Τρίτη

Aνεξαρτητοποίειται ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης και προσχωρει στη ΝΔ

Αποκλειστικό: Προς ανεξαρτητοποίηση ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης  – Κοιτάζει προς ΝΔ

Μία ακόμα ξαφνική αποχώρηση βουλευτή από την κοινοβουλευτική ομάδας της Ενωσης Κεντρώων έρχεται να προστεθεί στις αλλαγές που έγιναν ξαφνικά στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr ετοιμάζεται να στείλει στο προσεχές διάστημα επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Με την απόφασή του αυτή, εάν δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή που να την αναιρέσει, ο Γ. Κατσιαντώνης θα γίνει ο τρίτος κατά σειρά βουλευτής που αποχωρεί από την Ενωση Κεντρώων.

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, αριθμεί επτά βουλευτές μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καρρά και της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου η οποία προσχώρησε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Δημοσιεύματα που κατά καιρούς ήθελαν τον Κατσιαντώνη να βρίσκεται προ των πυλών του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν επιβεβαιώνονται αλλά κινήθηκαν σε εντελώς λανθασμένη βάση αφού κάτι τέτοιο δεν υπήρχε ποτέ.

Αντίθετα, αυτό που υπάρχει σύμφωνα με τις πληροφορίες του dikaiologitika.gr , είναι οι επαφές με υψηλότατα στελέχη της ΝΔ με τα οποία ο βουλευτής βρήκε πνεύμα συναντίληψης γιά μία σειρά σοβαρών θεμάτων γιά την πορεία της χώρας.

Ετσι, μετά την ανεξαρτητοποίησή του, ο βουλευτής δεν αποκλείεται, εκτός απροόπτου να ολοκληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τις επαφές του και να ενταχθεί στην ΚΟ της ΝΔ.

Η προσχωρηση αυτή δημιουργει νεα δεδομενα και φαγωμαρες στην γαλαζια παραταξη της Λαρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια: