Τετάρτη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι κρυφές συναντήσεις Μητσοτάκη-Σόρος, το Μακεδονικό, το μεταναστευτικό και η δέσμευση…


Επειδή τα πολιτικά και διπλωματικά παπατζιλίκια του Μητσοτάκη, πρέπει να έχουν -κι αυτά ακόμη- ένα όριο, αφού ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αντέχει να μην επιδίδεται καθόλου σε τέτοια… (διαβάστε σχετικό άρθρο-ανάλυση για το γεωπολιτικό και εθνικό διακύβευμα), τα Piperata.gr θα αποκαλύψουν τη σχέση της οικογένειας, τις δεσμεύσεις, αλλά και την απόλυτη εξάρτηση του ιδίου από τον «γύπα»!

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολύς λόγος για τον Τζορτζ Σόρος και την σχέση του με τον Νίκο Κοτζιά, κάτι που έχει οδηγήσει τον πρώην ΥΠΕΞ σε μετωπική ρήξη με τον τέως υπουργό Άμυνας.
Το ότι ο «γύπας» έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη ήταν λίγο πολύ γνωστό. Προσέξτε: Με όλη την οικογένεια Μητσοτάκη!
Αξίζει λοιπόν να δούμε τι ακριβώς διασύνδεση έχει ο Σόρος με την οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά και με τον ίδιο τον Κυριάκο, ειδικά σήμερα, που ο πρώτος λέγεται διεθνώς ότι χρηματοδοτεί το Ζάεφ και στηρίζει την Βόρεια Μακεδονία, αλλά και που ο δεύτερος δήθεν διαφωνούσε, επί της ουσίας, όχι δηλαδή για λόγους επικοινωνίας και λαϊκισμού, με τη Συνθήκη των Πρεσπών.
Και δεν είναι μόνο οι Πρέσπες. Ας δούμε και το μεταναστευτικό για το οποίο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε κριτική, γιατί είπε ότι μία λύση όσον αφορά στο δημογραφικό πρόβλημα είναι και η ενσωμάτωση των μεταναστών.
Μία από τις εξαδέλφες του Κυριάκου, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η οποία από «το Ποτάμι» φέρεται να μεταπηδάει στη ΝΔ, είναι και γενική διευθύντρια σε MKO του Σόρος, που σχετίζεται με τη χρηματοδότηση άλλων ΜΚΟ που ασχολούνται με το μεταναστευτικό σε πιο ειδικά πεδία, όπως η ενοικίαση διαμερισμάτων.
Μάλιστα, η εξαδέλφη Μητσοτάκη πριν αναλάβει αυτά τα καθήκοντα, ήταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέλος του ΔΣ, της εν λόγω ΜΚΟ του Σόρος. Συμμετείχε δε και σε μία ακόμη ΜΚΟ, της οικογένειας Μητσοτάκη, την Action Aid, που επίσης ασχολείται με τους μετανάστες, πρόεδρος της οποίας στο ΔΣ ήταν μέχρι πρότινος η αδερφή του Κυριάκου, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.
Αξίζει να τονιστεί ότι στην τελετή ανάληψης των νέων καθηκόντων της, η ξαδέρφη Μητσοτάκη, η κυρία Λυμπεράκη, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: «Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες προκλήσεις με την αρμονική ενσωμάτωση των προσφύγων στην κοινωνία μας, μέσω της πρόσβασης τους στην εκπαίδευση και στην εργασία». 
Τι διαφορετικό, δηλαδή, απ’ αυτά που είπε και γενικώς λέει ο πρωθυπουργός; Όχι ότι είναι κατ’ ανάγκη μεμπτά τα παραπάνω, για μένα προσωπικά κάθε άλλο, αλλά για να μη λέει άλλα εδώ κι εκεί… ο κύριος Μητσοτάκης, μέσα στην αγωνία του να παραμυθιάζει τον ελληνικό λαό, μπας και έρθει στην εξουσία. Αλλά και για να ξέρετε, ποιος ακριβώς λαϊκίζει, ενώ λεκτικά ξορκίζει τον λαϊκισμό…
Για τη σχέση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με Τζορτζ Σόρος θα επανέλθω οσονούπω με φωτογραφικό υλικό… 
Θα πει κανείς, μα δεν είναι κληρονομική η ευθύνη ή μια σχέση… Ίσως, ενίοτε, είναι κι έτσι… Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χτίσει προσωπική σχέση και εξάρτηση με τον «γύπα»!
Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει πολλές φορές συναντηθεί με το μεγάλο αφεντικό, για κάποιες από τις οποίες έστω και «χαμηλόφωνα» έχετε ενημερωθεί. Επειδή, λοιπόν, κάνουν μερικοί ότι δεν θυμούνται, αλλά και πολλοί πράγματι έχουν ασθενή μνήμη ή τους ξέφυγε το γεγονός, μιας και δεν έπαιξε «δυνατά» στα ΜΜΕ, τα Piperata.gr θα υπενθυμίσουν το «μυστικό δείπνο» του Σόρος στην Αθήνα το 2014 επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, που έγινε  με αυστηρά προσωπικές προσκλήσεις σε 80 μόνο πρόσωπα, μεταξύ των οποίων εφοπλιστές, τραπεζίτες, υπουργοί, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Διοικητικής Μεταρρύθμισης), το οποίο δεν μπόρεσαν να περάσει απαρατήρητο, παρά τη μυστικότητα που επιχειρήθηκε.
Αμφιτρύωνας ήταν φυσικά ο Στέλιος Ζαββός, κουμπάρος του μεγαλοεπενδυτή – «γύπα», ο οποίος ήταν και «κολλητός» του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η αφορμή αναζητήθηκε στο μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόγραμμα!
Από την -τότε- Νέα Δημοκρατία, το παρών είχαν δώσει ακόμα -κι αυτό έχει τη δική του αξία- οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Μαυραγάνης, Νότης Μηταράκης και ο -τότε- κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου (ως αντ’ αυτού… του Σαμαρά).
Σημαντική λεπτομέρεια (έχει κι αυτή την αξία της): Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, είχαν κληθεί και οι Νίκος Δένδιας και Κωστής Χατζηδάκης, οι οποίοι, όμως, δεν πήγαν
Στο “μενού” της συζήτησης βρέθηκαν η οικονομική κατάσταση της χώρας, η δυναμική του ευρώ, τα γεωπολιτικά, οι ενεργειακές προοπτικές (σ.σ. από εφοπλιστές τέθηκε και το κόστος ενέργειας).
ΥΓ.: Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται στο ΦΩΣ και το φωτογραφικό υλικό που σας υποσχέθηκα, αλλά και η αποκάλυψη για το πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμβολίζει -διεθνώς- την εξάρτηση του με τον «γύπα».
Όχι τίποτα άλλο, για να μην παραμυθιάζεστε από την λαϊκίστικη ρητορική και την παπατζίδικη διπλωματία του, σχετικά με τη Συνθήκη των Πρεσπών, το μεταναστευτικό και το βέτο -που υποτίθεται θα βάλει- στην είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ, αν -ποτέ- γίνει πρωθυπουργός… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: