Κυριακή

Ο BIDEN ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, : ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, KAMALA HARRIS ΜΕ …ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όσοι νομίζουν ότι ο 78 χρονών νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάϊντεν, που έχει πολλά προβλήματα υγείας, που συχνά ξεχνά που βρίσκεται και τι κάνει, θα είναι ο νέος πλανητάρχης, μάλλον κοιμούνται ύπνο βαθύ.

Όπως αναφέρεται, ιστορική χαρακτηρίζεται η εκλογή της Καμάλα Χάρις ως αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Η πρώτη γυναίκα και μάλιστα έγχρωμη που καταλαμβάνει τον θώκο, δεσμεύτηκε στην ομιλία της, να «στρωθεί στη δουλειά», διαβεβαίωσε ότι «δε θα είναι η τελευταία» γυναίκα αντιπρόεδρος και παρατήρησε πολύ εύστοχα πως «η Δημοκρατία δεν είναι εγγυημένη», «θέλει πράξεις, θυσίες».

Αλλά ποια είναι αυτή η τζαμαϊκανή, ουσιαστική νέα πρόεδρος των ΗΠΑ ; Η κυρία αυτή είναι η εκλεκτή του Τζωρτζ Σόρος που έριξε εκατομμύρια για να φύγει ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο και από εδώ και μετά θα εφαρμόζει τις επιλογές του γνωστού μεγιστάνα της Νέας Τάξης, που αποσκοπεί στην υποδούλωση των λαών και στην εξολόθρευση κάθε θρησκευτικότητας και προσήλωση σε παραδοσιακά και εθνικά σύμβολα.

Παράλληλα θα στραφεί σε στενότερη συνεργασία με την Κίνα όπου η ανθρώπινη ύπαρξη δεν έχει καμία αξία, ενώ θα επιδιώξει με κάθε μέσο την ανατροπή του προέδρου Πούτιν της Ρωσίας που θεωρείται ένας από τους κυρίους εχθρούς του Σόρος.

Όσον αφορά την πατρίδα μας, μας περιμένουν ακόμα πιο μαύρες μέρες, με κίνδυνο ακόμα και την ολοκληρωτική εξαφάνιση του ελληνισμού,που προορίζεται να γίνει ή ένα θλιβερό και φτωχό προτεκτοράτο της Νέας Τάξης, ή ένα τουρκομπαρόκ βιλαέτι, όπως το είχε προβλέψει πριν από χρόνια ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης.

Όλα αυτά αν δεν υπάρξει καμία αντίδραση, καθώς τώρα με τα Lockdown κλπ θα πέσει … «μαύρη πείνα» και ίσως κάποιοι «συγκινηθούν» και σηκωθούν από τους καναπέδες.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: