Παρασκευή

ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ,ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΦΛΩΡΙΔΗ


 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες σε πρώτη φάση ο πρώην υπουργός θα δηλώσει ανεξάρτητος βουλευτής και στη συνεχεια θα ιδρυσει κομμα με τον Φλωριδη.


 
Το πιθανότερο να συμβεί αυτό είναι όταν θα έρθουν προς συζήτηση και ψήφιση τα μέτρα τελικού ύψους 11,9 δισ. ευρώ στη Βουλή. Παρότι στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν 6-7 βουλευτές που καταγράφονται ως «επιρροές» του, εν τούτοις ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν θα τους ζητήσει να λύσουν και αυτοί τους δεσμούς τους με το «μικρό και προσωπικό κόμμα του Βαγγέλη», όπως θεωρεί ότι έχει γίνει πλέον το ΠΑΣΟΚ.

Μπορούν αργότερα, στη δεύτερη φάση, να προσχωρήσουν στην Κίνηση, που ετοιμάζει με τον Γιώργο Φλωρίδη, με τον οποίον συνομιλεί σχεδόν καθημερινά.
Στην  πολιτική Κίνηση των δύο ανδρών -ορισμένοι περιλαμβάνουν και τον Αλέκο Παπαδόπουλο, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τον ίδιο- αναμένεται, ανάλογα και με τις εξελίξεις που πιθανολογούν ότι θα συμβούν με αφορμή και την ψήφιση του πακέτου των νέων μέτρων, να αποτελέσει τον πυρήνα ενός Ευρωπαϊκού Μεταρρυθμιστικού Κόμματος, το οποίο θα επιδιώξουν να δημιουργηθεί με τη συμμετοχή και άλλων δυνάμεων που θα προέρχονται από το χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας και της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ήδη έχουν συγκροτηθεί πυρήνες στελεχών καθ’ άπασαν την επικράτεια, οι οποίες περιμένουν την …ημέρα ανεξαρτησίας του Α. Λοβέρδου για να ενεργοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: