Τετάρτη

Ποιοι είναι οι 12 σύμβουλοι του Μητσοτάκη! Παιδία του Σόρος και των τραπεζών


Ποιοι είναι οι 12 σύμβουλοι του Μητσοτάκη! Παιδία του Σόρος και των τραπεζών 
O Κυριάκος διαθέτει 12 σοφούς συμβούλους… Ο ένας είναι ο Γιώργος Ζαββός, αδερφός του Στέλιου Ζαββού …ανθρώπου του George Soros που παντρεύτηκε την Σοφία κόρη του Απόστολου Δοξιάδη …
Ο Κωνσταντίνος Δοξιάδης μαζί με την ALPHABANK ως κύριο μέτοχο κι έναν Δρυμιώτη είχαν την εταιρία ΔΕΛΤΑ Πληροφορική που έβγαζε τα αποτελέσματα των εκλογών παλιότερα ,από το ηρωικό 1981 του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2008. Μετά ανέλαβε η Singular Logic που όμως είχε συγχωνευθεί με τη ΔΕΛΤΑ Πληροφορική από το 2001.
Ο παππούς Απόστολος Δοξιάδης ήταν κι αυτός Υπουργός της Κυβέρνησης Ελευθερίου Βενιζέλου.
Αυτές είναι μονάχα δυο-τρεις οικογένειες από τις δεκάδες που συγκροτούν το Ελληνικό Σύστημα εξουσίας και που συνεχίζουν να βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων.
Εν τω μεταξύ …συνεχίζουμε να έχουμε την ψευδαίσθηση …ότι κάθε φορά που ψηφίζουμε προκαλούμε ανατροπές στο Σύστημα.
Ένας Σπυρίδων Ζαββός Υπομοίραρχος … περιγράφεται στην παρακάτω ιστορία ως Διοικητής συνεργαζόμενος με Ιταλούς και Γερμανούς στην κατοχή.
Ποιοι είναι οι 12 σύμβουλοι του Μητσοτάκη! Παιδία του Σόρος και των τραπεζών2Ποιοι είναι οι 12 σύμβουλοι του Μητσοτάκη! Παιδία του Σόρος και των τραπεζών3Ποιοι είναι οι 12 σύμβουλοι του Μητσοτάκη! Παιδία του Σόρος και των τραπεζών4Ποιοι είναι οι 12 σύμβουλοι του Μητσοτάκη! Παιδία του Σόρος και των τραπεζών5Ποιοι είναι οι 12 σύμβουλοι του Μητσοτάκη! Παιδία του Σόρος και των τραπεζών6Ποιοι είναι οι 12 σύμβουλοι του Μητσοτάκη! Παιδία του Σόρος και των τραπεζών7Ποιοι είναι οι 12 σύμβουλοι του Μητσοτάκη! Παιδία του Σόρος και των τραπεζών8Ποιοι είναι οι 12 σύμβουλοι του Μητσοτάκη! Παιδία του Σόρος και των τραπεζών9

Δεν υπάρχουν σχόλια: