Σάββατο

Ο Κωστας Βαιουλης και η παραταξη του σε ρολο εφιαλτη για το Πατριωτικο Συλλαλητηριο Λαρισας -Μαζι και ο Συριζα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.



Εχει γεμίση η Λαρισα  δυστυχως απο εφιάλτες  και κανένας δεν ενοχλείται για αυτό, και όχι μόνο αυτό αλλα  πηγαίνουν  και τους ψηφίζουν ανα τέσσερα χρόνια!!!

 Ο Λεωνίδας θα γύριζε μπρούμυτα στο τάφο του αν έβλεπε σε τι σημείο ελεγχου του νού κατάντησαν τον Έλληνα.

Οι ήρωες που αντιστεκονται στην σκοτεινή ελίτ που εποικίζει την πατριδα μας αλλα και την Ευρωπη  επίσημα και στην πράξη δυστυχώς είναι ελαχιστοι . !!!


Οι βάρβαροι ΔΕΝ  τελείωσαν με τους Έλληνες.  Δυόμισι χιλιάδες χρόνια τώρα προσπαθούν. Τότε ήταν οι Πέρσες, τώρα είναι οι “προδότες μνημονιολάγνοι και λαθρολάγνοι”   πολιτικοί μας και μερικοι αρχηγίσκοι  του τιποτα !!!.


'Ολοι αυτοί  οι αστοιχείωτοι κομπλεξικοί νεο-''Λουδοβίκοι'' έχουν το ίδιο σύνθημα: ''Η Οργάνωση είμαι εγώ''.


'Ενα ''αφηνιασμένο ψώνιο'', μαζί με 2-3  πολιτικούς απατεώνες, ''απαξιώνει'' (με στόχο την διάλυση) μίας Ειρηνικής  Συγκεντωσης Λαρισαιων κατα της Εισβολης , γιά να φιάξει καινούργια, επειδή φαντασιώνεται ότι είναι ''ηγέτης της Λαρισας'', με την σύμπραξη μερικων αφελων, άσχετων και άφρονων Πατριδοκαπηλων!


Σημερα , ο ''οργανωμένος Πατριωτικος Χωρος ''στην Λαρισα   βρίσκεται σε μεγάλη παρακμή. Οι Λαρισαιοι Πατριωτες  δεν ασχολούνται με τις Παραταξεις , που παραπαίουν και υπολειτουργούν, επειδή σε αυτές παραμένουν οι ίδιοι ''καρεκλοκένταυροι'', προεδροπαράγοντες που αλληλοαλάζονται στα αξιώματα και αποχωρούν μόνο ''μετά θάνατον''!!!



 Τελευταία μας προέκυψαν και κωμικές περιπτώσεις ακαπνων φιλόδοξων ''ηγετών'' και ''ηγετίσκων'' της ''πλάκας''που οταν οι εμνευστες της διαδικτυακής Συγκεντωσης τους ζητησαν τα φωτα , αυτοι επιτιμητικα απαντησαν : ''Η Οργάνωση είμαι εγώ. Εγω θα αποφασισω ποτε θα μαζωχτούνε οι Λαρισαιοι "


Ας το μάθουν καλά ΟΛΟΙ πως όσο θα υπάρχει ήλιος στον ουρανό, θα υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ.  Γιατί το πνεύμα αυτής της μάχης είναι το πνεύμα της αρχαίας Ελλάδας, που ακόμη τρέμουν στο άκουσμά της, και αυτό το πνεύμα πολεμούν με όλες τους τις δυνάμεις, γιατί όσο αυτό είναι ζωντανό στις ψυχές των  των ανθρώπων ο δικός τους σκοταδισμός διαρκώς γεμίζει ρωγμές, ώσπου μια μόνο πέτρα θα τον διαλύσει… 


Η νέα τακτική της κυβέρνησης των «εθνικοφρόνων» είναι να μην ανακοινώνει τους προορισμούς των «αποσυμφορηθέντων» και να τους εγκαθιστά ξαφνικά σε κάποιο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας, δημιουργώντας τετελεσμένα γεγονότα, για να αποφεύγει τις λαϊκές αντιδράσεις.



Μπορεί βεβαίως η κυβέρνηση να θέλει να κάνει και… έκπληξη στους «εθνικόφρονες» της Λάρισας και στον τοπικο Κερενσκυ , που θα ξυπνήσουν αύριο-μεθαύριο το πρωί και θα δουν μπροστά τους, τους νέους τους… γείτονες!

 Θυμαστε εξαλλου οταν προ μηνός, ο Μητσοτακης  δήλωσε υπερήφανος όταν πηγαίνει στις παρελάσεις και διαπιστώνει πως η Ελλάδα γίνεται… «πολυπολιτισμική».?

Στην προσφατη  ομιλία του στη βουλή, ήταν πιο συγκεκριμένος, δηλώνοντας πως καμάρωσε την Νιγηριανή σημαιοφόρο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.


Ιδού η δήλωσή του:

«Η αλληλεγγύη θα εφαρμόζεται με σύστημα και δεν θα αναλώνεται σε συνθήματα όπως γινόταν στο πρόσφατο παρελθόν. Μόνο όσοι το θέλουν θα ενσωματωθούν στον εθνικό κορμό. Δεν σας κρύβω πως όπως θαυμάζω τα κατορθώματα του Γ. Αντετοκούμπο έτσι καμάρωσα στην παρέλαση την εθνικής επετείου την μαθήτρια σημαιοφόρο από την Αφρική. Το κορίτσι που τόσο υπερήφανα κρατούσε την ελληνική σημαία…».

«Εθνικόφρονες» της πλάκας, Βαιουληδες της Λαρισας αυτός είναι ο πρωθυπουργός σας! Καμαρώστε τον και καμαρώστε κι εσείς με τη σειρά σας την Νιγηριανή σημαιοφόρο!!!


Κωστα Βαιουλη και οι υπολοιποι πρεπει να ντρεπεστε!!!                     


Και τώρα? Εχει γεμίση η Ελλάδα απο εφιάλτες στην κυβέρνηση και κανένας δεν ενοχλήται για αυτό, και όχι μόνο, πηγαίνουν αυτούς και τους ψηφίζουν ανα τέσσερα χρόνια!!! Ο Λεωνίδας θα γύριζε μπρούμιτα στο τάφο του άν έβλεπε σε τι σημείο έλενγχο του νού κατάντησαν τον Έλληνα. Οι ήρωες που δίχνουν το μέτωπο στην σκοτεινή ελίτ επίσημα και στην πράξη δυστυχώς βρίσκονται στο εξωτερικό όπως π.χ. ο πολιτικός Nigel Farage όπως και πολλοί άλλοι ανώνυμοι άνθρωποι χωρις καμία εξουσία.

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto

Δεν υπάρχουν σχόλια: