Κυριακή

Λυση δεν ειναι η κατασυκοφάντησις της Αστυνομίας..

Πιθανώς να μπορούσε να λεχθεί και με καλλίτερο τρόπο. Ενώ αρπάζουν κάθε ευκαιρία για να επιτεθούν, μας εξηγούν κάθε φορά ότι δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να αμυνθούν.
Οι εικόνες που βλέπουμε σε τοσες πολεις της Ελλαδος, αδιάψευστες, ηχηρές, φωτισμενες με φωτια, προκαλούν την λογική. Αν η όρασις μεταφέρει σε όλους μας την ίδια στιγμιαία όψι της πραγματικότητος.Παλουκια, πετρες, , οδοφραγματα με καιγομενους καδους, μολοτωφ ιπταμενες καταληγουν στις αστυνομικες διμοιριες.Περιουσιες ασχετων πολιτων, καταστηματα, περιπτερα, τραπεζες, αυτοκινητα παραδομενα στην «αυθορμητη» μανια των ψυχοπαθων..Που υποτιθεται, οτι επιτελους τωρα εχουν και καποιο λογο..Τον θανασιμο τραυματισμο του ατυχου νεου, του οποιου η δυστυχης κα θρηνουσα οικογενεια δεν ανηκει σ'αυτες που κτυπησε η φτωχεια αλλα ουτε στη γενια των 700 ευρω..

Ομως οι αστυνομικοί, ενώ καθημερινως εισπράττουν αυτή την συμπεριφορά ( και χωρις καποιο θυμα, πολλω δε μαλλον τωρα που οι ειρηνοφιλοι δραστες, βρηκαν αφορμη) , είναι "υποχρεωμένοι" συμφωνα με τα Μεσα Αποβλακωσεως αλλα και τους ηθικους αυτουργους, που ειναι τα κομματα και οι ψευδοδιαννοουμενοι, δηλαδη ολοι αυτοι που υποθαλπτουν σε καθε ευκαιρια τα «παιδια» και τα νουθετουν προοδευτικα, να μην καθονται «τα παιδια» στον καναπε αλλα να πετανε μολοτωφ,πρεπει, να ανταποδίδουν οι αστυνομικοι, σ αυτη την μισητικη βια, γλαδιόλα και γαρδένιες ή γιασεμιά ενώ τα βιολιά του Δήμου, θα παίζουν, όπως οι ηρωικοί μουσικοί στο κατάστρωμα του Τιτανικού, λίγο πριν από την βύθισί του.

Αλλα ειναι αυτονοητο και αναμενομενο.Οταν καθε μερα πυρπολεις, βριζεις, επιτιθεσαι, ειναι προφανες οτι σε καποια στιγμη αδυναμιας και υπερεντασεως θα παρης απαντησι δυστυχως εξ ισου επιθετικη με συνεπειες οπως η χθεσινη..Κανεις ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ το γεγονος.Ομως για να εξηγησουμε την τραγικη καταληξι , οφειλουμε να ειμεθα ειλικρινεις.

Οταν η πολιτικη ζωη του τοπου διαπνεεται απο μισαλλοδοξια μισος υβρεις, λεκτικο βανδαλισμο και οι εκπροσωποι μας μονο που δεν πιανονται πολιτισμενα στα χερια...
Οταν τα Μεσα Αποβλακωσεως λυσσομανουν αφριζοντας με γουρλωμενα ματια ουσιαστικα οχι κατα αυτης ή της αλλης κυβερνησεως αλλα της εννοιας της ταξεως και του σεβασμου των νομων, απο αριστερισμο και «προοδευτισμο»..
Οταν η κατασυκοφαντησις της αστυνομιας ειναι αυτοσκοπος των λαικιστων και η αστυνομια εχθες, σημερα, παντα φταιει. Οχι για οτι πρατττει.Ουτε για οτι δεν πραττει . Αλλα διοτι υπαρχει.

Οταν οι αστυνομικοί συστηματικώς αφοπλίζονται ηθικώς. Αντιμετωπίζουν την καταφρόνια του περιγύρου των.
Οταν σύσσωμος η κοινωνία, την οποίαν έχουν ταχθεί να φυλάττουν, φαίνεται, σε όλα τα επίπεδα, κατήγορος.Ταυτοχρόνως, η κοινή γνώμη ζυμώνεται, καλλιεργείται, προετοιμάζεται για μια «δικαιολογημένη» αντίδραση στη «βία» που «εξασκούν κατά συρροήν» οι αστυνομικές δυνάμεις.
Οταν η παιδεια εχει παραδοθει στους κυρηκες της βιας , της ανατροπης, της απειθαρχιας, των καταληψεων, της καταστροφης του αστικου καθεστωτος...
Οταν δεν νοειται ομιλητης περι παντος επιστητου που να μην επαινεσει και διαφημισει τον αριστερισμο, την επαναστασι , την ανατροπη και τον μαιντανου του «προοδευτισμού»
Οταν η δικαιοσυνη δεν διαθετει την ιδια ευαισθησια ή τυφλοτητα απενατι των ανθρωπων που λυπουμεθα και των ανθρωπων που δεν λυπουμεθα..

Ειναι σαφες οτι πυροδοτουμε και προετοιμαζουμε συνεργοι ολοι, ανεξελεγκτες καταστασεις.

Εστω τωρα ας κατανοησουν οι υπευθυνοι ( η βουλη, ο πολιτειακος Αρχων, οι δικαστικοι, τα Μεσα Αποβλακωσεως) οτι ευθυνη ανηκει περισσοτερο σ αυτους, στην υποκριτικη σιωπη τους και οχι στον ειδικο φρουρο πατερα τριων παιδιων, που τραβηξε την σκανδαλη..

Οπως επισης πρεπει να κατανοησουμε ως κοινωνια, οτι δεν υπαρχουν δυο ειδων ανθρωποι.Αυτοι για τους οποιους λυπουμεθα (και ειναι ο ατυχος νεος και η απαρηγορητη οικογενεια του) και αλλοι που δεν λυπουμεθα γι αυτους και ειναι τα «γουρουνια οι μπατσοι»
Διοτι θυματα ακλαφτα λησμονημενα και περιφρονημενα ειναι ο αστυνομικος που τραυματισθηκε στα Ζωνιανα και εμεινε φυτο.
Ή ο ιδιωτικος υπαλληλος -φυλακας στο Ελληνικο 27 ετων, που κι αυτος ειναι φυτο ενα χρονο τωρα απο κλωτσιες με μποτες των «παιδιων» στο κεφαλι..Δηλαδη η υπερευαισθητη επιλεκτικα Δημοκρατια μας, θα πρεπει να παψη να ειναι μεροληπτικα αναισθητη.

Αν αυτα δεν θελουν δεν εχουν τολμη οι υπευθυνοι να τα ομολογησουν ειναι Αχρηστοι και οι συνεπειες του ανταρτοπολεμου που βιωνουμε καθημερινως θα ειναι ακομη τραγικοτερες..

Ισως το ατυχο θυμα, αν εχουμε καποια σοβαροτητα, ειναι επιτελους αφορμη να διαλυθη το παρακρατος των Εξαρχειων, το παρακρατος της βιας στα ΑΕΙ, αλλα ακομη περισσοτερο να οργανωθη και να εκσυχρονισθη η Αστυνομια μας.

Η κοινωνια των σκεπτομενων πολιτων εχει τον τελευταιο λογο..

ΙΑΣΩΝ
Υ.Γ. Διαβασα:
1) στην ιστοσελιδα των αναρχικων:
( http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=933804)

Άσχημη πόλη όμορφα καίγεται, το αίμα κυλισε, η εκδίκηση ξεκίνησε


2) Επειδη τα μεσα αποβλακωσεως σε πληρη συμφωνια με τον Συριζα ομιλουν και γραφουν περι δολοφονιας..(Δολοφονήθηκε απόψε στο κέντρο της Αθήνας από τις αστυνομικές δυνάμεις η ανακοινωσις των ευγενων φιλοπτωχων του Συριζα)
μεταφερουμε την ερμηνεια της λεξεως ..
Δολοφονια=Φονος δια δολου, ή προμελετης, εξ ενεδρας (Λεξικο Θησεως Τζανετατου,

Δεν υπάρχουν σχόλια: