Όχι με ένα, αλλά με πέντε χρόνια ιθαγένειας οι αλλοδαποί στην ΕΥΠ
Προσπαθούν με όλα τα μέσα, να διαλύσουν οι του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς, τον εθνικό κορμό! Με καθ' όλα ύποπτη, όσον αφορά στις σκοπιμότητές της διάταξη σε νομοσχέδιο για τις θαλάσσιες μεταφορές, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Χρήστος Παπουτσής, προσπάθησε να δημιουργήσει με μια αιφνιδιαστική κίνηση, τις προϋποθέσεις για την ένταξη αλλοδαπών που έχουν αποκτήσει πριν από μόλις ένα χρόνο την ελληνική ιθαγένεια (και ουχί ελληνική εθνική συνείδηση, αυτή δεν αποκτάται εγγράφως).
Μετά το σάλο που ξέσπασε και στη διάρκεια της συζήτησης για το θέμα στη Βουλή και κατόπιν αντιδράσεων της κοινοβουλευτικής Δεξιάς, η διατύπωση άλλαξε, με τον ένα χρόνο να γίνεται πέντε. Σας παραθέτουμε την αρχική διατύπωση στο άρθρο 28, παράγραφος 9 του νομοσχεδίου:
«Στο άρθρο 10 του ν. 3649 2008 "Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και άλλες διατάξεις" (Α 39) προστίθενται παράγραφοι 3 και 4 ως ακολούθως:
"Η πρόσληψη των πολιτικών υπαλλήλων στην ΕΥΠ γίνεται με μικτό σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) και αξιολόγησης ειδικότερων προσόντων τους, από Ελληνες πολίτες που έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια ένα (1) τουλάχιστον έτος πριν την ημερομηνία διορισμού τους».
Τουλάχιστον εξωφρενικό!
«Βιαιότητα» εις βάρος των Ελλήνων
Είναι πλέον σαφές τοις πάσι ότι προσπαθούν να ενσωματώσουν με βίαιο τρόπο τους μετανάστες στον κοινωνικό κορμό της χώρας μας, με πρόθεση σε βάθος χρόνου να ανατρέψουν τις ισορροπίες σε βάρος του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού, ώστε να επιτευχθεί, έστω και βίαια, η πολυπολιτισμικότητα. Και αυτά σε μια κυβέρνηση, με τη συμμετοχή «δεξιών». Μάλιστα, φτάνουν μέχρι του σημείου να δημιουργούν αντεθνικά μετερίζια μέσα στις «ευαίσθητες», λόγω του θεσμικού τους ρόλου, υπηρεσίες ασφαλείας τηυς χώρας μας.
Η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας από έναν μετανάστη (με έναν νόμο που ενδεχομένως να κριθεί παράνομος από το ΣτΕ), ο οποίος κάποτε εισήλθε λάθρα στη χώρα μας, παραβιάζοντας τους νόμους μας, δεν εγγυάται ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ότι αυτός έχει ενστερνιστεί το αξιακό μας πλαίσιο (κάτι που δεν θέλουν να αντιληφθούν οι άνευ αξιακού πλαισίου εθνομηδενιστές). Επίσης, δεν προϋποθέτει γνώση του παρελθόντος του νέου «πολίτη». Το πιθανότερο είναι ότι αυτός, θα δουλέψει για τα συμφέροντα της εθνοτικής ή θρησκευτικής ομάδας, από τις οποίες προέρχεται, έχοντας καταφέρει να διεισδύσει στην πρώτη γραμμή αμύνης μας και να βάλει στο χέρι απόρρητες πληροφορίες, που πιθανόν να μοιραστεί με εχθρούς. Και αυτό, θα βάλει σε μεγάλους κινδύνους την ασφάλεια του έθνους.
Όσον αφορά στην αστική Δεξιά, για άλλη μια φορά αυτή λειτούργησε στη λογική ότι το «μη χείρον βέλτιστον». Αυτό δεν συνιστά σε καμία περίπτωση ουσιαστική παρέμβαση, αλλά αντίθετα, άλλον έναν συμβιβασμό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου