Σάββατο

Οδηγουμεθα σε Αδιεξοδο..Βαρυτατες οι ευθυνες των κομματων..

Η Ιστορια επαναλαμβανεται. Oμως μονον αλλα αθωα θυματα, προκατασκευασμενοι ηρωες για μελλοντικη αναφορα, ειναι δυνατον να υπαρξουν, οπως μανιωδως επιδιωκουν οι ερυθροι διοργανωτες. Βεβαιως και ανεπανορθωτες καταστροφες εως οτου η αποχαλινωσι και η αφελης βεβαιοτης των δραστων οτι θα επιτυχουν τους σκοπους τους , δημιουργηση την πραγματικη λαικη εκρηξι..Αυτη που θα φανη ανηλεης στους καταστροφεις..

Κανεις πια δεν πιστευει οτι η συντονισμενη αυτη δρασις των καταστροφων, η συνεχης εκμεταλλευσις της κρισιμης μαζας, η διαρκης προτροπη στην ανατροπη του αστικου κρατους, δηλαδη ο απροκαλυπτος εμφυλιος συγκρουσιακος διχασμος μπορουσε ποτε να ειναι αυθορμητη διαμαρτυρια, αποτελεσμα του θανατου ενος ατυχου νεου..

Διαβαζω την σημερινη ανακοινωσι του λεγομενου συντονιστικου μαθητων http://www.mathites.gr/

«Αγώνας- Ρήξη- Ανατροπή
Στο κενό θα πέσει η καταστολή!
Για άλλη μια μέρα οι μαθητές ήμασταν στους δρόμους. ..οργανωμένα περιφρουρημένα, αγνοώντας την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό. Στην Αθήνα πίσω από τα πανό του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας και Πειραιά πορεύτηκαν δεκάδες χιλιάδες μαθητές.
Συνεχίζουμε τον αγώνα!!
Θα είμαστε στους δρόμους! Πολύμορφα σε κάθε σχολείο, σε κάθε γειτονιά. Απευθυνόμαστε στους γονείς μας, στους εργαζόμενους. Να μπουν μπροστά, να σταθούν δίπλα μας στον αγώνα. »

Συμπτωματικως, κοιταξτε τι γραφει και ο φιλειρηνικος Ριζοασπάάάάάάάστης της μιαλωμενης Θεας του Περισσου, που δεν χαιδευει αλλα ξερριζωνει «αυτια»...

«Σε συνέχιση του αγώνα των εργαζομένων και της νεολαίας καλούν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, που προχωρούν σήμερα στη διοργάνωση συγκεντρώσεων - πορειών σε πολλές πόλεις της χώρας, προκειμένου να φτάσει πλατιά στο λαό το κάλεσμα σε μαχητικό και οργανωμένο αγώνα με σύνθημα: «

Παρακαλω εδω την προσοχη σας ..

«Αγώνας - Ρήξη - Ανατροπή.»

Και συνεχιζει ο Φιλονομος και Δημοκρατικος Ριζοσπααάάάάστης

«Στο σχετικό της κάλεσμα, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ επισημαίνει ότι «η καλύτερη απάντηση στις αντιλαϊκές πολιτικές των αστικών κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και στο στήριγμα της αστικής τάξης ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, της ΕΕ, στους κατασταλτικούς μηχανισμούς και στους κουκουλοφόρους τους είναι εργάτες, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές να συνεχίσουμε αποφασιστικά και οργανωμένα. Με τη γραμμή ΑΓΩΝΑΣ, ΡΗΞΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=13/12/2008&id=10407&pageNo=3&direction=1
Οι απλοι ανθρωποι, οι πολιτες αυτης της χωρας που σεβονται την ελευθερια, την δημοκρατια την δικαιοσυνη, εργαζονται, κτιζουν την Ελλαδα και πονουν για ο,τι συμβαινει σημερα και δυστυχως θα συνεχισθη αυριο..Γνωριζουν βαθεια μεσα τους τί ειναι δυνατον να συμβη απο την αδιαλλαξια τον φανατισμο την τυφλωσι και την μισητικη βια των ωργανομενων μειοψηφιων της Κομμουνιστικης Αριστερας και των παραφυαδων τους.

Το εχει πη ο Ομηρος.. (Ομηρου Ιλιας, Βιβλιο 16, στιχος 631)

« Εν γαρ χερσι τέλος πολεμου, επεων δ ενι βουλή. Τω ού χρη μύθον οφέλλειν, αλλά μαχεσθαι..»

Ή στην νεοελληνικη,

«Διοτι το τελος του πολεμου βρισκεται στα χερια των ανδρων.Ενω των λογων στην βουλη.Σε τιποτα λοιπον δεν ωφελουν πια τα λογια , αλλα η αναμετρησις..»

Οι συνετοι, οι σκεπτομενοι Ελληνες ελπιζουν εστω μεχρι και την υστατη στιγμη να αποφευχθη.Αλλα οι πραξεις των φανατικων, των αφρονων, των δογματικων, των αμετανοητων φαινεται οτι οδηγουν εκει..
Βαρυτατες οι ευθυνες των δυο μεγαλων κομματων για την αφελη αντιληψι της πραγματικοτητος..

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: