Παρασκευή

Είμαι η σκληρή σας πραγματικότητα!! Αυτός που θυμάται.

Η Λαρισα είναι τρομοκρατημένη περιοχη και περιοχη ηλιθίων. Δεν εξηγειται αλλοιως οταν μετα απο πεντε χρονια που φωναζω εσεις πατε και εκλεγετε Αγοραστο Καλομπατσιο Πραπα, και οτι πιο αντιπαθητικό κυκλοφορει στο νομο και αφηνετε εξω νεα και αφθαρτα ατομα με πατριωτισμο και ορεξη για δουλεια και προσφορα
Ξερω οτι σας εχουν υποσχεθει θεσούλες με αντάλλαγμα τη ψήφο και τη σιωπή σας σε όσα βλέπετε .Για αυτο κανεις δεν μιλαει για τα σκανδαλα Πιτσουλη και τις ΜΚΟ του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και την μπυρα ΛΟΛΑ .
Ολοι αυτοι που μαζευτηκαν στο γαλάζιο το βράδυ της Πέμπτης στο «Φρούριο» για τη βραδιά επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Λάρισας με καλεσμένες την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Ζαχαράκη και την Ευρωβουλευτή της Νέα Δημοκρατίας κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ πριν λιγο καιρο επιναν τζαμπα τις μπυρες του Πιτσουλη.
Νομιζει κανεις οτι ολοι αυτοι νοιαζονται για την Λαρισα και τον τοπο?Ποιον πατριωτισμο και ποια κουραφέξαλα .Οι αλλοτε Μακεδονομαχοι της Λαρισας ξεχασαν τις Πρεσπες και εγλειφαν τους πιθανους αυραινους φορεις της εξουσιας μπας και αρπαξουν κανενα κοψιδι.
Ξερετε κατι? Οι λιγοστοι φιλοι μου το εχουν ηδη συνηδειτοποιησει .Ζοριζεστε και με χτυπατε για αυτα που γραφω .
Ζοριζεστε επειδη δεν σας φοβαμαι .Πραγματι Εγώ θα ειμαι εδω για να σας ξεσπεπαζω απο τις κουκουλες
Είμαι το Τώρα και το Αύριο. Είμαι η σκληρή σας πραγματικότητα!! Αυτός που θυμάται. Ενω εσεις ειστε το Χθές που απέτυχε και εσωτερικά και εξωτερικά.
Ειστε αυτοί που εκμηδενίζετε κάθε τι που δεν είναι τοξικό και καταστροφικό όπως εσεις .
Το εχετε καρταλαβεις οτι τα λεφτά τελείωσαν. Αυτοί που ζούν με δάνεια. Είναι τεμπέληδες και απατεώνες και που απο δουλειά δεν ξέρουν ειναι τελειωμενοι .
Μπορει ο Χαρακοπουλος η ο Κελλας να παραμυθιαζουν τους μπαρμπαδες στην περιοχη αλλα το θεμα ειναι για ποσο ακομα.
Τα νεα παιδια δεν μασανε απο τετοια .Για αυτο και δεν ειναι
τυχαιο οτι το 50 % των ψηφοφορων του Λαικου Συνδεσμου ειναι νεα παιδια -επαρχιωτοπουλα


Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, νύχτα, ποτό και εσωτερικός χώρος 

 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και εσωτερικός χώρος 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος, φυτό, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: