δικές της ανάγκες, ώστε να του δώσει την ιδιότητα του ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ...Αυτός από μόνος του κινείται προς κάποιες χώρες και αυτό τον καθιστά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ...Γιατί ο Λαθρομετανάστης είναι ο ανεπιθύμητος μετανάστης ...Είναι ο απρόσκλητος και αυθαίρετος μετανάστης.

Μετανάστης, δηλαδή, είναι αυτός, ο οποίος πηγαίνει σε μια χώρα, εξαιτίας τής ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ θέλησης και των ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ και τελεί υπό την προστασία της. Λαθρομετανάστης είναι αυτός, ο οποίος εισβάλει παρανόμως σε μια χώρα, εξαιτίας της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ θέλησης και των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΩΝ, αδιαφορώντας για τη θέληση και τις ανάγκες  τής χώρας στην οποία στην κυριολεξία εισβάλει. Γνωρίζει δηλαδή εκ των δεδομένων ο Λαθρομετανάστης ότι είναι ανεπιθύμητος εκεί όπου επιδιώκει να πάει. Γνωρίζει ότι απλώνει τα χέρια του σε μια "πίτα" που ανήκει σε άλλους και την οποία δεν θέλουν - όπως είναι δικαίωμά τους - να τη μοιραστούν μαζί του. Γνωρίζει πως είναι παράνομος στις επιδιώξεις του ...Τόσο παράνομος όσο παράνομος είναι κι ένας διαρρήκτης.

Γι' αυτόν τον λόγο ο Μετανάστης κινείται στο φως και μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες. Έχει νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις του μέσα από τις υπηρεσίες. Αντίθετα ο Λαθρομετανάστης κινείται στο σκότος και στην παρανομία. Έχει συναίσθηση της ταυτότητάς του. Αποφεύγει τις υπηρεσίες τής χώρας στην οποία εισβάλει. Κινείται νύχτα και με την συνοδεία παρανόμων διακινητών ανθρώπων.

Μέσα στην ηλιθιότητα της εποχής θίγονται μερικοί "ευαίσθητοι", όταν κάποιος τους αποκαλεί  όλους Λαθρομετανάστες. Γιατί θίγονται; ...Γιατί απλά δεν θέλουν να αποκαλύπτεται η μεθόδευση εκείνη, την οποία οι ίδιοι με πληρωμένη "ευαισθησία" δρομολογούν. Στόχος τους είναι να προκαλέσουν σύγχυση μεταξύ υπαρχόντων στο Διεθνές Δίκαιο όρων, προκειμένου να δρομολογήσουν τα εγκληματικά τους σχέδιά. Έχοντας αφεντικά αυτούς, οι οποίοι προκαλούν τις μαζικές μετακινήσεις των πληθυσμών - για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους—, είναι βασικό γι' αυτούς να προκαλέσουν σύγχυση. Μια τέτοια βασική και επιδιωκόμενη γι' αυτούς "σύγχυση" είναι μεταξύ των βασικών αυτών όρων, οι οποίοι περιγράφουν ανθρώπινες "μάζες" σε "κίνηση" ..."Σύγχυση" μεταξύ αυτών, οι οποίοι θίγονται από την "κίνηση" αυτήν και δεν πρέπει να αντιδράσουν.

Ο κανόνας στην περίπτωση αυτήν είναι ένας και μοναδικός: Η μετανάστευση θίγει αυτόν που "χάνει" ανθρώπινο δυναμικό, ενώ η λαθρομετανάστευση θίγει εκείνον που "δέχεται" ανθρώπινο δυναμικό. Ένα οργανωμένο κράτος και τον λαό του δεν το συμφέρει τίποτε από τα δύο ...Δεν το συμφέρει ούτε η Μετανάστευση ούτε η Λαθρομετανάστευση ...Δεν το συμφέρει ούτε να χάνει δικό του κορυφαίας ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό –-εφόσον μόνον αυτό διεκδικείται από τους ξένους - ούτε να φορτώνεται ό,τι "περισσεύει" από τον περίγυρο ...Απλά πράγματα. Με όρους αγοράς η περιγραφή τής κατάστασης είναι ακόμα χειρότερη. Με τη μετανάστευση κάποιοι ξένοι σου παίρνουν πάνω από τον "πάγκο" τα "φιλέτα", τα οποία τα έχεις πληρώσει πανάκριβα και περιμένεις από αυτά να βγάλεις κέρδος και με τη λαθρομετανάστευση κάποιοι ξένοι σου φορτώνουν "κατιμά", που όχι μόνον δεν θα βγάλει κέρδος, αλλά θα σου προσθέσει έξοδα για τη συντήρησή του.

Χάνεις υγιείς ανθρώπους, πάνω στους οποίους "επένδυσες" - εκπαιδεύοντάς τους ως γιατρούς, μηχανικούς κλπ. - πριν αυτοί σου αποδώσουν κέρδος και "φορτώνεσαι" ανεξέλεγκτα αγράμματους, ανειδίκευτους δουλοπάροικους, οι οποίοι μπορεί να είναι και άρρωστοι φορείς ηπατίτιδας, σύφιλης, ευλογιάς, χολέρας, φυματίωσης κλπ. και να απαιτούν άμεσα έξοδα για την ιατρική και φαρμακευτική τους περίθαλψη. Όταν συμβαίνουν καί τα δύο αυτά ταυτόχρονα, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, ο "πάγκος" σταδιακά παύει να είναι τέτοιος και γίνεται "σκουπιδοτενεκές" ...Γίνεται μια ανθρώπινη "χωματερή", όπου παύει να έχει ισχύ ο νόμος και το δίκιο, και επικρατούν οι ανομίες των σωματεμπόρων και των κακοποιών ...Παύει να είναι "οίκος" ανθρώπων και γίνεται "αποθήκη" δυστυχισμένων ψυχών. Αν αυτό συνδυαστεί και με μια επίσης ανεξέλεγκτη πώληση δημοσίου και ιδιωτικού κεφαλαίου, χάνεται και ο ίδιος ο "πάγκος" και η κοινωνία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει στην πατρίδα μας; Πάνω στη δυστυχία και τη νομιμότητα των προσφύγων "σπρώχνουν" λαθρομετανάστες, τους οποίους αυθαίρετα τους αντιμετωπίζουν σαν μετανάστες ενώ είναι απρόσκλητοι εισβολείς. Καθημερινά η Ελλάδα δέχεται τα τεράστια "κύματα" των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών και τα οποία η "μαύρη" προπαγάνδα προσπαθεί να τα ωραιοποιήσει με αυθαίρετες "πινελιές" πολιτισμού και ανθρωπισμού; ...Μια "μαύρη" προπαγάνδα, η οποία έχει ως μοναδικό της στόχο να δημιουργήσει ενοχές στον ελληνικό λαό και ως εκ τούτου να "εισπράξει" την εις βάρος του ανοχή του. "Δουλεύουν" τον αφελή κόσμο με "ανθρωπιστικούς" και "πολιτισμικούς" επαίνους και συγχαρητήρια ...Έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι ...Τζάμπα είναι που πάνε κι έρχονται στο Αιγαίο όλα τα βαθύπλουτα σκουπίδια τού εβραιοκρατούμενου Χόλυγουντ της τοκογλυφίας και της προπαγάνδας ..."Δουλεύουν" τον κόσμο ...Τα αφεντικά τους υπερασπίζονται όλοι αυτοί και άρα και τα δικά τους συμφέροντα.

Ανθρωπισμός δεν είναι να βοηθάς ανθρώπους εις βάρος άλλων ανθρώπων, διευκολύνοντας τους ιμπεριαλιστές και τους δουλεμπόρους στις επιδιώξεις τους. Ανθρωπισμός είναι να καταγγέλλεις και να πολεμάς την αδικία όπου κι αν αυτή συμβαίνει, είτε αυτή σε αφορά άμεσα είτε όχι. Ανθρωπισμός είναι να "βλέπεις" πάντα "καθαρά" την κατάσταση και με την ορθή σου στάση να φέρνεις πάντα το Δίκιο "απέναντι" από τους εγκληματίες, ώστε να μην τους διευκολύνεις στους σχεδιασμούς τους. Λαθρομετανάστες είναι ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι σήμερα "κατακλύζουν" την Ελλάδα και παριστάνουν τους Σύρους πρόσφυγες, εφόσον - ως γνωστόν - η Ελλάδα δεν συνορεύει με τη Συρία.

Όμως, για τον Λαθρομετανάστη τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που περιγράψαμε λίγο πριν. Το γεγονός, δηλαδή, πως όλοι αυτοί είναι δυστυχείς και θύματα άσχημων καταστάσεων, δεν τους νομιμοποιεί κι ούτε τους αλλάζει τις ιδιότητες. Δυστυχείς και θύματα καταστάσεων είναι και οι άστεγοι, οι οποίοι περιφέρονται στους δρόμους, αλλά δεν υπάρχει νόμος που να τους δικαιολογεί σε περίπτωση που επιχειρήσουν να μπουν στα σπίτια των άλλων ούτε υπάρχουν δικαιολογίες για "αλληλέγγυους", οι οποίοι με "αντικλείδια" θα επιχειρούσαν να τους μπάσουν μέσα σ' αυτά. Η ιδιότητα του αναξιοπαθούντος, δηλαδή, δεν δικαιολογεί τα ΠΑΝΤΑ ...Δεν σου φταίει κάποιος τρίτος, για να σε αποζημιώσει για τα εγκλήματα που έκαναν εις βάρος σου κάποιοι άλλοι. Η δυστυχία σου δεν σου επιτρέπει να καταπατάς το απολύτως θεμελιώδες και απολύτως κατοχυρωμένο ανθρώπινο δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

Όλα όσα αφορούν αυτούς τους αναμφισβήτητα δυστυχείς ανθρώπους "αποτυπώνονται" πάνω σε ιδιότητες, τις οποίες αναγνωρίζει το Διεθνές Δίκαιο ...Ιδιότητες, οι οποίες βασίζονται σε αντικειμενικά δεδομένα και όχι σε υποκειμενικούς συναισθηματισμούς. Όπως είπαμε και πιο πάνω, δυστυχείς πρόσφυγες είναι οι Σύριοι μόνον μέχρι την Τουρκία ή την Ιορδανία. Αν αυτοβούλως εγκαταλείψουν την Τουρκία ή την Ιορδανία - για ένα καλύτερο μέλλον—, οι ίδιοι άνθρωποι αλλάζουν ιδιότητες. Μετά εκ των πραγμάτων μπορούν να θεωρηθούν πονηροί και υστερόβουλοι, εφόσον συνεχίζουν να παριστάνουν τα θύματα και σε χώρους όπου δεν υπάρχουν πλέον θήτες. Μπορεί εγκληματίες να μην είναι οι άνθρωποι, αλλά παράνομοι είναι σε κάθε περίπτωση. Το δικό τους καλύτερο μέλλον είναι το χειρότερο μέλλον για κάποιους άλλους. Το δικό τους καλύτερο μέλλον δεν το "χτίζουν" μόνοι τους ...το κλέβουν από κάποιους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου