Παρασκευή

Να γιατι ντρεπομαι



Την ώρα που η τουρκική πολεμική βιομηχανία κατασκευάζει πολεμικά αεροπλάνα και ελικόπτερα εμείς εδώ στο άθλιο πελατειακό κράτος κυνηγάμε την αριστεία και τους αρίστους.
Εμείς εδώ στο άθλιο πελατειακό κράτος έχουμε διαχρονικά κυβερνώντες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως να διορίσουν στο δημόσιο όλο τους το σόι.
Οι Τούρκοι όπου νάναι δεν θα έχουν την ανάγκη των ΗΠΑ, της Ρωσία ή της Γερμανίας για να προμηθεύονται αεροπλάνα, υποβρύχια, πυραύλoυς, ελικόπτερα.
Θα έχουν γίνει ήδη μία πανίσχυρη πολεμική βιομηχανία κι εμείς θα καθόμαστε να κλαίμε, να βγάζουμε στις τηλεοράσεις γραφικούς υπουργούς όπως ο Αποστολάκης και να ικετεύουμε την τρεμάμενη Μέρκελ να μας βοηθήσει ή και κάτι παρτσακλά Ελληνες που μπουκάρουν στο Λευκό Οίκο κάθε 25η Μαρτίου.
Οι γειτονές μας φέτος λαθραιους τουριστικά ειμαστε σε πτωση μια και τα παράλια της Τουρκίας είναι τίγκα στους τουρίστες που εγκαταλείπουν την Ελλάδα επειδή κανείς δεν γουστάρει να τον κλέβουν συνέχεια όπως συμβαίνει στη Μύκονο και στους λοιπούς προορισμούς της χώρας.
Οι Τούρκοι λοιπόν επενδύουν στην πολεμική της βιομηχανία δηλαδή στην έρευνα και στην τεχνολογία κι εμείς για το μόνο που έχουμε να περηφανευόμαστε είναι ο τουρισμός. Πάει κι αυτός, καπούτ.
Ασε που φέτος το καλοκαίρι είναι γεμάτο καταιγίδες που τις εξαπολύει ο ζοχαδιασμένος Δίας.
Δυστυχως ειμαστε μια Ελλάδα χαχόλων που έχει εκπαιδευθεί πως με μοναδικό όνειρο να τρουπώσει στο Δημόσιο και πως θα παραμυθιαζεται απο τον Χαρακοπουλο η τον Κελλα
Ντρέπομαι που μια χούφτα τσουτσεκια όλων των αποχρώσεων κρατάνε τη χώρα αιχμάλωτη στα συμφέροντά τους λες και δαύτοι δεν θα ταφούν σε ένα μέτρο γης όταν εγκαταλείψουν τα εγκόσμια.
Αει σιχτίρ ξεφτίλες!
Να γιατί ντρέπομαι!!!
Τη μακέτα του «πρώτου τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους» με την ονομασία TF-X παρουσίασε για πρώτη φορά την Τρίτη η TUSAŞ (Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία) στη Διεθνή Αεροπορική Έκθεση του Παρισιού.
«Θα είναι το καλύτερο μαχητικό αεροσκάφος στην Ευρώπη» εκτίμησε μάλιστα ο γενικός διευθυντής της TUSAŞ Τεμέλ Κοτίλ στο πρακτορείο Anadolu!
Με το TF-X, η Τουρκία στοχεύει μεσοπρόθεσμα να καλύψει τις επιχειρησιακές ανάγκες των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων.
Ο Κοτίλ πρόσθεσε ότι το TF-X θα φέρει χαρακτηριστικά παρόμοια με τα μαχητικά αεροσκάφη F-35 που παράγονται από την αμερικανική Lockheed Martin και αποτελούν το επίκεντρο σύγκρουσης μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες. Η Άγκυρα κινδυνεύει να αποκοπεί από τo κοινό αμερικανοτουρκικό πρόγραμμα για την κατασκευή και την προμήθεια των υπερσύγχρονων F-35 εξαιτίας της επιμονής του Ταγίπ Ερντογάν για την αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-400.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της TUSAŞ η παρθενική πτήση του TF-X προγραμματίζεται για το 2025.
Εκτός από την επίδειξη του τουρκικού μαχητικού στο Παρίσι και το μαχητικό ελικόπτερο πολλαπλών ρόλων TK129 ATAK, το ελικόπτερο Gökbey, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Anka και το Hürjet, ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφο

Δεν υπάρχουν σχόλια: