Πέμπτη

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ > Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το πρωΐ 8.30 στο ναυτοδικείο Πειραιά για την δίκη των ΟΥΚ…από τον ανθέλληνα φιλοσκοπιανό Π. ΔημητράΑύριο το πρωί στις 08.00 εκδικάζεται στο ναυτοδικείο Πειραιά η υπόθεση των 39 ανδρών της ομάδας ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ. (μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος) για τα συνθήματα που είχαν φωνάξει κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010.

Η δίωξη στους 39 άνδρες της ομάδας ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ. έγινε μετά από... μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο γνωστός για τις ανθελληνικές του θέσεις Παναγιώτης Δημητράς, ο οποίος εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΠΣΕ). Μέλη του εν λόγω παρατηρητηρίου είναι και η Μιρέλλα Τσελνίκου αλβανικής καταγωγής, κάτοικος Αθήνας και ο Ντέιβιντ Βίτκος, πολίτης της ΠΓΔΜ, κάτοικος Αθηνών, οι οποίοι και προσεβλήθησαν από τα συνθήματα των ΟΥΚάδων.

Ο Παναγιώτης Δημητράς είναι γνωστός για τις θέσεις του περί υπάρξεως ποικιλίας μειονοτήτων στην Ελλάδα, όπως η τουρκική , η μακεδονική κλπ. Αναφορικά με τις θέσεις του για την ύπαρξη των δύο αυτών μειονοτήτων ο Π. Δημητράς υιοθετεί πλήρως τις θέσεις της διπλωματίας της ΠΓΔΜ και της Τουρκίας, σε σημείο που να προκαλεί το λαϊκό αίσθημα σπέρνοντας σπόρους διχόνοιας μεταξύ των πολιτών για ένα θέμα που ουσιαστικά υποκινείται από μερικές δεκάδες άτομα και τις μυστικές υπηρεσίες των δύο γειτονικών μας κρατών.

Ειδικότερα για το ζήτημα της λεγόμενης κατά των Π. Δημητρά τουρκικής μειονότητας οι θέσεις του ΠΣΕ έρχονται σε άμεση αντίθεση με την Συνθήκη της Λωζάνης η οποία αναφέρεται στην ύπαρξη θρησκευτικής μειονότητας στην Ελλάδα, την μουσουλμανική και όχι κάποια εθνικής. Στην δε πρόσφατη ομιλία του στο συνέδριο των Οικολόγων, ο Π. Δημητράς είχε επισημάνει την ανάγκη να αναγνωριστούν οι παραπάνω μειονότητες στην Ελλάδα, ακόμα και με το στανιό θα μπορούσε κανείς να πει.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί σε αυτή την υπόθεση δεν είναι τόσο η κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς που έκανε ο Π. Δημητράς και οι συνεργάτες του, αλλά η αποδοχή της από την στρατιωτική δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα από τον εισαγγελέα ο οποίος αν και προφανώς γνωρίζει το παρελθόν του Π. Δημητρά και τις προθέσεις του, αποφάσισε να προχωρήσει στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι κατά των 39 στελεχών της ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ. θα καταθέσουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν στείλει την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, άνθρωποι οι οποίοι προκαλούν τα εθνικά αντανακλαστικά και προβοκάρουν με ύποπτες πρτοθέσεις με τις δηλώσεις τους, τις φιλήσυχες κοινωνίες της Θράκης και της Δυτικής Μακεδονίας. Από την άλλη πλευρά η πλέον πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis έδειξε ότι οι Έλληνες πολίτες εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις (με 6,3/10) περισσότερο από κάθε άλλο θεσμό.

Ακολουθούν η Εκκλησία με 5,1/10, η αστυνομία με 4,9/10 και η Δικαιοσύνη με 4/10 ! Αυτή την εμπιστοσύνη προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό οι γνωστοί κύκλοι να πλήξουν, και αυτή την πολιτική τελικά ακόμα και η ίδια η ελληνική πολιτεία εμμέσως συντηρεί.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της δίκης αύριο το μεσημέρι, ένα είναι σίγουρο ότι οι 300 Έλληνες που στάθηκαν δίπλα στους 39 ΟΥΚάδες στην εκδίκαση της υπόθεσης τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν θα είναι μόνοι τους. Ο ελληνικός λαός ξέρει ποιοι τον προστατεύουν και ποιοι θέλουν η Ελλάδα να γίνει μία νέα Γιουγκοσλαβία.


Μιλάμε για την επιτομή της γελοιότητας. Την ίδια στιγμή που οι πολίτες εξαθλιώνονται και το κοινωνικό κράτος διαλύεται χάριν κάθε ελεεινού κρατικοδίαιτου εξουσιαστή, την ίδια στιγμή τα ΟΥΚ που αποτελούν μία από τις τελευταίες προμετωπίδες εγγύησης της Δημοκρατίας και της λαϊκής ασφάλειας βάλλονται σε μία γελοία υπόθεση. Μία υπόθεση που ξεπήδησε από τα σπάργανα της φασιστικής διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με μαϊμού βίντεο που προκλητικά προβλήθηκαν από μεγάλα κανάλια και τηλεπαρουσιαστές με “ανοιχτό στόμα”. Ξέρετε, τα ίδια ασπόνδυλα που έλεγαν με δέος για το “Μεγάλο στοχαστή”, για τα “Λεφτά που υπήρχαν”, συνεργούς της μεγάλης ληστείας της χώρας.

Μπορεί να σταγονίδια να γελοιοποιήθηκαν μαζί με τους εμπνευστές τους, η δίκη των ΟΥΚ όμως είναι μία οδυνηρή πραγματικοτητα και πρέπει όλοι να είμαστε εκεί για να δείξουμε ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.
Γι’ αυτό η παρουσία κάθε ελεύθερου πολίτη, κρίνεται επιβεβλημένη. Για την προάσπιση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Για να ορθώσουμε ασπίδα προστασίας σε όσους διώκονται από την φασιστική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Παπαδήμου. Για να δώσουμε το ηχηρό μήνυμα στους εχθρούς της Ελευθερίας με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σύνθημα από αυτούς που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την ζωή τους για την υπέρτατη, πανανθρώπινη αξία

Δεν υπάρχουν σχόλια: