Παρασκευή

Στηριζω τους υποψηφιους του Λ .Συνδεσμου στην Λαρισα χωρις αστερισκους και υποκλινομαι στον Αγωνα τους

 
  • ΖΗΣΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Επιχειρηματίας
  • ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Καθηγητής Αγγλικών
  • ΛΙΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ, Αγρότης
  • ΜΠΙΛΛΗ-ΤΣΙΤΣΕ ΜΑΡΙΑ συζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
  • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ελ. Επαγγελματίας
  • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΟΥΚΑΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Τέως Διοικητής Αγίου Όρους, Τέως Νομάρχης
  • ΠΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Έμπορος-Γαιοκτηνοτρόφος
  • ΤΖΟΥΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ιατρός-Διευθυντής Ακτινολόγος
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Αυτες οι εκλογες ειναι ιδιαιτέρως κρίσιμες .Το παιχνιδι της εξουσιας ειναι αναμφισβητητα σικε και στημενο .Οι Ελληνες ψηφοφοροι θα κληθουν απλα να επικυρωσουν τις οποιες αποφασεις εχουν παρει καποιοι αλλοι για αυτους .
Δεν μπορεις να πας σε εκλογες και να ισχυριζεσαι οτι εισαι Δημοκρατια οταν αποκλειεις καποιους εις βαρος καποιων αλλων .Εδω τωρα εχουμε τον Λαικο Συνδεσμο και τους υποψηφιους του εντελως αποκλεισμενους απο τον δημοσιο λογο . Το συστημα δινει βημα μονο στους απογονους των κατσαπλιαδων και στον περιξ αυτων καθεστωτικο θιασο .
Ο αντιλογος ,η ελευθερια της εκφρασης ,τα επιχειρηματα και οτι τσπ ξεβρακωνει την καθεστωτικη προπαγανδα βαφτιστηκαν ρητορικη μισους και εξωστρακισθηκαν .
Καποιοι δυστυχως στην Ελλαδα αυτοανακηρυχτηκαν ιδιοκτητες της Δημοκρατιας που μετα την λογοκρισια που επέβαλλαν εχουν ιδρυσει και την Αστυνομια Σκεψης .

Η σταλινοποιηση της πολιτικης ζωης ειναι πλεον γεγονος.
Απο αυτες τις εκλογες θα εξαρτηθει εαν οι Ελληνες θα αποδεχθουν αυτο το εμπριμε καθεστως η θα το αλλαξουν.
Η συνεχης ανυπαρξια ιδεολογιας -παραγωγης πολιτικου εργου- η ανυπαρξια ΙΔΕΩΝ και ΠΡΑΞΕΩΝ που να απαντούν αποτελεσματικά στις αγωνίες της κοινωνίας, εχει εκφυλισσει την πολιτική σε ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΑΝΕΜΟ-ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΑΝΕΜΟ-ΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ όπου οι υποψήφιοι "πατριώτες" βλέπουν τα κόμματά τους ως οχήματα για την μεταφορά τους σε κάποια καρέκλα του παράδεισου των οποιων 8χίλιαρων, δηλαδή για την επίλυση προσωπικών τους συμφερόντων και όχι της Ελλάδας.

Και είναι ΝΤΡΟΠΉ ακόμα και την ώρα που η μάνα Ελλάδα ψυχοραγεί να την βλέπουν κάποιοι ως πολιτικό προιόν για την προσωπική τους κερδοφορία....
Απο το 1974 μαχομαι ολους αυτους του φαυλους της μεταπολιτευτικης αλητειας .Απο το 1974 στηριζω τον πατριωτισμο και οσους μαχονται .Το ιδιο θα κανω και τωρα .
Στηριζω τους υποψηφιους του Λ .Συνδεσμου στην Λαρισα χωρις αστερισκους και υποκλινομαι στον Αγωνα τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: