Δευτέρα

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Συν-Έλληνες,

Με σκοπό την περαιτέρω αποδόμηση της εθνολογικής, κοινωνικής και θρησκευτικής φυσιογνωμίας και συνοχής του Ελληνικού λαού σχεδιάζεται από το θερινό τμήμα της Βουλής η μαζική ''Ελληνοποίηση'' μεταναστών με επείγουσες και αδιαφανείς διαδικασίες και εν αγνοία του Ελληνικού λαού, ο οποίος ποτέ δεν ερωτάται και για τίποτε που αφορά το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών, την ιστορία και τους αγώνες των προγόνων του...

Η μαζική αυτή ''Ελληνοποίση'' βασίζεται σε έγγραφο ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ πάνω στην οποία βασίστηκε το υποβολιμαίο ρεπορτάζ της Απογευματινής της Κυριακής.
http://www.kead.gr/Report_8.pdf

Σημειωτέον ότι το προ μηνός αντίστοιχο ρεπορτάζ της Καθημερινής αναφέρεται στο σχέδιο νόμου που ετοιμάστηκε σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση και αναμένει τη σειρά του για να περάσει εν κρυπτώ και παραβύστω διά του θερινού τμήματος της Βουλής.


ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ



O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Η μαζική ''Ελληνοποίηση'' αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων... Σταδιακό εξισλαμισμό... Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε συννόμο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

8 comments: nativist είπε...
Φίλε, κανείς πια δεν ενδιαφέρεται γι αυτό. Όλοι ξέρουν να παραπονούνται για την ανεργία και την εγκληματικότητα, η οποία αυξάνει ραγδαία (και) λόγω αλλοδαπών, αλλά στην ουσία του θέματος, ότι δηλαδή πάμε να αφανιστούμε σαν έθνος, δεν μπαίνουν παρά ελάχιστοι.
Δεν νομίζω ότι η κατάσταση με την εγκατάσταση των αλλοδαπών στην Ελλάδα και την μετατροπή της χώρας μας σε πολυπολιτισμικό καρνάβαλο είναι πια αναστρέψιμη. Το καό ήδη έγινε. πρέπει να δούμε πώς θα επιβιώσουμε. Αυτοί που μας κυβερνούν, όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται, αλλά φροντίζουν για την ταχύτερη διάλυση του έθνους προφανώς άλλων ρήμασι πειθόμενοι.

24 Ιούλιος 2008 7:42 μμ
mitsakos είπε...
Άνοιξε έναν τηλεφωνικό κατάλογο και κοίταξε τα επώνυμα: Αν αφαιρέσεις αυτά που περιγράφουν επάγγελμα ή τόπο καταγωγής, βγάλε και τα παρατσούκλια, μπορείς να δεις τη φυλετική προέλευση πολλών από μας.

Κάπου διάβασα, ίσως εδώ, ότι ο παππούς τους Γκρούεφσκι λεγόταν ως Έλλην υπήκοος Γκρόιος. Καταλαβαίνεις ότι τα ονόματα με σλάβικη, τούρκικη, ιταλική ή αραβική ρίζα δηλώνουν και πιθανή αντίστοιχη (ίσως απώτερη) καταγωγή...

Ρίξε μια ματιά και σε ένα αυστριακό τηλεφωνικό κατάλογο να δεις πόσα σλάβικα ή ουγγαρέζικα ονόματα συναντάς για ανθρώπους που με τίποτα δεν δέχονται ότι δεν είναι Αυστριακοί. Το ανάλογο ισχύει και σε όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

24 Ιούλιος 2008 10:32 μμ
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ είπε...
http://eidhseis-sta-psila.blogspot.com/2008/07/blog-post_1976.html


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=34873088


Τι εντυπωσίασε τον Γιώργο και τους λοιπούς της ΠΑΣΟΚικής αντιπροσωπείας; Η άριστη ενημέρωση που είχε ο Θαπατέρο για τα ελληνικά πράγματα. Πρώτον, ήξερε ότι η κυβέρνηση στηρίζεται σε 151 βουλευτές («πρόσφατα νομίζω ότι ο Καραμανλής έδιωξε έναν», είπε, εννοώντας τον Κουκοδήμο!). Δεύτερον, ήξερε ότι στην Ελλάδα οι μετανάστες είναι το 11% του πληθυσμού της. «Αν ψήφιζαν αυτοί, το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κυβέρνηση», είπε. Τι δεν ήξερε; Πόσοι ψήφισαν κατά την εκλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Οταν του είπαν ότι την πρώτη φορά (το 2004) είχε ψηφίσει ένα εκατομμύριο και πέρσι σχεδόν 800 χιλιάδες, στράφηκε στους δικούς του: «Κι εμείς τι κάνουμε;», τους είπε. Δεν μάθαμε αν ρώτησε πόσες ψήφους πήρε ο Γιώργος και πόσες ο Βενιζέλος!



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/07/2008

ΣΧΟΛΙΑ

Δεύτερον, ήξερε ότι στην Ελλάδα οι μετανάστες είναι το 11% του πληθυσμού της. «Αν ψήφιζαν αυτοί, το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κυβέρνηση», είπε

1)Ο ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
ΑΡΑ ΕΝΟΘΕΥΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

2)ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_28/06/2008_275783


Σύμφωνα με τη ρύθμιση του υπ. Εσωτερικών στο σ/ν «Αναδιοργάνωση της δημοτικής αστυνομίας και ρυθμίσεις λοιπών θεμάτων αρμοδιοτήτων του υπ. Εσωτερικών», όσα παιδιά μεταναστών έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, εφόσον οι γονείς τους εξακολουθούν να διαμένουν νομίμως στη χώρα, μετά τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους και εφόσον έχουν ολοκληρώσει την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, θα ενταχθούν στο καθεστώς των επί μακρόν διαμενόντων. Χωρίς τις προϋποθέσεις που θεσπίζονται στο Ν. 3386/2005 (ελάχιστο ετήσιο εισόδημα 8.500 ευρώ, ένσημα κ.ά.) αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα των επί μακρόν διαμενόντων: πενταετή άδεια παραμονής που ανανεώνεται αυτομάτως για δύο ακόμη πενταετίες και στη συνέχεια απόκτηση υπηκοότητας. Μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα στην Ε.Ε. για σπουδές ή εργασία, έχουν όλα τα ασφαλιστικά, κοινωνικά και εκπαιδευτικά δικαιώματα που έχει ένας Ελληνας πολίτης. Οι άδειες θα χορηγηθούν απευθείας από τις περιφέρειες.


ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ

http://www.skai.gr/master_story.php?id=88715


Το ενδεχόμενο τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στη χώρα μας και έχουν πάει στο ελληνικό σχολείο να μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια όταν φτάνουν στην ηλικία των 18 ετών, μελετά ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος.

Μέχρι σήμερα τα παιδιά αυτά φτάνοντας στα 18 έτη είναι υποχρεωμένα να επιστρέψουν στη χώρα καταγωγής των γονιών τους, εάν δεν εξασφαλίσουν άδεια διαμονής για λόγους σπουδών.

Ο αριθμός των παιδιών αυτών αγγίζει σήμερα τις 100.000. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μιλούν καν τη γλώσσα των γονιών τους, ούτε έχουν επισκεφθεί ποτέ τη χώρα καταγωγής τους.


ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ?

ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ....


ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΒΑ.
ΕΑΝ ΔΩΣΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΞ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ...
ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ.
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΘΕΙΑ.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

info@ypes.gr,

ypourgosypes@syzefxis.gov.gr

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


http://www.nd.gr/index.php?option=com_facileforms&Itemid=432

ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΞΕΙ...

24 Ιούλιος 2008 11:08 μμ
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ είπε...
Να σημειωθεί δε ότι η μελέτη εκτιμά τον ελληνικό πληθυσμό το 2015 σε 14,2 εκατομμύρια, εκ των οποίων περίπου τα 3,5 εκατομμύρια θα προέρχονται από χώρες-μη μέλη της σημερινής EE.)


http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14360&m=Y20&aa=1


ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

24 Ιούλιος 2008 11:29 μμ
Ανώνυμος είπε...
Μπορούμε να μιλάμε για διάφορα πράγματα και επί παντός επιστητού ενώ στην πραγματικότητα είμαστε επιεικώς άσχετοι...

mitsakos ο επιστητός έγραψε αρκετά για σλαβικά επώνυμα, παραβλέποντας:

Ότι για τους μή διάσημους (χωρίς σήμα) τα επώνυμα υπήρξαν αποτέλεσμα τεχνικής καταγραφής των τελευταίων 4 αιώνων (1500-1600), μέχρι τότε, δεν υπήρχαν επώνυμα. Πάντως τα πρώτα δείγματα επώνυμων παρουσιασθηκαν στους ευγενείς της αναγέννησης.

Μέχρι τότε οι ευγενείς και οι απλοί άνθρωποι, χρησιμοποιούσαν ως ονομαστική ταυτότητα, το όνομα και τα γονικά ονομάτα ή πολλές φορές και τοπονύμια.

Ειδικά για τα Βαλκάνια, που ήσαν υποτελή στους Τούρκους από το 1400-1500 (1453 άλωση), το ζήτημα των επωνύμων άρχισε να καθιερώνεται μετά το 1600, όπου σιγά σιγά άρχισαν να υπερτερούν επώνυμα επαγγελματικής φύσης ή "παρατσούκλια", τούρκικης προέλευσης. (π.χ. Τσαγκάρης).

Υπήρξαν όμως ορισμένες περιοχές που διατηρήθηκε η οικογενειακή καταγωγή.

Για παράδειγμα, η Πελοπόννησος, έχει στη συντριπτική πλειοψηφία, ονόματα που καταλήγουν σε "πουλος", που σημαίνει ακριβώς το παιδί κάποιου και έτσι προέκυψαν επώνυμα όπως : Γεωργόπουλος, Βασιλόπουλος, Παπαδόπουλος ... και νομίζω ότι ο συνειρμός δεν χρειάζεται άλλα παραδείγματα. (το ίδιο ισχύει και για την Κρήτη)

Κλείνοντας, να γράψω για τους σλάβους ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τα επώνυμα τους. Και πολύ περισσότερο δεν μπορούν να ερμηνεύσουν ούτε τα σημαντικότερα τοπονύμια τους. Για να το επιβεβαιώσετε ρωτήστε όσους Βούλγαρους, να σας εξηγήσουν τα τοπονύμια καταγωγής ή κατοικίας των. Δεν θα έχουν καμία εξήγηση.
Ρωτήστε τους γιατί τους λένε Βούλγαρους; (Βόλγα-ρους), δεν γνωρίζουν. Πέστε τους γιατί η πρωτεύουσα τους, λέγεται Σόφια;

Επίσης, πως θα μπορούσαν οι ψευτο-μακεδόνες να ερμηνεύσουν τι σημαίνει το όνομα που τόσό πολύ θέλουν να κλέψουν, ακόμα πως να εξηγήσουν τον Μέγα Αλέξανδρο (εδώ γελάμε πολύ);
Πως να ερμηνεύσουν την ονομασία της πρωτεύουσας τους; (Σκοπια)

Και για το τέλος. Σιγά, Γρούϊος ο Gruevski; το συντομότερο ανέκδοτο παραγωγής Zougla.

Gruev (Velino Gruev - 1910) κάτοικος (Βέροιας) κατά δήλωση του ιδίου, Μπρανκοβίτσα (ι), Βουλγαρικής εθνικότητας. έφυγε από την Βέροια και εγκαταστάθηκε στη Βίτολα (το ελληνικό μοναστήρι)

Αλλά τι να πεί τώρα ο Gruev - ski; ότι ο παππούς του έφυγε από την Ελλάδα και δήλωνε με υπερηφάνεια Βούλγαρος ενώ αυτός τώρα δηλώνει απόγονος του Αλεξάνδρου;

25 Ιούλιος 2008 3:01 πμ
nativist είπε...
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,

Επώνυμα υπήρχαν από ανέκαθεν, με την διαφορά ότι είχαν άλλη μορφή και με τον καιρό πήραν την σημερινή. Μήπως στο Βυζάντιο δεν ήσαν ήδη σε ευρεία χρήση;

Αλλού το πάει, ο mitsakos. Ότι και καλά είμαστε πολυπολιτισμικό κράτος από πάντα, διότι είχαμε διαφόρου προελεύσεως επίθετα, όπως και η Αυστρία. Άλλο να υπάρχουν κατάλοιπα στα επίθετα από διάφορους κατακτητές, πράγμα εντελώς φυσικό και άλλο να μετατραπεί η χώρα μας σε ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ζούγκλά. Εκτός κι αν δεν πιστεύεις ότι είμαστε έθνος, οπότε δεν ε΄χει νόημα η κουβέντα. Δεν βλέπεις, ρε μητσάκο, την διαφορά μετά το 1991, όταν άνοιξαν τα σύνορα στους Αλβανούς, ή πιτσιρικάς είσαι και δεν θυμάσαι πώς ήμασταν πριν, χωρίς τα τρία πια εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Διότι, άσχετα με το αν εκ των υστέρων νομιμοποιήθηκαν, λαθραία εισέβαλαν στην χώρα μας, ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, απρόσκλητοι και όχι κατόπιν διακρατικών συμβάσεων, οπότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παρά κατ' ευφημισμόν ¨οικονομικοί μετανάστες". Οι μόνοι τέτοιοι που θυμάμαι και είχαμε ήδη από τη 10ετία του '70, ήταν οι «περίφημες» Φιλιππινέζες. Αυτές ήταν πράγματι νόμιμες, ήταν οικονομικές μετανάστριες.

25 Ιούλιος 2008 12:43 μμ
Ανώνυμος είπε...
Συγχαρητήρια για την κινητοποίηση.'Εστειλα εκ μέρους του Ομίλου http://youtube.com/group/greekchannel
το ακόλουθο email στα 2 emails του Υπουργού info@ypes.gr & ypourgosypes@syzefxis.gov.gr με κοινοποίηση σε όλα τα emails της ιστοσελίδας http://antidrastikostoixeio.blogspot.com εκτός από newsline@megatv.com,publ_rel@megatv.com,news@alpha tv.gr που δεν ανταποκρίνονται,ενώ έστειλα επίσης και απευθείας στην ιστοσελίδα της ΝΔ.
"ΚΑΘΙΚΙΑ,
Το 2008 δεν είναι 2000 για να διοργανώσετε πάλι μουφατζίδικες εκλογές με τις ψήφους αλλοδαπών.Σε οποιαδήποτε περαιτέρω αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού,θα μας βρείτε απέναντι με ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑΤΑ,ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ & ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΑΝΑΦΟΡΕΣ,ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ για την προστασία της πατρίδος μας."
Copy paste & ΧΩΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥΣ

26 Ιούλιος 2008 8:46 πμ
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ είπε...
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ
ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ HTML.

ΣΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.


ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=34873088


Τι εντυπωσίασε τον Γιώργο και τους λοιπούς της ΠΑΣΟΚικής αντιπροσωπείας; Η άριστη ενημέρωση που είχε ο Θαπατέρο για τα ελληνικά πράγματα. Πρώτον, ήξερε ότι η κυβέρνηση στηρίζεται σε 151 βουλευτές («πρόσφατα νομίζω ότι ο Καραμανλής έδιωξε έναν», είπε, εννοώντας τον Κουκοδήμο!). Δεύτερον, ήξερε ότι στην Ελλάδα οι μετανάστες είναι το 11% του πληθυσμού της. «Αν ψήφιζαν αυτοί, το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κυβέρνηση», είπε. Τι δεν ήξερε; Πόσοι ψήφισαν κατά την εκλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Οταν του είπαν ότι την πρώτη φορά (το 2004) είχε ψηφίσει ένα εκατομμύριο και πέρσι σχεδόν 800 χιλιάδες, στράφηκε στους δικούς του: «Κι εμείς τι κάνουμε;», τους είπε. Δεν μάθαμε αν ρώτησε πόσες ψήφους πήρε ο Γιώργος και πόσες ο Βενιζέλος!



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/07/2008

ΣΧΟΛΙΑ

Δεύτερον, ήξερε ότι στην Ελλάδα οι μετανάστες είναι το 11% του πληθυσμού της. «Αν ψήφιζαν αυτοί, το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κυβέρνηση», είπε

1)Ο ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
ΑΡΑ ΕΝΟΘΕΥΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

2)ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.



. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΒΑ.
ΕΑΝ ΔΩΣΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΞ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ...
ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ.
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΘΕΙΑ.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ....




από greekalert at 24.7.08

Δεν υπάρχουν σχόλια: