Τετάρτη

Ο Νίκος Παππάς και η Κολομβια των Βαλκανιων!!!




Η χώρα των πλουμιστών ταγαριών, των Παπούα-με το συμπάθιο για τους γλυκύτατους ιθαγενείς-, η Κολομβία των Βαλκανίων διαθέτει μεταξύ άλλων, έναν υπουργό που είναι έτοιμος να μοιράσει- λέει- 5 τηλεοπτικές άδειες σε μια χούφτα ξεπερασμένους από την εποχή τους καναλάρχες, οι οποίοι με την βοήθεια νεάντερταλ αγράμματων δημοσιογράφων που στελεχώνουν τα κανάλια τους και της διαφημιστικής αγοράς που έχει ξεμείνει στην εποχή των 80’s, απευθύνονται πλέον στο πιο αδιάφορο παρακμιακό κοινό.
Από το “πεθαμένο” κοινό των ιδιωτικών καναλιών την μεγαλύτερη “αγοραστική δύναμη” έχουν οι ταλαίπωροι συνταξιούχοι που δεν μπορούν να δουν άλλα κανάλια και τρώνε στην μάπα τον δημοσιογραφικό κατιμά και το τηλεοπτικό πρόγραμμα που τους σερβίρουν οι ντόπιοι βουκολοκαναλάρχες της συμφοράς.

Ποιος νέος άνθρωπος πάνω από 18 χρόνων παρακαλουθεί τα εγχώρια ιδιωτικά κανάλια και τους τραχανοπλαγιάδες παρακμιακούς ταγαροδημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν κουρνιάσει στην ΕΡΤ και μεταδίδουν την γραμμή της Βόρειας Κορέας περιοχής πλατείας Κουμουνδούρου;
Η νέα ψηφιακή γενιά έχει άπειρες επιλογές ψυχαγωγίας: Από το μπουκέτο του ΟΤΕ TV-o οποίος εμπλουτίζει την ήδη πλούσια συλλογή του με το νέο κανάλι ΟΤΕ HISTORY-έως το περίφημο NETFLIX με serial όπως το NARCOS που τα σπάνε.
Ποιος λοιπόν νέος και σοβαρός άνθρωπος θα καθήσει να παρακολουθήσει τα εγχώρια τηλεσκουπίδια; Κανείς που να διαθέτει αγοραστική δύναμη.
Οσοι επιχειρηματίες λοιπόν πιάνονται κορόιδα και πετάνε τα λεφτά τους για να διαφημστούν στα ιδιωτικά κανάλια έχουν επιλέξει τον πιο ασφαλή τρόπο να καταστραφούν. Ασε που οι μαιμού τηλεθεάσεις είναι στην ημερησία διάταξη, όπως επίσης και τα νταλαβέρια των εμπορικών τμημάτων.
Ο Νίκος Παππάς  δήλωσε ότι θα μοιράσει μόνο 5 άδειες. Η απάντηση των εκατομμυρίων νέων ανθρώπων εκεί έξω είναι να μην την γράψω καλύτερα και φάμε πρόστιμο από το ΕΣΡ.
Ποιος δίνει δεκάρα αν ένας υπουργός που νταλαβερίζεται με τον μηντιακό υπόκοσμο θα μοιράσει 5, 10, ή 20 άδειες της πλάκας (την στιγμή που υπάρχει πλέον η επιλογή χιλιάδων ψηφιακών καναλιών και ταινιών) σε καναλάρχες οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να εκβιάζουν τις τράπεζες να τους δίνουν θαλασσοδάνεια για να χτίζουν βίλες και να σπιτώνουν τις βίζιτες για τα γεράματα.
Αυτή είναι η παρακμιακή Κολομβία των Βαλκανίων με την οποία γελάει όλος ο πλανήτης. Ακόμη και το αιμοσταγές κράτος του ISIS είναι πιο σοβαρό από την Κολομβία των Βαλκανίων-εδώ όπου σούργελα μηντιάρχες και πολιτικοί ανταγωνίζονται στην πίστα της ξεφτίλας και της αρπαχτής.
(Ο λόγος που δεν κάνουν βομβιστικές επιθέσεις οι ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές στην Ελλάδα είναι γιατί δεν μάς θεωρούν σοβαρό κράτος.)


To μυστικό είναι τα θαλασσοδάνεια και το ΕΣΠΑ.

Ετσι έχουν στηθεί όλες σχεδόν οι μηντιακές επιχειρήσεις της μεταπολίτευσης. Στην περίοδο Σημίτη για τους προνομιούχους εκδότες-καναλάρχες δούλεψε πολύ και το Χρηματιστήριο. Εβαζαν τα μαγαζάκια τους στον Ναό της Αρπαχτής και αφού έκαναν την μπάζα έβγαζαν τα φραγκουά στο εξωτερικό. Ετσι υπάρχουν σήμερα χρεοκοπημένοι εκδότες και καναλάρχες οι οποίοι διάγουν πριγκιπικό βίο εξαιτίας της λείας του Χρηματιστηρίου.

Σ΄αυτό το μηντιακό τοπίο αναλαμβάνει πλέον δράση ο Νίκος Παππάς με την φιλοδοξία να στήσει την επικοινωνιακή ναυαρχίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για τον απόλυτο βούρκο της Κολομβίας των Βαλκανίων. Μετά την Βουλή των Ελλήνων τα εγχώρια ΜΜΕ αποτελούν το κατ΄εξοχήν χαρατηριστικό της Κολομβίας των Βαλκανίων. Πιο βρώμικος πεθαίνεις. Σε ποιους ανήκουν τα ΜΜΕ; Ο καλύτερος από δαύτους έχει σκοτώσει την μάνα του. Αδίστακτοι πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών, ματαιόδοξοι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και φυσικά διψασμένα και ματαιόδοξα βλαχαδερά με ακόμη πιο ματαιόδοξες συζύγους που παρότι γεννήθηκαν στην Ανω Ραχούλα δηλώνουν απόφοιτες του Κολλεγίου Αθηνών.

Ολα αυτά τα βλαχαδερά και χυδαίοι μηντιάρχες με λίγες εξαιρέσεις προχωράνε σε οριζόντιες μειώσεις των αμοιβών των εργαζομένων με το άλλοθι της κακής συγκυρίας λόγω ΣΥΡΙΖΑ. Η πλάκα είναι ότι οι εγχώριοι μηντιάρχες που είναι κατ΄εξοχήν φιλελέ και υπέρ της ελεύθερης αγοράς προχωράνε σε οριζόντιες μειώσεις μισθών χωρίς να αξιολογούν έναν προς έναν τους εργαζόμενους. Οταν πρόκειται να πετσοκόψουν μισθούς γίνονται αυτόματα κομμουνιστές.

Ο Νίκος Παππάς λοιπόν επιστρατεύτηκε και επίσημα από τον Αλέξη Τσίπρα να ελέγξει το θαλασσοδανεισμένο σαλούν των ΜΜΕ. Ο Νίκος που είναι γάτα με πέταλα φρόντισε να έχει συμβούλους σε αυτό το εγχείρημα τους πιο βρώμικους από τους μηντιάρχες. Πολύ σωστά ξεκίνησε από τον υπόνομο. Γι΄αυτό και είναι επικίνδυνος αντίπαλος για τους υπόλοιπους που έχουν γίνει μηντιάρχες των σαλονιών από εν ψυχρώ εκτελεστές που ήταν πριν μερικά χρόνια. Ο Παππάς δείχνει αποφασισμένος να τους φάει και να εγκαταστήσει έναν στρατό από δικούς του μηντιάρχες. Βέβαια περιμένουνε 8 μήνες τώρα τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές συχνότητες αλλά από τηγανίτα τίποτε. Κατά τ΄ άλλα το εγχείρημα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μάλιστα ετοιμάζεται και μια τράπεζα γι΄αυτό το σκοπό. Θα γίνει μια τράπεζα που θα δίνει δάνεια μόνο σε μηντιάρχες που είναι δηλωμένοι ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε-οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν.

-Νικολάκι, θα τσι γαμήσεις όλους-θα κάνεις δικά σου μαγαζιά και θα γίνεις εσύ ο νέος Λαμπράκης…

Αυτά του λέει κάθε τόσο στο τηλέφωνο ο γνωστός εκδότης και σκάνε στα γέλια…

Οι παλαιοί μηντιάρχες-καναλάρχες και εκδότες περιοδικών και εφημερίδων είναι στο μεταξύ και λαομίσητοι οπότε κανείς δεν θα κλάψει εάν χάσουν τα θαλασσοδανεισμένα μαγαζιά τους.

Τουλάχιστο θα γλιτώσουν τις ζωές τους, καθότι όπως ενθυμείσθε η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ξεπάστρεψε όλους τους δεξιούς μηντιάρχες για να βρεθούν καβάλα στο κύμα οι σημερινοί πρώην πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών και πάσης φύσεως μπουμπούκια του μηντιακού υποκόσμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: