Παρασκευή

O KΑΡΑΒΕΛΑΣ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, Η ΜΑΣΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ


samaras karakostas
Ένα σπάνιο δημοσιογραφικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει απόψε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Αφορά όλα όσα θέλει να ξεχάσει ο Αντώνη Σαμαράς(είστε πρωθυπουργός τώρα κύριε), οι σύμβουλοί του(και ο νομικός του σύμβουλος, κύριος Καράκωστας)αλλά και κάποια μεγαλοαφεντικά της Siemens(αν και αυτοί δεν βλέπουμε να πολυνοιάζονται).
Φεβρουάριος 1993. Ο Σαμαράς έχει ιδρύσει την ΠΟΛΑΝ και σιγά αλλά σταθερά τροχίζει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το παρασκήνιο βοά. Ότι ο Μητσοτάκης έχει βρει επενδυτή για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ(την μεγάλη μάσα)αμερικανική ή γιαπωνέζικη εταιρεία. Πιέζεται ο Μάνος με επιστολές που έχουμε αποκαλύψει. Οι Γερμανοί διατάζουν: Δώστε μας τις ψηφιακές παροχές-1.100.000- γιατί αλλιώς θα έχετε πρόβλημα. Στο παιχνίδι και ο μεγάλος συνέταιρος εξ ανατολών: Ο Σωκράτης Κόκκαλης. Πιέζει κι αυτός. Με γνωμοδοτήσεις ισχυρών δικηγορικών γραφείων.Μία από αυτές και του καθηγητή της Νομικής Προκόπη Παυλόπουλου, μετέπειτα κορυφαίου υπουργού της δεξιάς.
Το βιντεο που ακολουθεί, αναφέρεται σε έγγραφο [Φεβρουάριος 1993] του Τρύφωνα Κουταλιδη -δικηγορου της ΙΝΤΡΑΚΟΜ- που με επιστολη του στον προεδρο του ΟΤΕ Νικο Θεμελη, του υπενθυμίζει πως οι ανταγωνιστές(που στηρίζει ο Μητσοτάκης, προφανώς), δεν πληρούν τις προυποθεσεις για τα 1.100.000 ψηφιακα. Αλλά τις πληρεί η ΙΝΤΡΑΚΟΜ και το φιλαράκι, η Siemens.
Ακολουθεί μαλιστα για του λογου το αληθες και η 12σελιδη γνωμάτευση Παυλόπουλου Προκοπη που ήταν ο καλύτερος νομικός σύμβουλος στις γνωμοδοτήσεις(επ'αμοιβή βέβαια, επαγγελματίας είναι ο κ.Παυλόπουλος)
Στην δικηγορικη εταιρεια Κουταλιδη, διακρινεται και το ονομα του Κώστα Καραμανλή που τότε έκανε δικηγορικη εξασκηση. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.
Στο ιδιο εγγραφο Κουταλιδη, υπαρχει ιδιοχειρη σημειωση του Ηλία Γεωργιου, μετέπειτα κατηγορούμενου για το καταμίζωμα του πολιτικού κόσμου, που λεει στον Καραβέλα(αυτόν που την κοπάνησε ή μάλιστα τον...κοπάνησαν στο εξωτερικό για να μην ξεράσει) ότι για την θετικη γνωματευση Παυλοπουλου, θα ρωτησει και τον Καράκωστα. Ο κ.Καράκωστας βέβαια είναι ο γνωστός τωρινός σύμβουλος του κ.πρωθυπουργού.
Πολύ απλό λοιπόν αγαπητοί κύριοι της ΝΔ το συμπέρασμα. Ο σημερινός νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού ,τα είχε σπάσει με τον Χριστοφοράκο που δεν τον ήθελε στην εταιρεία(όπως είπε ο ίδιος) αλλά ήταν ο καλύτερος σύμβουλος των κυρίων Γεωργίου και Καραβέλα που είναι κατηγορούμενοι για το μίζωμα των πολιτικών.
Το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλο τον κομματικό μηχανισμό του Μαξίμου που προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Παλιά γραμμάτια που απ'οτι φαίνεται ξεπληρώνονται τώρα...

Ρεπορταζ: Βασίλης Χήτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: