Τετάρτη

Οτι ναναι ο Αβραμοπουλος!!! Σκορπά γέλιο : «η Κύπρος δεν είναι μόνη»!

Σκορπά γέλιο ο Αβραμόπουλος: «η Κύπρος δεν είναι μόνη»!
Εκτός τόπου και χρόνου εξακολουθεί να βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών της δύστυχης Πατρίδος μας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Μετά την εξαφάνιση και την εκκωφαντική σιωπή του, κατά τα δραματικά εικοσιτετράωρα του κυπριακού οικονομικού στραγγαλισμού, ο θλιβερός υπουργός αποφάσισε να παρέμβει προσωπικά, για να σκορπίσει ένα σαρκαστικό γέλιο σε Ελλάδα και Κύπρο.
Κατόπιν της συναντήσεως με τον Ολλανδό ομόλογό του, Φρανς Τίμερμανς, ο φαντομάς υπουργός των Εξωτερικών, προέβη στην ακόλουθη, βαρύτατης εθνικής και ιστορικής σημασίας δήλωση: «η Κύπρος δεν είναι μόνη της σε αυτή την περιπέτεια που περνά», υποδηλώνοντας πως τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και η Ελλάδα θα συνδράμουν προς βοήθεια του ελληνοκυπριακού λαού. Με την «οξυδέρκεια» δε η οποία τον διακρίνει, συμπλήρωσε πως "δεν υπάρχει ελληνική λύση, ολλανδική λύση, ούτε καν κυπριακή λύση, αλλά υπάρχει ευρωπαϊκή λύση"!
Αφού λοιπόν καταλήστευσαν τον κυπριακό ελληνισμό και υποθήκευσαν τον ορυκτό του πλούτο στους διεθνείς τοκογλύφους, οι υπουργοί εξωτερικών Ολλανδίας και Ελλάδας προχώρησαν στην βαρύνουσα διαπίστωση πως η Κύπρος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ευρωπαϊκής οικογένειας! Θαυμάστε λοιπόν την «ευρωπαϊκή οικογένεια» και τον τρόπο με τον οποίο εκείνη φέρεται στα μέλη της.
Όσο κι αν φαντάζει γελοία η «παρέμβαση» Αβραμόπουλου υπέρ της Κύπρου, είναι γενική και δίκαιη η διαμορφωθείσα στην ελληνική κοινή γνώμη εντύπωση, πως το υπουργείο εξωτερικών και συνάμα το σύνολο της τρικομματικής κυβέρνησης είναι όχι μόνο εξαιρετικά ανεπαρκή για τη σημερινή συγκυρία αλλά και καθ' όλα επικίνδυνα για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Απέναντι στην «ευρωπαϊκή οικογενειακή στοργή» την οποία επικαλείται ο θλιβερός υπουργός των Εξωτερικών και την οποία βιώσαμε και βιώνουμε στο πετσί μας, εμείς προτάσσουμε την ελληνική ενότητα και αλληλεγγύη, ώστε κανείς Έλληνας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, να μη νιώθει μόνος. Ας κρατήσει την ευρωπαϊκή φιλευσπλαχνία για τον εαυτό του ο κύριος Αβραμόπουλος και οι θιασώτες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: