Τρίτη

Περιφερειαρχα Θεσσαλιας κ Φωτη Γκουπα Παραμονες Εθνικης Επετειου Διαπραξατε Ατοπημα!!!!!Μονομερως Τιματε τους Σφαγεις των Ελληνων και Ξυνετε Πληγες!!




Περιφερειαρχα Θεσσαλιας κ Φωτη Γκουπα

Σαν Λαρισαιος και Ομογενης διαμαρτυρομαι και εγω μαζι με ολους τους αλλους Λαρισαιους και τους απανταχου ευρισκομενους Θεσσαλους επειδη χθες παραμονες της Εθνικης μας Επετειου κατα παραβασιν καθε δεοντολογιας και ενω δεν πραξατε το ιδιο για τα ΕΘνικα Μνημοσυνα του Γραμμου και του Βιτσι παραστηκατε στα εγκαινια του Μουσειου του καπεταν Γιωτη Χαριλαου Φλωρακη.
Για πιο λογο το κανατε κ Εκπροσωπε της Συντηρητικης Κυβερνησεως του Κωστα Καραμανλη?.Εκπροσωπουσατε την Κυβερνηση?Τον Εαυτον σας? Τους Νεοδημοκρατες ψηφοφορους? Πειτε μας να ξερουμε τελος παντων?

Γνωριζετε κυριε Περιφερειαρχα οτι αυτον που προσκηνησατε χτες Ο καπεταν Γιωτης είχε πάρει τα όπλα κατά των συμπατριωτών σας, προκειμένου η Mακεδονία να δοθεί στους βόρειους γείτονες και η Eλλάδα να υποταχθεί στην Σοβιετική Ένωση.Το πια θα ήταν η τύχη της Ελλάδος, εάν επικρατούσαν –τότε- οι κομμουνισταί και ο Φλωρακης , δεν απαιτείται υψηλός δείκτης νοημοσύνης για να γίνει αντιληπτό.

Γνωριζετε κυριε Περιφερειαρχα οτι στις 24-5-2005 διατάχθηκαν οι στρατιωτικές μονάδες να αναρτήσουν τις σημαίες των μεσίστιες εις ένδειξιν συμμετοχής των στο επίσημο πένθος του κράτους για τον θάνατο του Φλωράκη!!! ( Ο οποίος εκπαιδευθείς στην Σοβιετική ¨Ένωση εστάλη και διετέλεσε - ως καπετάν Γιώτης - διοικητής της Ι Μεραρχίας του ««« δημοκρατικού στρατού»»» κατά τις επιχειρήσεις του εναντίον του ¨Έθνους, ευθυνόμενος για χιλιάδες σφαγές, αξιωματικών και οπλιτών του Ε.Σ.)ενώ με το ΦΕΚ698/24-5-2005 αποφασίσθηκε να γίνει η κηδεία του δημοσία δαπάνη, για τις ««« εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στο Λαό στην Πατρίδα και το Έθνος»»» !!!

Στις 30 Αυγουστου μερικοι απόστρατοι αξιωματικοί - όπως επί δεκαετίες τώρα - τιμήσαν, στον Γράμμο και στο Βίτσι, όλους εκείνους που έδωσαν την ζωή τους, όταν η πατρίδα, με τους άξιους-τότε-ηγέτες της, τους το ζήτησε.
Στους τόπους θυσίας προσηλθαν να προσκυνήσουν και όσοι μπορούσαν να προσέλθουν, από τους γονείς και συγγενείς των πεσόντων ηρώων, ως και οι επιζήσαντες, σακατεμένοι , στρατιώτες εκείνου του έπους.
Αλλά υπάρχει όμως ένα τεράστιο Αλλά ,που προκαλεί θλίψη και στην κυριολεξία «τσακίζει» το ηθικό των σκεπτομένων Ελλήνων: Ηταν απούσα η επίσημη πολιτεία, στην οποία και κατ΄εξοχήν ανήκει το ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ .Ησουν Απων και εσυ και οι Βουλευται Λαρισης και της Θεσσαλιας.

Δεν νομίζω να υπήρξε ή υπάρχει -παγκοσμίως- παρόμοια συμπεριφορά ασέβειας, επίσημης πολιτείας και Ηγεσιας έναντι στρατιωτικών, που κατ΄εντολήν της πατρίδος έπεσαν υπέρ αυτής.

Ανεξαρτήτως της για οποιαδήποτε αιτία τοιαύτης συμπεριφοράς της Πολιτικης Ηγεσιας ,Εσυ Περιφερειαρχη Γκουπα , Ολη η στρατιωτική ηγεσία ησασταν υποχρεωμένοι, ως εκ της αποστολής σας, να πρωτοστατείτε και να παρίσταστε στις ετήσιες εκδηλώσεις τιμής των πεσόντων στρατιωτικών. .

Οι Ε.Δ. ανήκουν στο Έθνος και τα κόμματα και οι ΕΔ πρέπει να τιμούν τους νεκρούς των.
Καμία σκοπιμότητα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ασέβεια – και μάλιστα των στρατιωτικών – προς τα παλικάρια που έπεσαν ή πέφτουν για την πατρίδα.

Στην Υποθεση του Μουσειου Φλωρακη ειχες αλλες ευσθησιες.Δεν ειχες καμμια Δουλεια στα Εγκαινια του Μουσειου Φλωρακη!!! Ντροπη σου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: