Σάββατο

Μεγαλειώδης πορεία για τους Ήρωες των Ιμίων στην Θεσσαλονίκη


Μεγαλειώδης πορεία για τους Ήρωες των Ιμίων στην Θεσσαλονίκη (Φωτορεπορτάζ)
Εκατοντάδες νέοι και νέες έδωσαν δυναμική απάντηση στο ραγιάδικο κράτος των Αθηνών - Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνο δε διαλύθηκε, αλλά παραμένει πρωτοπόρο στους εθνικούς αγώνες!
Ανήμερα της επετείου της εθνικής ταπείνωσης στα Ίμια, η σιδηρά νεολαία της Χρυσής Αυγής τίμησε με μία μεγαλειώδη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τη μνήμη των νεκρών Ηρώων του Πολεμικού μας Ναυτικού. Τότε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ευχαριστούσε τις ΗΠΑ για την αποτελεσματική μεσολάβηση της και την αποφυγή «θερμού» επεισοδίου στο Αιγαίο, ενώ σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ εκλιπαρεί τους συμμάχους να διευθετήσουν τις όποιες «διαφορές» με τη γείτονα Τουρκία, διαιωνίζοντας έτσι την πολιτική των «γκρίζων ζωνών» και της νομιμοποίησης της τουρκικής επεκτατικότητας.
Απέναντι στο θλιβερό κράτος που εκλιπαρεί άλλοτε την Ευρώπη κι άλλοτε τον υπερατλαντικό αφέντη, 200 και πλέον νέοι και νέες οργάνωσαν μαχητική πορεία, περνώντας από τις κεντρικότερες οδούς της Θεσσαλονίκης και φωνάζοντας συνθήματα κατά της Τουρκίας, αλλά και κατά της κυβέρνησης που παζαρεύει την εθνική μας κυριαρχία.
Με παλμό, ψυχή και δυνατή φωνή η πρωτεύουσα της Μακεδονίας σείστηκε από εθνικιστικά συνθήματα, υπενθυμίζοντας σε «φίλους» και εχθρούς ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνο δε διαλύθηκε, αλλά παραμένει πρωτοπόρο στους εθνικούς αγώνες, όντας η φωνή αντίστασης απέναντι στα σχέδια των κυβερνήσεων που θέλουν μια Ελλάδα χωρίς ιστορία, χωρίς Ήρωες και χωρίς όραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: