Σάββατο

Πού στο διάολο τους βρίσκουμε όλους τους τελευταίους, τους έσχατους των ανθρώπων; Aυτά τα άχυρα πόσο μαλάκας πρέπει νάσαι για τους κάνεις κυβερνήτες σου???

tsakalotos5

Ποιά βάσκανος μοίρα σε έχει καταδικάσει να σε ορίζουν τα πιο ηλίθια, τα πιο ελαττωματικά, τα πιο κακιασμένα και κακορρίζικά σου παιδιά;  Ποιός βάσκανος οφθαλμός σε φθόνησε, και σε μάτιασε να μη δεις άξιους ανθρώπους στην εξουσία, παρά χαμερπή ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, γονατισμένες πόρνες των πιο αδυσώπητων εχθρών σου;  Πριν μερικές μέρες ο τσαλακωμένος μέσα κι έξω Τσαλακώτος, παρέα με τον πρωθυπουργό του, διαρρηγνύανε τα ιμάτιά τους πως θα διώξουν το ΔΝΤ.  Χθες και σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα, μετά την συνάντησή του με τον ναζί σακάτη, το τσαλακωμένο ανθρωπάριο αναφώνησε:  ”Η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχει συμφωνηθεί. Τηρούμε αυτή τη δέσμευση. Δεν θέλουμε να διώξουμε το ΔΝΤ”


Όταν η Σπυροπούλου ήταν «τσίτσιδη» στο κρεβάτι, πριν παντρευτεί τον παππού! ~ (Βίντεο)





Πού στο διάολο τους βρίσκουμε όλους τους τελευταίους, τους έσχατους των ανθρώπων;  Πού γαμώ την τύχη μας γαμώ τους πετυχαίνουμε; Στα γαριδάκια ή στο Κλύν;  Τι θα έκαναν όλες αυτές οι τσαλακωμένες ψυχές, οι πατσαβούρες συνειδήσεις, αν δεν τις κάναμε εμείς υπουργούς και πρωθυπουργούς και υπεύθυνους;  Τι δουλειά έχει ο εικονιζόμενος κλόουν στο υπουργείο Οικονομικών, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;  Πώς μπορούμε να λέμε ότι είμαστε κράτος και λαός όταν στο τιμόνι μας έχουμε γλοιώδεις και βρωμερούς ψεύτες, απατεώνες, σακατεμένα και τσαλακωμένα μυαλά και ψυχές;  Το εικονιζόμενο ανθρωπάκι με το χαμερπές του ανάστημα και με το σαν μ@υνί κλαμένο ύφος του μπροστά στους τοκογλύφους ”εταίρους”, μέσα στην Βουλή υψώνει τον τόνο της φωνής του και τσαμπουκαλεύεται κιόλας.

Τέτοια ανανδρία!  Τόση δειλία και ντεμέκ μαγκιά! Τα παλικάρια της φακής που μας κυβερνούν! Και που θέλουν να λέγονται και άντρες ”τσ’ αντρικής σχολής”, που έλεγε κι ο γιαλατζί μάγκας απ’ την Καλαμάτα! Ού να μας χαθείτε τιποτένιοι.

Τελευταίοι. Που ονειρευτήκατε να γίνετε και δικτάτορες και τύραννοι του λαού! Και που είσαστε εσείς άξιοι να εμπαίξετε έναν ολόκληρο λαό!

Η τιμωρία σας θα πρέπει να είναι πολύ σκληρή.  Να γραφτεί στα βιβλία ιστορίας και να διδάσκεται προς παραδειγματισμό.  Όπως σκληρά τιμωρείται τώρα -και δίκαια- και ο λαός που σας διάλεξε!…


 Ο παραπάνω Aρθρογράφος διαρρηγνύει τα ιμάτια του για μια ακόμη κυβέρνηση ανίκανη , ποταπή , δουλική που και αυτή είναι προϊόν της λεγόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Δεκάδες χιλιάδες χρόνια ο Ελληνισμός εμεγαλούργησε με Αυτοκρατορίες (Μ.Αλέξανδρος, Βυζ.Αυτοκρατορία), Βασιλείες και ολοκληρωτικά πολιτεύματα (Ι.Μεταξάς), εδημιούργησε Πολιτισμό χωρίς δημοκρατία. Γιατί ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός προϋπήρξε της δημοκρατίας. Δημοκρατία επεκράτησε μονο για 50 χρόνια στην Αρχαία Αθήνα με καταστροφικές συνέπειες γι’αυτήν με την ορίστική της υποδούλωση των Αθηναίων στους Λακεδαιμόνιους (Πελ/σιακός Πόλεμος). Η δημοκρατία των Αθηνών έδωσε κόνιο στον Σωκράτη, κατεδίωξε Πλάτωνα, εξόρισε Αριστείδη Δίκαιον (δείγμα δημοκρατίας: ψηφισας “Αριστείδην” χωρικός εις όστρακον γιατί δε μπορούσε να ακούει άλλο ότι δίκαιος εστί), εξεδίωξε Θεμιστοκλή , Μιλτιάδη, Αναξαγόρα, Αριστοτέλη και εξολόθρευσε συμμαχικές πόλεις που αντιστέκοντο στην δημοκρατία των Αθηνών. Κάτι ανάλογο κάνουν και οι ΗΠΑ σήμερα . Αυτό που βιώνουμε τώρα είναι ένα τραβεστί αγγλοσαξονικό έκτρωμα που καμιά σχέση δεν έχει με την τότε δημοκρατία. Γιατί τότε οι βουλευτές ήταν κληρωτοί εκ των 10 φυλών των Αθηνών και όχι εκλεγμένοι (βουλή των 500) , οι γυναίκες δεν είχαν δικαίωμα ψήφου , οι κίναιδοι δεν είχαν λόγο και καταδιώκοντο , αριθμούσαν 400.000 δούλοι για 21.000 Αθηναίους πολίτες και 10.000 μέτοικους , ήτοι 19 δούλοι για 1 Αθηναίο πολίτη! Αυτή είναι δημοκρατία!


 Αυτοί της  Αριστερής τσέπης είναι Ανθέλληνες πρώτα και μετά όλα τα άλλα? Ο Σόρρος και τα φιλαράκια του ξέρουν που οδηγούν τα πρόβατα κάθε φορά… τα πρόβατα (λαός),η πλειοψηφία του, τι είναι???ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ… Μίλα λίγο κατά της “ΠΡΟΟΔΟΥ”,ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ..Στιγματίζεσαι σαν ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΝΑΖΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ… ~  ΕΛΛΑΣ=ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΜΑΓΑΖΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ!!!  Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί καλά κάνουν ό,τι κάνουν γιατί τέτοιοι είναι. Οι μαλάκες οι όσοι Έλληνες φταίνε που τους ψήφισαν και αυτοί που απαξίωσαν να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές για να πάνε για μπάνιο και απείχαν.  Τέτοιοι σκατάδες που είμαστε τέτοια σκατά θα τρώμε και για πολύ καιρό ακόμα αφού δεν βάζουμε μυαλό. Αριστεροί παλληκαράδες-προδότες θά σώσουν τήν Ελλάδα από τά νύχια τών εχθρών της. Στά τέσσερα παιδιά, στά τέσσερα. Ειδικά ο Τσακαλώτος και πολλοί ακόμα μέσα από την αριστερή παράταξη τού κώλου, γνωρίζουν τα τερτίπια τού πισωγλεντισμού, όντες μερακλήδες. Είναι συνηθισμένοι στό κωλοτούρλωμα. Σώστε μας Τσακαλώτοι και λοιποί μουσκουλάτοι άντρακλες…. Μας κυβερνούν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ψευταράδες και ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ αρχιυποκριτές. Το δυστύχημα της Ελλάδας δεν είναι ότι υπάρχουν αυτοί. Το δυστύχημα είναι ότι ο λαός στη μεγάλη του πλειοψηφία ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ! Είναι κατάπτωση του ίδιου του λαού, το ότι σε κάθε εκλογή εμπιστεύεται τις τύχες του σε τυράννους και αρχιψεύτες. Και μην μου πει κανείς ότι έχω άδικο. Λαός που είναι Πρώτος απ’ όλους τους λαούς της Ευρώπης: -Στους τζόγους και στην επισκεψιμότητα των καζίνο -Στα τροχαία ατυχήματα και τους θανάτους απ’ αυτά -Στα διαζύγια στα δικαστήρια και στα ποσοστά μονογαμικών οικογενειών -Στα μαλλώματα και τους ξυλοδαρμούς στα Σαββατοκύριακα -Σε απατεωνιές και κλοπές, ακόμη και εις βάρος αναξιοπαθούντων-πτωχών αδελφών μας, γερόντων, αναπήρων κλπ -Στα ανεμπόδιστα ξενύχτια και στην κατανάλωση αλκοόλ ανηλίκων -Πρώτος απροστάτευτος στην καθημερινή εγκληματικότητα και όπου καμμιά Αρχή του τόπου δεν νοιάζεται γι’ αυτό -Στην ανεργία των νέων του -Σε μετανάστευση νέων επιστημόνων στο εξωτερικό -Στις εισαγωγές αχρείαστων καταναλωτικών ειδών-μη πρώτης ανάγκης -Στην ανεμπόδιστη λαθρομετανάστευση μιξοβαρβάρων πληθυσμών -Στην αυθαίρετη δόμηση παντού, σε αιγιαλούς, παραλίες, ρέματα κλπκλπ -Στην φοροδιαφυγή και στην φοροκλοπή, ακόμη και προ κρίσης… -Σε αναρχοκρατία και σε στρατιές αναρχικών-εθνομηδενιστών -Σε gay και σε λεσβιάζουσες στη δημόσια ζωή -Σε αυτοκτονίες πολιτών Ε, λοιπόν….. Λαός που είναι τέτοιος, ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: