Σάββατο

ΙΜΙΑ 2020: Συγκέντρωση και Πορεία Τιμής από την Χρυσή Αυγή!


ΙΜΙΑ 2020: Συγκέντρωση και Πορεία Τιμής από την Χρυσή Αυγή! (Φωτορεπορτάζ)
Βράδυ Παρασκευής 31 Ιανουαρίου 2020, ανήμερα της Μεγάλης Προδοσίας, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής Τίμησαν όπως κάνουν επί 24 συναπτά έτη, τους Ήρωες Αξιωματικούς που θυσιάστηκαν στα Ίμια το 1996: Τον υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό.
Πλήθος νέων και παλαιών Αγωνιστών της Εθνικής Ιδέας έδωσε το παρόν και σημαντική ήταν η παρουσία της ελληνικής νεολαίας που έδωσε δυναμικό παλμό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ρηγίλλης, μπροστά στο Μνημείο των Ηρώων.
Στις σύντομες ομιλίες τους, οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκαν στις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, αν σήμερα υπήρχε ένα Εθνικό Κράτος υπό την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, η Τουρκία θα έβρισκε υποβρύχια απέναντί της στο Αιγαίο μας!
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, N.Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος με τον πύρινο λόγο του ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει, γιατί είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ!»
Ακολούθησε το Προσκλητήριο Ηρώων και στα ονόματα των Εθνομαρτύρων μας, οι Συναγωνιστές με μια φωνή απαντούσαν: «ΑΘΑΝΑΤΟΣ!». Εν συνεχεία ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατέθεσε Στεφάνι στο Μνημείο και ακολούθησε δυναμική πορεία με εθνικιστικά συνθήματα επί της Βασιλίσσης Σοφίας.
Για ακόμα μία χρονιά, η Χρυσή Αυγή – και μόνον αυτή – ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ και στο πλευρό της είχε εκείνους που έπρεπε, τους ανυπότακτους Εθνικιστές που δεν λύγισαν από την προπαγάνδα και τον πόλεμο κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Τα Λάβαρά μας ανέμισαν ξανά στον αθηναϊκό ουρανό και ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στο κέντρο της Αθήνας, για να μην περάσει η Λήθη, για να συνεχιστεί η Εθνική Αντίσταση και όσο υπάρχουν Χρυσαυγίτες, η Εθνική Αντίσταση δεν σταματά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: