Τρίτη

Καταρεει ο Σαμαρας!!!Ερχονται εξελιξεις!!!

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ SIEMENS Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!





Στην καταγγελία ότι ο νεοδιορισθείς νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού διετέλεσε σύμβουλος της Siemens προχώρησε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.  
 
«Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα αναδεικνύεται από τον νομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού ο οποίος με βάση τον ιστότοπό του φαίνεται ότι είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens», ανέφερε ο Κώστας Μαρκόπουλος για τον Ιωάννη Καρακώστα. «Δηλαδή ο κ. Καράκωστας ήταν και νομικός σύμβουλος της Siemens στις προμήθειες με τις μίζες εναντίον του ελληνικού δημοσίου», πρόσθεσε.
Σημειώνεται ότι η διευθύντρια του νομικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, είχε δεχτεί πυρά στα τέλη του 2009, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν εκ των συνηγόρων της Siemens το 2007. Υποχρεώθηκε σε παραίτηση τον Αύγουστο του 2010, με αφορμή την πρόσληψη στο Μαξίμου νεαρού δικηγόρου που δεν είχε εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
 Από την πλευρά του το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζει ότι ο κ. Καρακώστας ήταν συνεργάτης της Siemens, στην προ Χριστοφοράκου εποχή, καθώς και ότι σταμάτησε τη σχέση του με την εταιρεία λόγω αδυναμίας συνεργασίας με τους επικεφαλής της. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: