Παρασκευή

Αυτη τη φορα θα φαει ματσουκι απο τους Λαρισαιους

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και κουστούμι
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, σύννεφο, ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Αδιστακτος και αχαριστος στους απλούς Λαρισαιους που τον εξελεξαν τρεις φορες στο θωκο του Περιφερειαρχη
Με διωξεις μετα απο εισαγγελικη παραγγελία και με βαση τον αντιρατσιστικο νομο απειλειται ο πρόεδρος και οι κατοικοι της Καρίτσας για το προσφυγικό !!Στον εισαγγελεα προσέφυγε ο Αγοραστος και ζητα την Εφαρμογη του αντιρατσιστικου νομου!!
Ειναι αδιστακτος -θελει να φανει αρεστός στον Μητσοτακη και να δειξει οτι ειναι κυριαρχος στην Λαρισα και την Θεσσαλια και να επανασυνδεθεί με την Αγια Οικογενεια μια που δεν τον εβλεπανα με καλο ματι απο τοτε που ειχε στηριξει τον Τζιτζικωστα γαι την αρχηγια της ΝΔ.
Καυχάται οτι διελυσε το συλλαλητηριο κατα του λαθρομεταναστευτικου στην κ πλατεια και την συγκεντρωση της Λαρισαιων Κοινον στο Χατζηγιαννειο με την συνδρομη 15 μπαχαλακηδων τους οποιους κουμανταρει και τους ετοιμαζει για την Καριτσα για να εκφοβισουν τους αντιδρωντες των παραλιων .
Σε αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται οι κάτοικοι της Καρίτσας του δήμου Αγιάς για το φλέγον θέμα του προσφυγικού μετα τις πληροφοριες οτι θα ασκηθει διωξη εναντιον τους με βαση τον αντιρατσιστικο νομο απο την εισαγγελεια Λαρισας κατοπιν προσφυγης του αδιστακτου πολιτικου απατεωνα Κωστα Αγοραστου!!!
Οι κατοικοι ειναι αναστατοι μετά την εγκατάσταση 73 προσφύγων στο ξενοδοχείο «Δοχός» και το γεγονός ότι αναμένονται άλλα 40 άτομα (έφηβοι, ηλικίας 18 ετών) τα οποία θα εγκατασταθούν στο ξενοδοχείο «Βίλα Χριστίνα» που βρίσκεται μέσα το χωριό της Καρίτσας.
Δεν έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα φτάσει το πούλμαν με τους νεαρούς πρόσφυγες στην Καρίτσα, όμως βρίσκονται σε ετοιμότητα και με την έλευσή του είναι πανέτοιμοι να κατεβούν και πάλι στον δρόμο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν καθώς είναι εντελώς αντίθετοι με το να έρθουν και άλλοι πρόσφυγες στο χωριό τους, ισχυριζόμενοι ότι η Καρίτσα με τους 350 μόλις μόνιμους κατοίκους δεν αντέχει άλλο κόσμο.
Μάλιστα είναι πολύ ενοχλημένοι από το γεγονός ότι ο Αγοραστος και ορισμένοι γαλαζιοι βουλευται , όπως σημειώνουν, τους «φόρεσαν» την ταμπέλα ρατσιστές και χρυσαυγίτες.ενω την ιδια ωρα ο αδιστακτος Περιφερειαρχης ειναι αποφασισμενος να εγκαταστησει ισλαμιστες στις γειτονιες τους ειτε αντιδρουν ειτε οχι
Σε δηλωσεις τους τονιζουν......Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούμε. Όλο το χωριό είναι ενωμένο και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας έτσι ώστε να μην έρθουν άλλοι πρόσφυγες στον τόπο μας. Είμαστε ένα δημοκρατικό και φιλόξενο χωριό, δεν είμαστε ούτε χρυσαυγίτες, ούτε ρατσιστές όπως πολλοί έσπευσαν να μας αποκαλέσουν, απλά δεν είναι δυνατόν σε ένα χωριό με τόσους λίγους κατοίκους, να έρθει για εγκατάσταση ένας τόσο μεγάλος αριθμός προσφύγων».
Στο μεταξύ οι κάτοικοι της Καρίτσας έχουν ανοιχτή επικοινωνία με αυτούς της Καλλιπεύκης, οι οποίοι επίσης εναντιώνονται στο ενδεχόμενο εγκατάστασης προσφύγων στην κοινότητά τους.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να λάβουν μέτρα διαμαρτυρίας έχοντας κοινό μέτωπο τις επόμενες ημέρες, με δράση που θα σχεδιάσουν το επόμενο διάστημα.
Εχουν ηδη ερθει σε επαφη με δικηγορους του Πατριωτικου Χωρου τοσο απο Λαρισα οσο και απο Αθηνα για να οργανώσουν την υπερασπιση τους σε περιπτωση εισαγγελικών διωξεων ενω προκειται οι ιδιοι να καθεσουν μηνυσεις εναντιον του Αγοραστου και ολων των εμπλεκομενων στη συστηματικη ισλαμοποιηση της μικρης τους κοινωνιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: