Σάββατο

Θα βρουν την δυναμη να αποτινάξουν τελικα αυτον τον ζυγο που λεγεται κοινοβουλευτικη δημοκρατια και Ευρωπη!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η αυτογνωσια ειναι μεγαλο προσον στον ανθρωπο . Να ξερεις δηλαδη που σε παιρνει και μεχρι ποιο βαθμο να μπορεις να σταθεις.Αμα απο την φυση σου εχεις μειωμενο IQ τοτε να καθεσαι στην παντα οπως λεει και η λαικη σοφια .Να αφηνεις αλλους να μπαινουν μπροστα και να τραβουν τα χαλινάρια
Δυστυχως αυτος ο θιασος που ονομαζεται κοινοβουλευτικη δημοκρατια και οι θιασαρχες γραικύλοι πολιτικοι καταφεραν και εκαναν ολους τους τωρινους Ελληνες υποψηφιους!!
Και βλεπεις τους πραγματικους ηγετες -αυτους που επρεπε να ειναι μπροστάρηδες να αποθυμιούνται την ενασχόληση τους με την πολιτικη και να σου λενε ..............τι δουλεια εχω εγω να ασχοληθω με αυτα τα σκουπιδια .
Και εδω που τα λεμε εχουν απολυτο δικαιο . Η Ελλαδα εχει γεμισει με σκουπιδια.Γραικυλοι σε εξαρση .Ολοι θελουν να κυβερνησουν .Το εχουν η δεν το εχουν ολοι εκει αυτοι!!! Παραγοντισμος στο μεγαλειο του .
Θλιβεροι αποστρατοι-δημοσιοι υπαλληλοι που επιδιωκουν λουφα ( αν και εδω που τα λεμε μια ζωη λουφαρουν) ενστολοι που θελουν να μετατρεψουν ατυνομια και στρατο σε γαλαζια πρασινη και κόκκινη συνδικαλιστικη οργανωση.Και επανω σ αυτους ολες οι τεκνατζουδες που βαρεθηκαν τον γαμο τους και την οικογενεια και θελουν ξαφνικα να γινουν 20αρες .Δεν υπαρχει η αμφιβολια οτι με την πολιτικη κρυβεις πολλες αδυναμιες.Η πολιτικη ειναι σαν εθισμος .Αρρώστια σχετη .
Μετα εχουμε και αυτους που εχουν καψουρα με την καρεκλα .Ειναι αυτοι που νομιζουν οτι ειναι ανατικαταστοι και πρεπει να τους παμε στο νεκροταφειο με την σημαια επανω στην κασα.
Η Λαρισα εχει αρκετους.Οσο και αν στεναχωρήσω τον Δημητρη ο Πραπας εμενα με ενοχλει .Με πειραζει που η Ρενα τον εβαλε ξανα υποψηφιο .Με πειραζει η υποψηφιοτητα της Ξυνοπουλου της Κοντογιαννη του Οικονομου του Καλομπατσιου .τα εχω πει κατ επαναληψη .
Με ενοχλεί που ο Παραμυθιαρης Αγοραστος επιμενει να ειναι ξανα υποψηφιος μετα τα οσα μυρια εχει ακουσει και εχουν δημοσιευει . Με πειραζει πρωτιστως επειδη και αυτος αλλα και καποιοι αλλοι χρησιμοποιησαν την πολιτικη για να γινουν πλουσιοι .
Με πειραζει που Ο Χαρακοπουλος και ο Κελλας θεωρουν οτι αμα φυγουν αυτοι απο την πολιτικη η Ελλαδα εχει τελειωσει .
Θλιβομαι βαθυτατα για την σημερινη καταντια της Πατριδος και αναρωτιεμαι αν τελικα οι Ελληνες - οι μη υποψηφιοι - θα βρουν την δυναμη να αποτινάξουν τελικα αυτον τον ζυγο που λεγεται κοινοβουλευτικη δημοκρατια και Ευρωπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: