Παρασκευή

Η τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα που θα αλλάξει την Ελλάδα

 


Τελικα εχει πλακα ο νεος πρστατευομενος της δονουμενης Μερκελ!!!
Την Ελλάδα την χρεοκόπησε το ΠΑΣΟΚ και κυρίως η ΝΔ.Οι Καραμανλήδες έκαναν μικρότερη και τη Κύπρο και την Ελλάδα. Οι Πικραμένοι νομιμοποίησαν τα μνημόνια ως συνταγματικά και μπήκαν πρώτοι στη Λίστα επικρατείας της ΝΔ. Πόσα έχουν φάει τα ιδρύματα των επιτίμων ένας Θεός το ξέρει.
Aν βγεί -που θα βγει οπως ολα δειχνουν - ο Κουλης - η τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα που θα αλλάξει την Ελλάδα, ο ηλίθιος του Βαρδινογιάννη, μιλώντας σε κούκλες στα μαγαζιά, τραβώντας σέλφις στη Βουλή σαν νήπιο, μιλώντας για εξωγήινους στη Βουλή κοκ.την εχουμε βαμενη!!
Πρόκειται για κλασικό ανόητο με θράσος, για έναν ακόμη επαγγελματία κοπρίτη. Είχαμε το Καραμανλή που χρεοκόπησε τη χώρα και το Σημίτη της Goldman Sachs. Δεν έχουμε άλλα λεφτά και χρόνο για άλλους μαλάκες με οποιοδήποτε πρόσημο.
Τελικα ειμαστε αποδεδειγμένα ηλίθιοι αφού ψηφίζουμε ρεμάλια και ρεκλάμες που τους δείχνουν τα ΜΜΕ.
Τα ΜΜΕ της Ελλάδας έχουν κάνει κακό στη νεολαία σε αυτόν τον τομέα, όπως και η κακή εκπαίδευση που έχει αφαιρέσει τον παράγοντα μνήμη, αφού αυτή σημαίνει ενθύμιση της ταυτότητας, της συνέχειας και του πολιτισμού.
Ετσι, δημιουργείται μια νεολαία που δεν μπορεί να σκέφτεται και να αποφασίζει.
Ο άνθρωπος είναι ένα ρομπότ.
Στην Ελλάδα τον άνθρωπο τον έχουν κάνει σκέτο κρέας. Ετσι κυβερνάνε οι χρεοκοπημένοι, οι Τσίπρες και οι Μητσοτάκηδες που δεν εκπροσωπούν τον λαό και τα συμφέροντά του -άρα όχι τη δημοκρατία.
Σε λίγο ολοι αυτοι οι αντιστασιακοι απο νηπια θα κλαίνε απο το Παρίσι και θα παριστάνουν τον αντιφρονούντα, όπως ο Καραμανλής ο Θείος που είδε τη Κύπρο μακρυά.
Τα μνημόνια με τη επιβαλλόμενη πτώχευση που δημιούργησαν και με αντάλλαγμα απο τους δανειστές τη προστασία όσων έφαγαν τα κόκκινα δάνεια είτε αυτοί ήταν πολιτικοί είτε επιχειρηματίες είτε δημοσιογράφοι είτε τραπεζίτες έφεραν μια χαοτική δομή στην Ελληνική κοινωνία, που δεν επιτρέπει καμμία ανάπτυξη.
Αυτό έφερε τη πτώση των αξιών, την αύξηση των ποινικών αδικημάτων που δεν τιμωρούνται και γενικά τη πτώση των δημοκρατικών θεσμών και τη δημιουργία ανασφαλούς περιβάλλοντος για παραγωγικές επενδύσεις.
Παρτε το χαμπαρι η δουλειά των Μητσοτάκη και Τσίπρα, όπως και όσων έγιναν Πρωθυπουργοί ηταν και ειναι -το ξεπούλημα.
Κατέστρεψαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας και ακόμη και τώρα μια χαρά το καταφέρνουν να διαλυσουν οτι εχει απομεινει .
Σε αυτό συνεργάστηκε και ο πολίτης με μια θεσούλα που έπαιρνε για να βολευτεί με αντάλλαγμα τη ψήφο και τη σιωπή του σε όσα βλέπει. Μόνο που τα λεφτά τελείωσαν. Ερχεται ο κατακλυσμός !!!Και οσο δεν αρεσει σε καποιους η παραμονη του λαικου συνδεσμου στην βουλη ειναι απαραίτητη οσο ποτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: