Δευτέρα

Ανενόχλητο το Yavuz στα Ελληνικά χωρικά ύδατα. Άλλα έλεγαν στις εφημερίδες...

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.



Σε απόσταση μικρότερη απο τα 6 νμ απο Ελληνικά νησιά πλέει αυτή τη στιγμή το Yavuz. Όπως βλέπετε στο χάρτη, το Yavuz είναι μέσα στα επίσημα Ελληνικά χωρικά ύδατα, που είναι 6 νμ. Απο μηνύματα και απο έλεγχο των ΜΜΕ σχίζουν όμως. Παραπληροφόρηση και αέρας, πολύς αέρας. Έστειλε μήνυμα και ο Κατρούγκαλος (!) πρός τη Τουρκία ενώ η γεώτρηση της Τουρκίας στη Κύπρο αναμένεται να έχει θεαματικά αποτελέσματα και γρήγορα.
Δεν βλέπουν το χάλι τους όλοι αυτοί που έκαναν τη χώρα ανάπηρη, παπαρολογούν και απο πάνω.





Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ

Τώρα παρακαλάνε τους  Τούρκους να μη κάνουν γεώτρηση έξω απο το Καστελόριζο. Φυσικά θα προκύψει το θέμα ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. Για το λόγο αυτό τα γατάκια της Στοάς βγαίνουν κάθε λίγο και απειλούν με πόλεμο τη Τουρκία αν το κάνει. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ότι η γεώτρηση της Τουρκίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ. Δεν είναι άντρες αυτοί.

Ο Μάζης με το λάθος χάρτη της ΑΟΖ στο δυτικό δόντι του Καστελόριζου, που είναι εξόσων γνωρίζω και σύμβουλος στο υπ. Εθνικής Άμυνας βγαίνει στα ΜΜΕ (στο Σκάι του Αλαφούζουν που χρωστάει) και μιλάει για πόλεμο στο Καστελόριζο αν οι Τούρκοι κάνουν γεώτρηση μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ!!! Δεν έχει σημασία ΑΥΤΟΣ τι λέει. O Μάζης δεν είναι έγκυρος να μιλάει έχοντας στο βιογραφικό του ένα λάθος χάρτη ΑΟΖ. Υπενθυμίζω πως ΤΟ ΥAVUZ πέρασε μέσα απο τα Ελληνικά χωρικά ύδατα και δεν έγινε τίποτα.




Ο πραγματικός χάρτης της Ελληνικής ΑΟΖ είναι αυτός και όχι του Μάζη και όσων μοιάζουν με αυτόν του Μάζη. Δεν βαρεθήκατε να ακούτε στις τηλεοράσεις εγκάθετους με δύο διαβατήρια και ένα κρυφό;
 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ", ΛΕΕΙ. "ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ" ΛΕΩ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΠΟΤΕ ΕΞΩ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ. RIGHT? TI ΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ YAVUZ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ;

  ΤΣΙΠΡΑΣ. ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.

 
 


Εδώ και μήνες μου έχει τελειώσει το σάλιο απο το φτύσιμο. Αυτών τους έχει τελειώσει απο το γλύψιμο... Σκεφτείτε τι θα συμβεί αν Πρωθυπουργός γίνει το Μητσοτάκι, ο Πικραμένος ξανά σε οικουμενική ή κάποιος άλλος ηθοποιός της Στοάς και προκύψει θέμα στο Καστελόριζο. Θα σας μιλήσω τότε για Πρωθυπουργό της Εθνικής Ήττας.
 
ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ)
 
Ο παρακάτω χαιρετισμός δεν αποκλείεται να είναι και μασονικός. ΑΝ είναι, αποτελεί ντροπή και μνημείο σκλαβιάς η ένταξη της Ελλάδας στη σκλαβιά των μνημονίων για ένα αιώνα. Αυτό δεν με  ξαφνιάζει. Η Ελλάδα είναι ένα κράτος χωρίς αξίες, ηθική και χωρίς Μεγάλους Διδασκάλους. Είναι μόνο λόγια. Με την ισότητα καταστράφηκε η αξιοκρατία και έμειναν οι Μανέηδες των F16, οι Τσίπρες, οι Μητσοτάκηδες κοκ.

 
 


Oταν το παιγνίδι χοντρύνει με τη Τουρκία ή όταν πύραυλοι βαρέσουν την Κρήτη θα είναι αργά για τους παπάρες που η Στοά προωθεί στη Βουλή. Να κάνουν στην άκρη τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: