Δευτέρα

Η μεθόδευση του συστήματος κατά των επίλεκτων, δεν θα περάσει

oykadess
Τρίτη πρωί στις 11:00, στην αίθουσα του Ναυτοδικείου Πειραιώς, θα παιχθεί η τελευταία πράξη του εθνομηδενιστικού έργου, που έστησε η εν Ελλάδι εθνομηδενιστική κομπανία, σε συνεργασία με τους «θεσμούς», που πλέον στρέφονται κατά του εθνικού χαρακτήρα του κράτους και των Ελλήνων.
Η όλη διαδικασία κατά των επίλεκτων βατραχανθρώπων της ΜΥΑ (Λιμενικό Σώμα), από άτομα που είτε δεν έχουν υπηρετήσει, είτε εξυπηρετούν σκοπιμότητες των αριστεριστών και όλων όσων απεργάζονται τη διάλυση του εθνικού κορμού, είναι ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ για όλους μας.

Δεν τρώμε κουτόχορτο κύριοι του Ναυτοδικείου

Ας μη νομίζουν οι της έδρας, αλλά και ο εισαγγελέας, ότι δεν θα κριθούν. Ήδη κρίνονται αρνητικά και δη ο πρόεδρος (Ευσταθίου, στρατοδίκης, συνταγματάρχης του Στρατού Ξηράς), μετά από όλα όσα είδαμε:
α. την αποδοχή δύο αλλοδαπών μιας Αλβανίδας και ενός Σκοπιανού, ως πολιτικής αγωγής, εκ των οποίων ο ένας κάτοικος… Αυστραλίας (!), την απουσία των αλλοδαπών (!) μέχρι τώρα στη δίκη,
β. την αποδοχή της κατάθεσης (δεν είχε κάτι να πει) του γνωστού για τις απόψεις και τον ρόλο του, Παναγιώτη Δημητρά, ως μάρτυρα κατηγορίας
και γ. τη συστηματική απόρριψη όλων των ενστάσεων της υπεράσπισης και βάλτε.
Ακούστηκαν λοιπόν απίθανα πράγματα, λες και βρισκόμασταν σε «δίκη» σαν αυτές που έστηναν στην ΕΣΣΔ οι σταλινικοί κατά αντιφρονούντων, ενώ πολλές φορές χάθηκε και ο έλεγχος στη διάρκεια της διαδικασίας. Όλα λοιπόν δείχνουν μια «κατά παραγγελία» του συστήματος δίκη, με τη συνέργεια κάποιων «φοβισμένων» που δεν τόλμησαν να απαλλάξουν τους επίλεκτους με βούλευμα και με τη λαϊκή οργή για τα αντεθνικά όσο και παράλογα τεκταινόμενα, να αποτελεί τη μόνη εγγύηση ότι η μεθόδευση δεν θα περάσει. Και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Δεν θα ξεχάσω τη δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στυλιανού Πυλιώτη, για λογαριασμό των βατραχανθρώπων που υπερασπίζεται, στην εκκίνηση της διαδικασίας: «σκοπός να διεξαχθεί η δίκη ταχέως και δικαίως. Οι 39 κατηγορούμενοι, στελέχη της ΜΥΑ, δεν έχουν ο,τιδήποτε προσωπικό εναντίον οιουδήποτε στρέφεται εναντίον τους. Όμως, δηλώνουν τη σταθερή απόφασή τους να υπερασπιστούν τόσο τους εαυτούς τους, όσο κατά το μέρος που τους αναλογεί, το κύρος και την αξιοπρέπεια, τόσο του παρόντος δικαστηρίου, όσο και της στρατιωτικής Δικαιοσύνης, στην οποία δηλώνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους.
Για τους λόγους αυτούς, όλοι οι κατηγορούμενοι και ο υπερασπιστής, δεν σκοπεύουν να αφήσουν ασχολίαστη οποιαδήποτε τυχόν αντεθνική ενώπιον του δικαστηρίου σας, συμπεριφορά».
Χαρακτηριστικό ήταν το ότι, όταν ο γνωστός για τις απόψεις του συνήγορος πολιτικής αγωγής Θανάσης Τάρτης, απέσυρε επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους» τις κατηγορίες της πολιτικής αγωγής από δύο αξιωματικούς, οι τελευταίοι δεν έκαναν προς τιμή τους δεκτή αυτή τη νέα μεθόδευση. Μάλιστα, δεν το σκέφτηκαν ούτε λεπτό πριν απαντήσουν αρνητικά και μέσω του συνηγόρου τους, εξέφρασαν αμέσως την απόφασή τους αυτή. Που, επαναλαμβάνουμε, τους τιμά ως αξιωματικούς και ως ΕΛΛΗΝΕΣ.


Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: