Πέμπτη

Ιδρυσε και εσυ ΜΚΟ τα οικονομας απο το δημοσιο κουρβανα και μετα ιδρυεις Κεντρα Επαγγλματικης Καταρτησης !!!Κοροιδα ε κοροιδα!!!

Image result for Νικος Πιτσουλης 

Αστερι ο Νικόλαος Πιτσούλης, δημιουργός της «ΚΕΣΣΑ Δήμητρα», που φέρει αριθμό μητρώου 2, έχει έδρα τη Λάρισα και υποκατάστηματα στην Αθήνα Θεσσαλονικη Τικαλα και Βολο . Την περίοδο 1999 – 2003 παντελονιασε σαν ΜΚΟ συνολικά 2.357.486 ευρώ! Ενώ το 2005 διένειμε μεγάλο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας του ελληνικού λαού που συγκέντρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών για τα θύματα του τσουνάμι που έπληξε τη Σρι Λάνκα. !!!
Αν και μη Λαρισαιος ο Πιτσούλης είναι ένας από τους πρώτους ιδρυτές ΚΕΚ στην Ελλάδα, που φέρει το όνομα «ΙΕΚ Δήμητρα».

Είναι όμως και συντονιστής της Ενωσης Πολιτών Κατόχων Τίτλων της Lehman Brothers καθώς είναι ο πρώτος Ελληνας επενδυτής που αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον της Citibank. Ο κ. Πιτσούλης μαζί με αρκετους Λαρισαίους που φέρονται ότι έχασαν περί τα 200 εκατ. ευρώ από τη χρεοκοπημένη Lehman Brothers.
Εντυπωσιακό βεβαίως το γεγονός ότι ένας... ανθρωπιστής που σπεύδει να βοηθήσει τους πτωχούς στη Δομινικανή Δημοκρατία και την Ινδία επενδύει, ταυτόχρονα, στα «τοξικά» ομόλογα της Lehman Brothers!
Εμεις τελικα αναρωτιεμαστε πως τα καταφερνει με τοσα ποστα και σε τοσες ΜΚΟ!!!Αδιστακτος ο τυπος θελει να τα παιρνει απο παντου!!!Καμαρωστε τον κυκλοφορει ακομα ελευθερος!!!
Μερικες φωτογραφιες απο τα επιτευγματα του!!!Ιδρυσε και εσυ ΜΚΟ τα οικονομας απο το δημοσιο κουρβανα και μετα ιδρυεις Κεντρα Επαγγλματικης Καταρτησης !!!Κοροιδα ε κοροιδα!!!

Image result for Νικος Πιτσουλης


Image result for Νικος Πιτσουλης








Image result for Νικος Πιτσουλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: