Παρασκευή

Πυρόπληκτοι, Ομογένεια και το αναξιόπιστο υπ. Εξωτερικών!!!!

Φωτογραφία του Aristidis Deslis.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών (25 Ιουλίου '18), αναφέρει και τα ακόλουθα: «...Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα τα μέλη της Ελληνικής Ομογένειας, όπως και τους απλούς αλλοδαπούς πολίτες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους και εκδήλωσαν την πρόθεση να προσφέρουν υλικά πρώτης ανάγκης και χρηματική ενίσχυση για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών. Τα στελέχη των διπλωματικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό θα παρέχουν πλήρη ενημέρωση για τον προσφορότερο τρόπο και συντονισμό της αποστολής σχετικής αρωγής...».
Την ίδια ημέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ομιλούσε γιά ''ειδικό λογαριασμό'' στην Τράπεζα της Ελλάδος (23/2341195169), όπου και οι απόδημοι 'Ελληνες θα μπορούσαν να συνεισφέρουν. 'Αλλα λέει η κυβέρνηση, άλλα το υπουργείο των Εξωφρενικών της.
Το ίδιο θλιβερό υπουργείο, ανάλαβε και το ''ειδικό ταμείο γιά πυρόπληκτους 2007''. Και τα χρήματα της Ομογένειας διατέθηκαν τελικά, αυθαίρετα, γιά άλλους σκοπούς του σάπιου-διεφθαρμένου κράτους, από την τότε κυβέρνηση Κ. Καραμανλή!!!
Ομογενείς, απόδημοι 'Ελληνες, μην παρασύρεστε από επιτήδειους του σάπιου κράτους. Να κάνουμε το καθήκον μας πρακτικά-ουσιαστικά, να μαζέψουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε και να τα δώσουμε εκεί που πρέπει, ΟΧΙ μέσω του διεφθαρμένου ελληνικού Δημόσιου, επειδή έχουμε σοβαρούς λόγους να αμφιβάλουμε γιά την σωστή διαχείρισή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: