Κυριακή

Oριστική κατάλυση της Λαϊκής κυριαρχίας!

Η Χούντα της προδοσίας φυλάκισε έκτο βουλευτή της Χρυσής Αυγής: Καταλύθηκε οριστικά το Πολίτευμα!

Χωρίς κανένα επιβαρυντικό στοιχείο προφυλακίστηκε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας έπειτα από μία εξέταση - παρωδία. Φυσικά τα παπαγαλάκια των διεφθαρμένων ΜΜΕ είχαν από το πρωί οργιάσει ότι ο Συναγωνιστής Μπούκουρας διαχώρισε την θέση του από την ηγεσία του κόμματος και διάφορες άλλες ανοησίες.
Τελικά η χούντα του Μνημονίου έδειξε για ακόμη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο με την εφαρμογή αυτής της προειλημμένης απόφασης. Ήδη εδώ και εβδομάδες ήταν γνωστή η εντολή Σαμαρά προς τις δικαστικές αρχές για να προφυλακιστούν και οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μιλάμε πλέον για το μεγαλύτερο δικαστικό πραξικόπημα στην νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδος.
Η παράνομη βουλή των 294 βουλευτών είναι γεγονός και ο δοτός πρωθυπουργός Σαμαράς και υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων θα περνά πλέον τα αντεθνικά του νομοσχέδια με 146 βουλευτές. Μιλάμε για οριστική κατάλυση της Λαϊκής κυριαρχίας!
Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το Εθνικιστικό Κίνημα που όσο περισσότερο πόλεμο δέχεται, τόσο περισσότερο δυναμώνει και αφυπνίζει εκατομμύρια ψυχές Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: