Παρασκευή

Απίστευτο το πόσοι Ισλαμιστές υπάρχουν στην Ελλάδα, και πόσο οργανωμένοι είναι.


 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας πραγματοποιούν από τις 13:00 μέλη της κοινότητας Σιίτων Μουσουλμάνων Ελλάδος.
Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται με αφορμή την εκτέλεση του Σιίτη θρησκευτικού ηγέτη Αγιατολλάχ, Σεΐχη Μπάκερ Αλ-Νιμρ στη Σαουδική Αραβία. Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, που φωνάζει συνθήματα για τον Σεΐχη. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η κοινότητα Σιίτων Μουσουλμάνων Ελλάδος “ο 56χρόνος ιερωμένος ήταν ένας ειρηνικός αντικαθεστωτικός που ζητούσε τα βασικά δικαιώματα για την Σιιτική μειονότητα στη Σαουδική Αραβία. Συνελήφθη το 2012 σε μια διαδήλωση στο Κατίεφ, πόλη των ανατολικών επαρχιών της Σαουδικής Αραβίας με σημαντική παρουσία της καταπιεσμένης Σιίτικης μειονότητας”

 

Με βάση την ίδια ανακοίνωση “ο χαρισματικός Αλ-Νιμρ είχε πρωτοστατήσει στις διαμαρτυρίες της αραβικής άνοιξης, υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα της μειονότητας. Βασανίστηκε, κρατήθηκε τρία χρόνια στην απομόνωση και καταδικάστηκε σε θάνατο, κανείς δεν αμφιβάλλει πως η καταδίκη του Αλ-Νιμρ μεθοδεύτηκε για να πληγεί το κύρος του και της οικογενειάς του”.
Η δυναστεία Αλ-Σαούντ εκτέλεσε στις 2 Ιανουάριου 2016 την θανατική ποινή του Αγιατολλάχ Σεΐχη Μπάκερ Αλ-Νιμρ. Καταδικάζουμε την Σαουδαραβική κυβέρνηση που εκτελεί και καταπνίγει τις επικριτικές φωνές εντός της χώρας”, καταλήγει η κοινότητα Σιίτων Μουσουλμάνων Ελλάδος.

Τι είπατε κουφαλίτσες; θα κάνετε τζαμί; Kαι για ποιούς θα είναι; Για τους Σουνίτες ,τους Σιίτες, η τους ….παρλαπιπίτες; Κάντε το, αλλά να  έχει καλό αποχετευτικό, για το …αίμα που θα χύνεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: