Τετάρτη

Βγηκαν οι σουγιαδες !!!! Της Τσαριτσανης γινεται στο κομμα των Μπολσεβικων!!! Ετοιμάζονται για εσωτερικές εκκαθαρίσεις στο Περισσό. Πάει για φούντο το ΚΚΕ;


Ετοιμάζονται για εσωτερικές εκκαθαρίσεις στο Περισσό. Πάει για φούντο το ΚΚΕ;

Απείρου κάλλους σκηνές έχουν αρχίσει και εκτυλίσσονται στα πλαίσια του επόμενου συνεδρίου του «δημοκρατικού» ΚΚΕ. Πολλά υψηλόβαθμα στελέχη έχουν βγει και καταγγέλλουν όχι την ουσία, αλλά το αμπαλάζ της προδοτικής πολιτικής του Περισσού. Όλα αυτά, φυσικά, έχουν να κάνουν με την πλήρη αποτυχία του ΚΚΕ στις τελευταίες εκλογές και όχι για κάποιο άλλο λόγο.
Από την άλλη μεριά η ηγεσία του ΚΚΕ, σύμφωνα με πληροφορίες που απορρέουν από μεγαλοστελέχη του Περισσού, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους «αντιφρονούντες», χρησιμοποιώντας σταλινικές μεθόδους. Θα ενεργοποιήσουν τις αρχές του «δημοκρατικού συγκεντρωτισμού», ώστε να διαγράψουν με συνοπτικές διαδικασίες τους όσους εν τέλει θα διαφωνήσουν.
Εν τέλει όλοι θα είναι χαρούμενοι, βέβαια, αφού και οι «αντιφρονούντες» θέλουν να πηδήξουν από ένα πλοίο που βουλιάζει και το ΚΚΕ θα έχει την ηθική ικανοποίηση της διαγραφής των «οπορτουνιστών». Το σημαντικότερο, βέβαια, στην όλη υπόθεση είναι ότι από τα γεγονότα, επιτέλους, θα γελάσει λίγο το χειλάκι των Ελλήνων, αφού συντόμως το κόμμα της προδοσίες (κάπα κάπα ε, το κόμμα του χαφιέ…), το κόμμα που χάρηκε για την Μικρασιατική Καταστροφή και ήθελε "ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη" θα διασπαστεί για άλλη μία φορά, ευελπιστώντας να μας αφήσει, επιτέλους, χρόνους.


Βέβαια, αυτό δεν θα σημάνει τίποτε περισσότερο από μια χαρμόσυνη επέτειο για τον Ελληνισμό. Η μάχη συνεχίζεται. Υπάρχουν, άλλωστε, ακόμα εν ζωή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε η κληρονομιά του ανθελληνισμού και του σταλινισμού στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα λάβει αυτό που της αξίζει. Να τοποθετηθεί οριστικά και αμετάκλητα στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας, ως παράδειγμα προς αποφυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: