Παρασκευή

Μεγαλα Λογια!!!!Αρχηγός ΓΕΕΘΑ «Το Ελληνικό στράτευμα δεν θα αφήσει κανένα να μπει στα σπίτια μας»!!!!Και για τα εκατομμυρια λαθραιους που εχουν μπει και δολοφονουν Αθωους Ελληνες τι κανετε κ Αρχηγε? Για οσα γινονται καθημερινα γιατι κανετε γαργαρα?!!!!!Μας δουλευετε δηλαδη !!!!!Οσο για τον Στρατηγο Ντερτιλη που πεθαινει στις Φυλακες ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!!!Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος στην ορκωμοσία της ΣΜΥ


Με 2 ώρες καθυστέρηση αφίχθη στα Τρίκαλα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος, καθώς παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα με ελικόπτερο του στρατού και ήρθε οδικώς για να παραστεί στην σημερινή τελετή ορκωμοσία των σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.
Στην τελετή στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥ στο πρώην στρατόπεδο «Καβράκου», τελέστηκε η ορκωμοσία των μονίμων Λοχιών τάξεως 2012. Οι νέοι Λοχίες θα φέρουν τον τίτλο –ορκωμοσίας «Υποστράτηγου Δημητρίου Βλων».
Στην τελετή παρέστη και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κων/νος Ζαζιάς, ενώ σε δηλώσεις του στο trikalanews.gr ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, έκανε λόγο για υψηλό φρόνημα του στρατεύματος που είναι έτοιμο να εμποδίσει όποιον επιχειρήσει να μπει στα σπίτια των Ελλήνων.
«Το στράτευμα είναι στην θέση του και έτοιμο να εμποδίσει όποιον επιχειρήσει να μπει στο σπίτι μας για να μας …κλέψει την τηλεόραση μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωσταράκος και όσον αφορά την ΣΜΥ Τρικάλων, την χαρακτήρισε ως «μονάδα παραγωγής ηρώων».
Για τα τεκταινόμενα στην Μεσόγειο που έχει φέρει την περιοχή λόγω Συρίας σε επιφυλακή, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επανέλαβε πως «εμείς είμαστε στις θέσεις μας και πανέτοιμοι».

Τον όρκο έδωσαν 262 Έλληνες (205 άνδρες και 57 γυναίκες), 13 Ελληνοκύπριοι και ένας από Βοσνία-Ερζεγοβίνη, σύνολο 276 Μόνιμοι Λοχίες.

Διαβάζοντας ο Διοικητής της Σχολής Δημήτρης Μπίκος την Ημερήσια Διαταγή, ανέφερε «Μόνιμοι Λοχίες, απόφοιτοι της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, Τάξεως 2012. Πριν από λίγο, δώσατε τον όρκο σας και από σήμερα ενταχθήκατε στην οικογένεια των Μονίμων Υπαξιωματικών, τη ραχοκοκαλιά του Στρατού μας.
Η στρατιωτική ζωή δεν είναι εύκολη. Είναι όμως έντιμη, αξιοπρεπής και γεμάτη συγκινήσεις. Αγαπήστε το Στρατό και έχετε πίστη στην αποστολή σας και να είστε βέβαιοι ότι έχετε οπλισθεί με τα κατάλληλα εφόδια για να πετύχετε.
Το ιδεολογικό μας υπόβαθρο είναι οι 5 στρατιωτικές αρετές:
Ανδρεία, Φιλοπατρία, Καρτερία, Στρατιωτικό Πνεύμα και Πειθαρχία, με τις οποίες γαλουχηθήκατε τα 2 τελευταία χρόνια. Πορευτείτε με αυτές γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις των καιρών. Να θυμάστε πάντα ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο του Στρατού είναι ο άνθρωπος. Για αυτό να  είστε μεγαλόψυχοι και να αγαπάτε τους υφισταμένους σας, να κερδίζετε το μυαλό και την ψυχή τους και θα διαπιστώσετε ότι ποτέ δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν. Να εκπαιδεύεσθε συνεχώς και να εκπαιδεύετε σκληρά το προσωπικό σας, γιατί  περισσότερος ιδρώτας στην ειρήνη, σημαίνει λιγότερο αίμα στον πόλεμο.

Μην ξεχνάτε ότι η πρώτιστη αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων με απλά λόγια,  είναι η διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας στον Ελληνικό Λαό. Όπου λοιπόν και αν υπηρετείτε, να ξέρετε ότι ο Έλληνας πολίτης έχει στραμμένα τα μάτια του επάνω μας. Πληρώνει από το υστέρημά του, για να συντηρεί ένα Στρατό αξιόμαχο, εχέγγυο της ασφάλειας και της ευημερίας του. Και να ξέρετε, το Λεβέντη τον καμαρώνει! .
Σε τούτη τη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η Πατρίδα, προσδοκώ από όλους να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Μνήμη και παράδειγμα η παράδοση και η ιστορία μας, βλέμμα προσηλωμένο στο μέλλον, και αν ο καθένας κάνει το καθήκον του, θα δείτε ότι σύντομα θα το ξεπεράσουμε και τούτο, όπως το κατάφεραν τόσες φορές και οι πρόγονοι μας στο παρελθόν, στο διάβα της ιστορίας μας.
Νέοι Υπαξιωματικοί, Έλληνες, Ελληνοκύπριοι και αλλοδαποί συνάδελφοι, με τη βεβαιότητα ότι από σήμερα θα τιμήσετε τον όρκο σας και με την βοήθεια του Μεγαλοδύναμου, θα ανταποκριθείτε πλήρως στις προσδοκίες της Πατρίδας,  σας καλώ να αναφωνήσετε, Ζήτω το Έθνος, Ζήτω ο Στρατός, Ζήτω η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών».

  

Ελα ομως που ενα γεγονος ειχε αποκρυβει απο τα ΜΜΕ!!!


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ?
Μαζί του και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μ. Κωσταράκος!
«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του καλού μου φίλου, εκτελεστικού γραμματέα του AJC, Ντέιβιντ Χάρρις, να παρευρεθώ σήμερα, σ’ αυτή τη συνάντηση, η οποία είναι ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των σχέσεών μας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ, την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως επίσης και μεταξύ της ελληνοαμερικανικής και ισραηλινοαμερικανικής κοινότητας. Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο επίπεδο των σχέσεών Ελλάδας και Ισραήλ. Μπροστά στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνει η γενικευμένη οικονομική κρίση, λαοί σαν τους δικούς μας έρχονται ακόμη πιο κοντά, με πνεύμα συνεννόησης και αμοιβαίας κατανόησης. Την ίδια στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή μας, συντελούνται μεγάλες δραματικές εξελίξεις και ανακατατάξεις. Ένα νέο γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό περιβάλλον διαμορφώνεται. Η Ελλάδα και το Ισραήλ προχώρησαν σε μια σημαντική κίνηση, σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Και όλα όσα ξεκίνησαν εδώ και είκοσι περίπου χρόνια επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας με υπουργό Εξωτερικών τον Αντώνη Σαμαρά, (Σ.Σ. εννοεί την επίσημη αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ από τον Α. Σαμαρά, που έγινε το 1991) επικαιροποιήθηκαν τον τελευταίο καιρό με την υπογραφή των νέων συμφωνιών και δείχνουν πλέον ότι ο δρόμος για την Ελλάδα και το Ισραήλ είναι κοινός με αναπτυξιακή προοπτική σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων. Ως λαοί έχουμε μάθει και να τις αντιμετωπίζουμε και να τις ξεπερνάμε. Σε αυτή τη συνάντηση είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις με διακεκριμένες προσωπικότητες, τόσο του American Jewish Committee, καθώς και σημαντικούς παράγοντες του οικονομικού, επιχειρηματικού και ενεργειακού τομέα. Θα επισκεφθώ και πάλι στις αρχές Μαΐου την Ουάσιγκτον, ανταποκρινόμενος στην επίσημη πρόσκληση σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα γεγονότα αυτής της χρονιάς, όπου θα συμμετέχω σε μια συζήτηση από κοινού με συναδέλφους μου υπουργούς της Γερμανίας, του Ισραήλ, και διαπρεπείς προσωπικότητες. Θα ανοίξουμε μια σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη συνεργασία, τη συνύπαρξη και την κοινή προοπτική σ’ ένα μεταβαλλόμενο κόσμο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ντέιβιντ για τη ζεστή αυτή φιλοξενία και τον περιμένω βέβαια σύντομα στην Ελλάδα».
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ πως ο Χάρις είχε έρθει πριν μερικούς μήνες στη χώρα μας και μάλιστα βρέθηκε στα γραφεία τη Νδ για πολλές ώρες, ενώ πρόσφατα ο Σαμαράς έστειλε ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ στο AJC!
Εκείνο που αποκρύπτουν τα ελληνικά Μμε είναι πως στη συνάντηση Σιωνιστών - Αβραμόπουλου, ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Σ/γος Μιχαήλ Κωσταράκος!!!
Οι δύσπιστοι, ας διαβάσουν την τελευταία παράγραφο από την επίσημη ιστοσελίδα του:
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να το κάνουν; Κι αν ο Αβραμόπουλος ανήκει στους πολιτικάντηδες που γλείφουν τα αφεντικά τους, εσείς Στρατηγέ τι δουλειά είχατε εκει;
Χάθηκε η ντροπή και το φιλότιμο...! 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ!!!


ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!!

O Δημητρακης τωρα αφου εχουν λυθει ολα τα προβληματα των Ελληνων βρισκει το χρονο να μετεχει σε συνεδρια ασχετα με την Ελλαδα και  απευθυνεται ζωντανα μεσω δορυφορων ενω δεν εχει κανει το ιδιο ποτε για συνεδρια Ομογενειακων Οργανωσεων!!!Καμαρωστε τον Δημητρακη στο live του μεσω δορυφορου- μηνυμα του προς τους Εβραιους της Αμερικης!!! 

AJC Global Forum 2012 Videos


Dimitris Avramopoulos v2 from AJC Social on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: