Κυριακή

«Ψήφισαν καί οἱ πεθαμένοι»,στίς ΗΠΑ !

Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα (GOP) στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας, ισχυρίζεται ότι εκατοντάδες νεκροί ψήφισαν στις προεδρικές εκλογές.

Σε post που δημοσίευσε το Σάββατο το απόγευμα, το GOP της Φιλαδέλφειας δήλωσε ότι διαπίστωσε στον ιστότοπο της πολιτείας ότι τουλάχιστον 840 νεκροί ψήφισαν στις εκλογές. Ο ιστότοπος περιγράφει πότε ένας ψηφοφόρος στέλνει την ψήφο του και πότε κατατίθεται.

Τουλάχιστον 840 ψηφοφόροι που αναφέρονται στον ιστότοπο της πολιτείας ότι έχουν ψηφίσει στις εκλογές είναι 101 ετών και άνω. Τουλάχιστον 39 από αυτούς τους ψηφοφόρους ήταν τόσο μεγάλοι που θα είχαν ζήσει τον εμφύλιο πόλεμο (!) και τουλάχιστον 45 γεννήθηκαν κάποια στιγμή το 1800:

Αγωγή που κατατέθηκε από το "Νομικό Ίδρυμα Δημοσίου Συμφέροντος" (PILF) ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον 21.000 νεκροί περιλήφθηκαν στους ψηφοφόρους της Πενσυλβάνιας και δεν απομακρύνθηκαν πριν από τις εκλογές.

Κατά τη διάρκεια των εκλογών στους Δημοκρατικούς στο Μίτσιγκαν, απορρίφθηκαν περισσότερα από 840 ψηφοδέλτια, επειδή οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ήταν νεκροί.

Δικηγόροι του PILF έχουν δηλώσει ότι περίπου 350.000 νεκροί είναι ψηφοφόροι σε 41 πολιτείες, καθώς και σημαντικός αριθμός διπλών ψηφοφόρων. Περίπου το 51% αυτών βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια και το Τέξας, εκτός από τις πολιτείες του Μίσιγκαν και της Φλόριντα.

Για περισσότερο από ένα χρόνο, ο διευθυντής ερευνών του κυβερνητικού ινστιτούτου υπευθυνότητας (GAI) Eric Eggers προειδοποίησε ότι η εκλογική διαδικασία θα μπορούσε να υπόκειται σε μαζική απάτη ψηφοφόρων λόγω των χαλαρών κατευθυντήριων γραμμών στην ταχυδρομική ψήφο και εκλογικούς καταλόγους που δεν καθαρίστηκαν.

Μια μελέτη του Pew Research Center του 2012 αποκάλυψε ότι 24 εκατομμύρια μη επιλέξιμες ή ανακριβείς εγγραφές ψηφοφόρων βρίσκονται σε πολιτειακούς καταλόγους ψηφοφόρων. Αυτό σημαίνει ότι μία στις οκτώ εγγραφές ψηφοφόρων δεν ήταν ποτέ έγκυρη ή δεν είναι πλέον έγκυρη.


ΚΟ / από εδώ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: