Τετάρτη

Η Νανα Μουσχουρη ειπε τα αυτονητα!!!!Και η αληθεια ποναει!!!!

 Υπήρξε μούσα του Μάνου Χατζιδάκι, ερμήνευσε με τη χαρακτηριστική φωνή της Θεοδωράκη (τον «Επιτάφιο»), Ξαρχάκο σε ποίηση Γκάτσου, Ελύτη, Ρίτσου, Καμπανέλλη. Ηταν η αγαπημένη τραγουδίστρια του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εχει πουλήσει πάνω από 300.000.000 δίσκους και..
βρίσκεται στο top ten με τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών. Διετέλεσε μάλιστα και ευρωβουλευτής της Ν.Δ. το διάστημα 1994-1999. Ο λόγος για την παγκοσμίου φήμης Νάνα Μούσχουρη.Σε συνέντευξη που παραχώρησε η κυρία Μούσχουρη στη γερμανική «Die Welt» ειπε τα αυτονητα!!!

  -Σήμερα όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Ελληνες, κάτι που καταλαβαίνω και το θεωρώ σωστό.  Με τους Ελληνες είμαι κακιά, κυρίως με τους πολιτικούς. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για τα προβλήματα.
 -Οι Ελληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει κανείς να εξοφλεί τα χρέη του. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ζούνε με ένα ψέμα σε μια ψεύτικη ευημερία... Η Ευρώπη έχει δίκιο να είναι εξοργισμένη. Και πιο εύποροι ήταν αυτοί που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν. Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα.Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δε χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους...Όλα αυτά χρηματοδοτούνταν με ευρωπαϊκά χρήματα – τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, οι εκλογές !!!!"...Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεταιΗ Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, αλλά όχι δωρεάν». ...

Δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να πω ότι και γω συμφωνώ σε πολλά με τους Γερμανούς, ΙΔΙΩΣ στο ότι πρέπει να πληρώνω τα ΧΡΕΗ ΜΟΥ. Είναι ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ, και εφόσον έχω βάλει την υπογραφή μου πρέπει να τα γυρίσω πίσω.!

 Να σημειώσουμε ότι η κυρία Μούσχουρη έως τις 19 Φεβρουαρίου 2010 έπαιρνε σύνταξη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους λόγω της θητείας της στην Ευρωβουλή, αλλά με επιστολή που απέστειλε στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου ζήτησε να μην τη λαμβάνει ωσότου η χώρα εξέλθει από την οικονομική κρίση. 
Αν ήταν στο χέρι μου θα προτιμούσα να ΖΗΣΩ με ελιά και ψωμί παρά να πάω να ΖΗΤΙΑΝΕΨΩ, όπως το κάνουν οι πολιτικοί μας. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως ολοι αυτοι οι οψιμοι πατριωτες    θέλουν να πιστεύεουν ότι μιλάνε εξ ονόματος όλων των Ελλήνων, βρίζοντας την Ν. Μούσχουρη και λέγοντας
....ότι αυτή γλύφει σήμερα την γερμανική μπότα χωρίς ντροπή.....κτλ.....

 Ολοι αυτοι οι νεοπατριωτες  κατηγορουν  τους γερμανούς για τις μίζες που έδιναν και δεν κατηγορούν τόσα χρόνια τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ που τα έπαιρναν...
  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ   η  έτρωγαν και αυτοι μαζί τους, και τώρα τους κακοφαίνεται που τούς εκοψαν τα ..δώρα..
Το παρακάτω σας  ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ και μιλάει για την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ λαμογια!!!
---
Ήταν ένας τύπος που κάθε πρωί έδινε στο ζητιάνο της γειτονιάς του από ένα ευρώ. Αυτό γινόταν για κανένα τρίμηνο. Στη συνέχεια συνέχιζε κάθε πρωί να τον χαρτζιλικώνει, αλλά πλέον του έδινε 50 λεπτά. Μετά από κανένα χρόνο μειώθηκε το ποσό σε 20 λεπτά και στο τέλος σταμάτησε να του δίνει λεφτά.

Κάποια μέρα τον σταμάτησε ο ζητιάνος και τον ρώτησε γιατί δεν του δίνει πια λεφτά. Οπότε ο τύπος του είπε:

Στην αρχή ήμουν ελεύθερος, οπότε σου έδινα ένα ευρώ. Μετά παντρεύτηκα, ξέρεις, γυναίκα, έξοδα... οπότε σου έδινα 50 λεπτά. Μετά έκανα ένα παιδί, ξέρεις, πάμπερς, γάλατα... οπότε σου έδινα είκοσι λεπτά. Μετά έκανα και δεύτερο παιδί, αυξήθηκαν τα έξοδα, οπότε σταμάτησα να σου δίνω λεφτά.

Και ο ζητιάνος έξαλλος:

- Καλά, ρε δεν ντρέπεσαι, κάνεις παιδιά με τα λεφτά μου;
--
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ που έχει τα κότσια μιας πραγματικής Ελληνίδος ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ των δικών μας των μεταλλαγμένων που βλέπουν όλη την ώρα τις τούρκικες σειρές στον Αντέννα και στο ΜEGA 

1 σχόλιο:

Δήμητρα είπε...

Ναι φίλε, είπε αλήθειες που πολλοί απο τους Έλληνες λένε τα ίδια και χειρότερα, κυρίως για τους πολιτικούς και σίγουρα για πολλούς άλλους που κατέχουν θέσεις κλειδιά (εφορείες κλπ). Αυτό που πείραξε εμένα όμως είναι σχετικά με τα λόγια που είπε για όλους τους Έλληνες. Έθιξε και ανθρώπους που κάνουν 2-3 δουλειές για να τα βγάλουν πέρα. Η Μούσχουρη αυτά τα ξέρει άραγε? Το ψάρι απο το κεφάλι βρωμάει και το σάπιο σύστημα μας έχει κάνει έτσι. Ο απλός κοσμάκης δεν φταίει για τίποτα αλλά δυστυχώς πάντα αυτοί την πληρώνουν την νύφη. "Εργάτες στο ζυγό του μεροκάματου και βασιλιάδες δίχως να "χουν θρόνο" (δανεισμένο απο τραγούδι της Νάνας Μούσχουρη- Σταύρος Ξαρχάκος και ο Μεγάλος Νίκος Γκάτσος)