Δευτέρα

Στην Ελλαδα δεν υπαρχει μνήμη. Ο κοσμος ακούει Iσ-Καρυώτηδες του Σώρρα για την ΑΟΖ και Γεωγιάδηδες για τη ΝΟVARTIS!!!

600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΛΑΘΟΣ Ο ΚΑΡΥΩΤΗΣ, Ο "ΕΙΔΙΚΟΣ" ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ

Και όχι μόνο τον ακούν, τον λένε και "Πατέρα" της Ελληνικής ΑΟΖ κάτι Πεπέδες απο τη Κρήτη επειδή είναι φίλος του Βενιζέλου. Πώς να μην έλθουν τα χειρότερα στη χώρα αυτή, αφού ότι σας κάνουν το ξεχνάτε; Για δέστε εδώ, αυτό που ξεχάσατε.

Η περίπτωση της Τράπεζας της Ανατολής, ένα δημιούργημα του ευρισκόμενου στη φυλακή Σώρρα που επιβλήθηκε με τη στήριξη Καρυώτη και άλλων είναι απο τα μεγαλύτερα Ελληνικά Hoaxes!


Κατά σύμπτωση και η περίπτωση της Τράπεζας της Ανατολής και το νανογιλέκο με τον Άδωνη Γεωργιάδη  και η συσκευή Ζωγράφου με την οποία θα σωζόταν ενεργειακά η Ελλάδα και ο πλανήτης Γή, βγήκαν απο την εκπομπή του "Δ"ημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!

Στην Ελληνική δημοσιογραφία χάθηκαν οι σοβαροί και μορφωμένοι δημοσιογράφοι. Γέμισε ο τόπος απο πεπέδες και απο σκηνοθέτες του χάους και της παραπληροφόρησης.

Εγώ ούτε λάθη έχω κάνει ποτέ ούτε ψέμματα έχω πεί και μετά να λέω "παρασύρθηκα".

Προσέχετε τί σας βάζουν να ακούτε και να βλέπετε.

Στα ΜΜΕ υπάρχουν 3-4 δημοσιογραφικά περίπτερα. Η σκηνοθεσία πάει σύννεφο.

Στα εθνικά θέματα θα μου επιτρέψετε να είμαι πολύ αυστηρός με όλους. 600 δις δολάρια "λάθος" και τον βγάζουν τα ΜΜΕ ακόμη να κελαηδάει o Καρυώτης απο τις ΗΠΑ;

NOVARTIS. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ.



Στην επόμενη Βουλή έχουν προταθεί να μπούν όλα τα διανοητικά καθυστερημένα, τα αυτόφωτα της Στοάς (μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι), πολλοί δημοσιογράφοι για χάζι, ηθοποιοί και οι κλασικοί καραγκιόζηδες. Σε περίπωση κρίσης θα είναι αδύνατο να χειρισθούν οτιδήποτε.

Στο συγκεκριμένο video o κ.Γερουλάνος εκβιάζει και πετυχαίνει να δείξει τηλεοπτικά, πως ο Γεωργιάδης θέλει να κάνει θέατρο και την επόμενη βουλή, για να σώσει το τομάρι του στο θέμα της Novartis. Για μένα, από όσα έχω αντιληφθεί είναι ένοχος και "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικούρης". Το ότι τον στηρίζει συνέχεια το γνωστό ΜΜΕ της Στοάς με επιβεβαιώνει. Το συγκεκριμένο παραπληροφορεί χρόνια τον κόσμο, γκαρίζει σαν αμόρφωτο γαϊδούρι, το παίζει πατριωτάκι και είναι για μπάτσες...
  1. Γεγονός είναι πως μόνο στην Ελλάδα δεν έχουν συλληφθεί πρόσωπα στο θέμα της Novartis. 
  2. Δεν είναι όσοι έχουν κατηγορηθεί εξίσου ένοχοι στο θέμα Novartis. O υπόδικος Νανογιλέκος Γεωργιάδης κακώς ενοποιεί το θέμα των κατηγοριών στο πρόσωπό του με αυτό άλλων πολιτικών, που εύκολα θα καταπέσουν. 
  3. Σκοπός της νέας Βουλής δεν είναι να μαλλώνουν για να διασωθούν ο Σαμαράς, ο Αβραμόπουλος (πίσω του ο Καραμανλής που χρεοκόπησε τη χώρα μας και πλέον το λέει και ο Γιουνκέρ) και ο Γεωργιάδης ο υποτιθέμενος ως "ιστορικός", που έχουν και τον μεγαλύτερο και σοβαρότερο αριθμό κατηγοριών.
  4. Το ότι μαλλώνουν δύο εισαγγελείς για το ποιός έστησε τη "σκευωρία" της Novartis, για όσους αντιλαμβάνονται τί παίζει στη χώρα, σημαίνει συγκάλυψη όσων εμπλέκονται στo ΔΙΕΘΝΕΣ αυτό σκάνδαλο. Ο Βενιζέλος δεν είναι κανένα αθώο παιδί... και ο Γερουλάνος το ξέρει. Ετσι δεν θέλει να πάρει θέση, να κατεβάσει δηλαδή το επίπεδο στο γνωστό παραφυσικό του Γεωργιάδη, που τα κάνει όλα πουτάνα για να φαίνονται πως όλοι είναι σαν αυτόν, κουραμπιέδες στο τηγάνι.
  5. Σημειώστε πως στη ΝΔ φτειάχνουν βιογραφικά... Ο Κικίλιας χωρίς τη Μπαλατσινού και ο Γεωργιάδης χωρίς τη Μανωλίδου δεν θα μπορούσαν να λάμψουν. Καληνύχτα σας.
Είναι χάσιμο χρόνου να ακούει κάποιος τον Γεωργιάδη να μιλάει. Το ότι το σύστημα τον έκανε αντιπρόεδρο της ΝΔ, πρέπει κανείς να το ψάξει πρός Ελληνική Μασονική Στοά μεριά, γιατί πιο κάτω δεν έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: