Τετάρτη

Κριμα

Ένα κόμμα που αντιπροσωπεία του μετέχει στο gay pride και όχι στην εορτή μνήμης των πεσόντων στο στρατόπεδο Μακρυγιάννη είναι εξ ορισμού συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και τοιουτοτρόπως πρέπει να αντιμετωπισθεί από όσους αυτοχαρακτηρίζονται ως εθνικόφρονες. Δυστυχως ετσι εχει καταντησει σημερα η Νεα Δημοκρατια!!! Καλή νύχτα στο γαλάζιο Ποτάμι.
Η Δεξιά υπήρξε πάντοτε, από τον Δ.Γούναρη και το Λαΐκόν Κόμμα η δύναμη ευθύνης του ελληνισμού.

Ο εθνικός κορμός υπήρξε πάντοτε το έρμα στο εθνικό σκάφος, που αξασφάλιζε την ευστάθειά του.

Ο συντηρητικός νοικοκυραίος με την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια, ως φορέας της κιβωτού των αξιών της δεξιάς παράταξης: Πατρίς-Ορθοδοξία-Οικογένεια.

Στον αντίποδα, η παρακμιακή τάξη των "προοδευτικών" της αριστεράς με ό,τι λούμπεν στοιχείο ενυπάρχει στο περιθώριο της κοινωνίας: τεμπέληδες επιδοματοδιώκτες, απάτριδες, ελευθεριακά android, ομοφυλόφιλοι, λαθρομετανάστες τυχοδιώκτες (και ουχί μετανάστες νόμιμοι) κτλ

Η ΝΔ έστω και τώρα, στο +5' να συμπαραταχθεί επιτέλους με την πλευρά που αρμόζει. Και όχι να πατάει σε δύο βάρκες, γιατί αυτή η ισορροπία είναι θνησιγενής, τελείως έυθραστη.Τι σχέση μπορεί να έχει ο Ορθόδοξος Πατριώτης Οικογενειάρχης με τις...''παρούσες'' του γαλάζιου ποταμιού;Τι δουλεια εχει ο Τατσοπουλος και ο Πρετεντερης στην ΝΔ?
Δυστυχως σημερα ο λαός αρέσκεται να του χαϊδεύουν το υπογάστριο και να του υπόσχονται παραδείσους. Και ας ζει καθημερινά τον εφιάλτη της επιβίωσης, που υποβαθμίζει κάθε αξιακή μορφή της μίζερης ζωής του. Το χάϊδεμα των αυτιών του είναι η πολιτική που τον προσεταιρίζει. Η ψήφος του δεν είναι προϊόν πολιτικής λογικής. Είναι αποτέλεσμα ψυχολογικού του επηρεασμού και τυχοδιωκτικού καιροσκοπισμού. Κριμα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: