Τρίτη

Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα


Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα
Καλπάζει η «εισαγόμενη» εγκληματικότητα, η οποία δεν μπορεί να παταχθεί από τα όργανα της τάξης
Ένα ακόμη θύμα θρηνεί η Ελλάδα μετά την άγρια δολοφονία 69χρονης στη Φιλοθέη. Δράστες εισήλθαν στο σπίτι της για να τη ληστέψουν και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με λοστό. Το θύμα βρέθηκε μετά από λίγη ώρα αιμόφυρτο στο πάτωμα από τον ίδιο της τον σύζυγο, ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσει εάν πρόκειται για προσχεδιασμένη δολοφονία ή αν το κίνητρο ήταν μόνο η ληστεία.
Φυσικά, συνεχίζεται και η αδυσώπητη… δράση των «κακόμοιρων» λαθρομεταναστών, με τον ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης από τη Βουλγαρία από δύο Πακιστανούς και δύο Ινδούς το βράδυ του Σαββάτου στο Ρέθυμνο. Η ανήλικη σύμφωνα με δήλωση της στην αστυνομία οδηγήθηκε σε περιοχή εκτός Ρεθύμνου, από μια ομοεθνή της και τον πακιστανό σύζυγο της, όπου βιάστηκε επανειλημμένα από τους «καλοκάγαθους» λαθρομετανάστες. Στη συνέχεια μάλιστα το ζευγάρι των «προαγωγών» της έδωσε 50 ευρώ, ώστε να μην μιλήσει στις Αρχές για το εν λόγω περιστατικό. Τελικά, μετά από καταγγελία της 17χρονης οι λαθρομετανάστες και οι συνεργοί τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Δυστυχώς, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά γεγονότα βάναυσης βίας, ενώ το κράτος δεν προχωρά σε καμία απέλαση των λαθρομεταναστών εγκληματιών που δρουν ανεξέλεγκτα, γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία τιμωρία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: