Σάββατο

Γραμμα απο τον Ηλια



Ο φιλος μου ο Ηλιας σημερα εχει ρεντα και μου γραφει

Αρη είναι πλέον τόσες πολλές οι "φάπες" της "αντικειμενικής" πληροφόρησης που ακόμα και ένας σκεπτόμενος Έλληνας που δεν καταπίνει αμάσητη την όποια είδηση - παρασύρεται απο ,τα μεγάλα λόγια και τις αόριστες υποσχέσεις.
Διαβαζω αυτα που γραφεις για τον Αγοραστο Δεν στο κρυβω οτι βρίσκομαι και εγω σε ταραχή αφού καταλαβαίνω πως όλα γυρίζουν και κινούνται απο ένα συμφέρον που φυσικά δεν αφορούν το συμφερον του απλου φορολογουμενου
Μια ολόκληρη Περιφερεια παρ το οτι ο Αγοραστος ειχε δωσει εξετασεις και στην κοινοβουλευτικη του θητεια αλλα και με το σκανδαλο του κτιριου του ΙΚΑ ξεπουλιέται εξόφθαλμα και χωρίς ντροπή.
Ξεπουλιέται αρχικά στους ημέτερους, ακολούθως στις γνωστές "βλαχικες οικογένειες" που πίνουν το αίμα των Θεσσαλων επι δεκαετίες ,για να πάρουν σειρά οι πολιτικοί τζιτζιφογκοι .
Δεσλη αυτή είναι η πολιτική και οικονομική ιστορία της Θεσσαλιας της Λαρισας αλλα και ολης της Ελλάδος τα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια.
Μα θα πει κάποιος παλιότερα δε γινόντουσαν όλα αυτά?Φυσικά και γινόντουσαν απο ανέκαθεν ,πλην όμως όχι σε τέτοιο βαθμό και όχι χωρίς καμία ντροπή.
Το καθεστως των Αγοραστων του Ελλαδιστάν που εξέθρεψε η "δημοκρατία" έχει γεράσει ,έχει σαπίση,έχει χρεωκοπήσει και πλέον όχι μόνο ξεπουλιέται σε κάθε ευκαιρία αλλά παράλληλα επιτίθεται "δημοκρατικά" εναντίον των πολιτών του που έχουν διαφορετική άποψη απο αυτήν που ορίζει εκείνο μέσω των ΜΜΕ.
Παρε παραδειγμα
Λες κατά της μάσκας ?.....Επεμβαίνει εισαγγελέας.
Μέχρι και προσαγωγή ιερέα είδαμε που τόλμησε να ζητήσει απο παιδί να βγάλει την μάσκα για να φιλήσει το σταυρό.
Έχεις διαφορετική άποψη για την "πολυπολιτισμικότητα"?Είσαι ρατσιστής και θα διωχθείς ποινικά.
Αντιμάχεσαι όσο μπορείς το ξεπούλημα της χώρας απο τα τρωκτικά που λυμαίνονται την οικονομία και την εξουσία?Θα εξαφανιστείς απο προσώπου γης.
Θα χάσεις τη δουλειά σου και πολύ πιθανόν να βρεθείς ακόμα και δολοφονημένος απο τα "καλόπαιδα" του αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους που βρίσκονται στο απυρόβλητο.
Και τι δεν ακούσαμε επι 3μηνο.
Σε πλήρη αντιστοίχιση ΟΛΑ τα κεντρικά δελτία ειδήσεων να προβάλλουν τίς ίδιες ακριβώς ειδήσεις με τον ίδιο ακριβώς σχολιασμό προσπαθώντας να επιβάλουν την ίδια ακριβώς άποψη.Η πλύση εγκεφάλου στην τέλεια εφαρμογή της τόσο που ακόμα και ο Γκέμπελς θα ζήλευε.
Πουθενα δεν υπαρχει προγραμματισμός για το πως η Ελλάδα θα μπορέσει να επανέλθει στον ορισμό του κράτους και όχι της αποικίας που είναι τώρα.
Ο Κλεισθενης δυστυχως εδωσε εξουσια σε τυχασπαρτα λαμογια διαιρεσε την Ελλαδα σε ανεξελεγτες Περιφερειες και μετετρεψε τους μισους ψηφοφορους σε περιπλανομενους υποψηφιους
Παμε τωρα στην γενικοτερη πολιτικη σκηνη
Οι μόνες εξαγγελίες που έγιναν ήταν για 100.000 νεες θέσεις εργασίας που ΔΕΝ θα δημιουργηθούν απο νέους επιχειρηματίες που αυτό θα σήμαινε επενδύσεις αλλά προσλήψεις ανέργων απο ήδη υπάρχουσες ιδιωτικές εταιρίες με το μισό μισθό να τον πληρώνει το κράτος μεσω επιδοτήσεων.
Δηλαδή ημίμετρα που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι ή χρήματα απο τα ΕΣΠΑ που η Ελλάς έχει ήδη πληρώσει και πληρώνει διπλά και τρίδιπλα ώστε μέσω κοροιδίας μπας και βγεί ο Μητσοτάκης και μας πει "μείωσα την ανεργία".
Όπως την είχε μειώσει και ο Τσίπρας αφού ανάγκασε σε μετανάστευση τουλάχιστον 500.000 Ελληνες για να ταίζουμε 2.000.000 λαθρομετανάστες.
Και μιας και είπα Μητσοτάκης ήθελα να ήξερα αυτόν έχουμε πρωθυπουργό ή τον Τράμπ?
Μια εύλογη ερώτηση αφού ένα απο τα θέματα των ειδήσεων με "καταιγισμό πληροφοριών" ήταν και ειναι για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Με ποιον μίλησε ο Τράμπ,πως κάθεται στην καρέκλα,τι είπε στο τηλέφωνο,αν έπιασε το χέρι της γυναίκας του ή όχι καθως κατέβαινε το αεροπλάνο,ποια είχε γκόμενα. κλπ.
Μιλάμε για "ειδήσεις" όχι αστεία.Μέχρι και δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας τι θα ψήφιζαν λεει οι Ελληνες Τράμπ ή Μπάιντεν....και φυσικά η δημοσκόπηση έδειξε ότι ο "καημένος" ο Τράμπ που ασχέτως αν συμφωνεί κανείς μαζί του ή όχι είναι ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ με δεκάδες επιχειρήσεις κατι που δε μπορούμε να πούμε για την ελληνική πολιτική ....φάρα που αποτελείται απο επαγγελματίες ανέργους πολιτικούς, έπαιρνε μόλις 17%.
Το ότι ό Τράμπ δεν αφήνει τις ΗΠΑ να είναι ξέφραγο αμπέλι στις συμμορίες ,στους λαθρομετανάστες και τους επαγγελματίες αναρχοάπλυτους είναι "πολιτική μίσους" για τα ελληνικά ΜΜΕ.
Ενω οι καταλήψεις ,οι εμπρησμοί,οι μαφίες λαθρομεταναστών,οι ληστείες ,οι παρελάσεις με πιστόλια,ακόμα και οι δολοφονίες είναι "ακτιβισμός" για την ελληνική πραγματικότητα.
Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις.
Αντιθέτως ΟΛΑ τα ΜΜΕ λιβανίζουν τον κ. Μακρόν.
Υπάλληλο της Goldman Sachs πριν γίνει πρόεδρος της Γαλλίας.
Άνθρωπο που κατέχει παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς είναι ο μοναδικός που εκλέχτηκε πρόεδρος χωρίς να έχει κόμμα και το δημιούργησε αφου έγινε πρόεδρος μιας και οι Γάλλοι ψηφοφόροι εξαναγκάστηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτόν και την κα Λεπέν.
Φυσικά το ποιά ξενοπήδαγε ο Τράμπ μας ενδιαφέρει πολύ εμας τους Έλληνες.
Βέβαια ο νόμος στην Ελλάδα αλλά και όλο τον πολιτισμένο κόσμο αυτόν που είναι 39 ετών και συνάπτει σεξουαλική σχέση με 15χρονο τον λέει παιδεραστή και τον κλείνει μέσα.Αλλα για τα ΜΜΕ η κα Μπριζίτ είναι η κα Προέδρου και ασχολούνται μόνο με τα συνολάκια της.
Και δώστου αποθέωση στον Μακρόν ....Μέχρι και απο τους Τούρκους θα μας σώσει με το αζημίωτο φυσικά αφου μετά τα 22 μαχητικά Ραφάλ που θα αγοραστούν για την πολεμική αεροπορία είναι στα σκαριά και η αγορά 4 φρεγατών FREMM.Ας υπολογίσει κάποιος και τα συμφέροντα της Total στο Αιγαίο όταν και αν γίνουν εξορύξεις και ας κάνει την σούμα για να δει το κόστος.
Για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις?Ουτε κουβέντα.
"Είναι αξιόμαχες" μας λένε ...Τι πάει να πει αυτό?
Πάει να πει είναι αξιόμαχες ώστε πάνω απο 150 στρατόπεδα να έχουν παραδοθεί ως κατοικίες των "νεοελλήνων" .Αξιόμαχες να στήνουν σκηνές για να διαμείνουν στο ΚαράΤεπέ (πεδίο βολής) λαθρομετανάστες που ίδιοι λειτούργησαν ως εμπρηστές και μάλιστα να τους παρακαλάμε κι απο πάνω μέσω 200 γυναικών της αστυνομίας που έφθασαν στην Μυτιλήνη για αυτό ακριβώς το σκοπό. (Αμφιβάλλω αν είχαν βγει έξω απο γραφείο ή αν θα ξαναβγούν ποτέ για να υπηρετήσουν τον Έλληνα πολίτη).Παρεπιπτόντως όπως έγινε γνωστό 3 δις ευρώ έλαβε η Ελλάδα απο την ΕΕ απο τον 2014 εως και σήμερα για τους λαθρομετανάστες με τα 2 δις περίπου να αγνοούνται η τύχη τους.
Κατα τα άλλα ακούσαμε λαθρομετανάστη απο το Πακιστάν που έλεγε "δε παω στο νέο καταυλισμό γιατί δεν έχει ρεύμα" ρε ουστ απο εδω.
Κε Μητσοτάκη με τις ΜΚΟ που ασχολείται και το μισό σου σόι και μας έλεγες προεκλογικά για ελέγχους βρήκες τίποτα??? Μπαααααααα
Αξιόμαχες όμως είναι οι ένοπλες δυνάμεις όπως ο Ανθυπολοχαγός που συνελήφθη το 2008 απο τουρκική περίπολο στην Έβρο και παρέδωσε τα όπλα του ρεζιλεύοντας την χώρα και τον ίδιο τον ελληνικό στρατό κι αντί να τον ξηλώσουν πριν μερικές μέρες έλαβε και προαγωγή!!!!!!
Θυμήθηκαν την ύστατη ώρα οι ξεφτιλισμένοι πολιτικοί όταν το μαχαίρι έφθασε στο κόκαλο και οι Τούρκοι ανοιχτά μιλούσαν για πόλεμο να ενισχύσουν την άμυνα της χώρας.
Μέχρι και για δανεισμό φρεγατών ακούσαμε όταν οι ίδιοι καραγκιόζηδες πριν μερικούς μήνες ψήφιζαν στον προυπολογισμό μείωση των αμυντικών δαπανών της χώρας κατα 320 εκατομμύρια ευρώ και χειροκροτούσαν λες και δεν γνώριζαν ότι έχουμε γείτονα μια Τουρκία και όχι το Λουξεμβούργο.
Και με την ΑΟΖ τι γίνεται με την ΑΟΖ?
Βρε εδω δε μπορείτε να κάνετε συμφωνία με την Αλβανία που έχουμε κοντά στο 1 εκατ. Αλβανούς και τους ταίζουμε και συντηρούμε την οικονομία τους και πατε και εκεί με παρακάλια στο πρεζέμπορα και θα κάνετε με τον Ερντογάν συμφωνία?
Τα κορόιδα κάνετε ή περνάτε τον Έλληνα για τοσο μ@@@@.
Δεν ακούτε τι σας λένε "σύμμαχοι" και "φίλοι"?ΔΙΑΛΟΓΟ.
Ότι δηλαδή λέει και ο Ερντογάν.Που ως πονηρός σου λεει διάλογο.....θα ζητήσω 10 να πάρω τα 5.
Και ξεκινάει και βάζει καθε μέρα νεα θέματα.
Το Καστελόριζο,την αποστρατικοποίηση των νησιών,την ΑΟΖ,την προστασία των "Τουρκων" της Θράκης,την θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης που συμπεριλαμβάνει την Γαύδο,"πάτησε" και ένα λουκέτο στην Αγία Σοφία που σε κάποια χρονική στιγμή να την χρησιμοποιήσει σαν διαπραγματευτικό χαρτί,έχουν υπο ομηρία τον εκάστοτε Πατριάρχη που ο τουρκικός νόμος επιβάλει να είναι Τούρκος πολίτης κλπ.
Και εμείς η "ψωροκώσταινα" τι θα ζητήσουμε απο τον διάλογο?
Ποιό διάλογο μας εμείς διαχρονικά είμαστε εναντίον των εχθρών της Τουρκίας ακόμα και μέσα στην ΕΕ.
Εξω απο την ΕΕ η Τουρκία λέει η Αυστρία "φσίστες οι Αυστριακοί" ΜΕΣΑ λέμε εμεις.
Εξω λέει η Ουγγαρία "Ναζί οι Ουγγροι" ΜΕΣΑ λέμε εμείς.
Εξω λέει η Σλοβενία "τους λείπουν 3 δάχτυλα" ΜΕΣΑ λέμε εμείς.κλπ
Και ας φανταστούμε ότι εχοντας γλύψει ως εκεί που δεν παίρνει την διαχρονικά τουρκόφιλη Γερμανία τι θα γινόταν αν ήταν η Τουρκία τώρα στην ΕΕ .
Ποιές κυρώσεις βρε ζώα θα συζυτούσατε μήπως θα γινόταν ότι γίνεται και με το ΝΑΤΟ δηλαδή θα μας είχαν γραμμένους?
Μα εμείς δεν ζητάμε ποτέ τίποτα το έχουν δηλώσει εδω και δεκαετίες όλοι οι πολιτικοί μας.
ή μάλλον ζητάμε "σας παρακαλούμε αφήστε μας ήσυχους να αρπάζουμε ,να διορίζουμε,να λαδωνόμαστε εν ειρήνη".
Τι μας νοιάζει εμάς που εξαφανίσατε το ελληνικό στοιχείο απο την Πόλη?
Τι μας νοιάζει που επίτηδες φτιάξανε φυλακές σε Ίμβρο και Τένεδο και όσοι Ελληνες δεν ληστεύτηκαν ή σφαγιάστηκαν εγκατέλειψαν τα νησιά.
Τι μας νοιάζει που αν γίνει κανενα μπάμ θα χουμε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους στην νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα που δε ξέρουμε ποιοι είναι και τι κάνουν στη χώρα παρα μας ενδιαφέρει να μένουν εδω και να αρπάζουμε με το κεφάλι σαν γελάδια τις επιδοτήσεις των Ευρωπαίων που προτιμούν να μας δίνουν χρήματα παρα να τους μαζέψουν εκείνοι στις χώρες τους.
Λες και εκτός κι αν εισαι βλαξ δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι η προτεινόμενη λύση του λαθρομεταναστευτικού που είναι να ανοίξει η Ευρώπη τις πόρτες της όπως λένε είναι μια ουτοπία.
Κι αυτό γιατί ΠΟΤΕ 24 κράτη δεν θα συμφωνήσουν σε αυτό αλλά κυρίως γιατί δεν υπάρχει "ταβάνι" σε αυτή την πολιτική.
Γιατί ας υποθέσουμε ότι και οι 24 δέχονται ένα αριθμό λαθρομεταναστών στο έδαφος τους.
Στην Μυτιλήνη αυτή τη στιγμή ειναι 13.000 και ας υποθέσουμε ότι τους παίρνουν όλους.
Όταν γίνει αυτό την επόμενη μέρα στην Μυτιλήνη θα φθάσουν 133.000 ,1.333.000 κλπ.
Είναι βαρέλι χωρίς πάτο πολύ απλά τα πράγματα και αναγκαστικά φθάνεις στην ερώτηση που έχει αξία ,την πραγματική ερώτηση και όχι "ανθρωπιστικές" μπουρδολογίες.
Πόσους θέλουν οι 24 χώρες να φιλοξενήσουν πραγματικά 100 εκατ. λαθρομετανάστες,500 εκατ. λαθρομετανάστες....πόσους γιατί για τέτοια νούμερα μιλάμε και όχι για μερικές χιλιάδες.
Μια απλή αριθμητική πράξη αν κάνει κανείς μόνο το 2% του πληθυσμού της Αφρικής να έρθει στην Ευρώπη μιλάμε για 24.000.000 και άλλα 90.000.000 Ασιάτες.Οπότε όσοι μιλούν για την Ευρώπη που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της στο λαθρομεταναστευτικό είναι μάλλον για.....δέσιμο ή απλά κοροιδεύουν τον κόσμο.
Χαιρετισμους απο την Λαρισα και να ξερεις οτι επεθυμησα να σε δω
Ηλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: