Κυριακή

Ευθυνη της Κοινωνιας η Συμπαραστασις στους Αστυνομικους..


Απο τις 6 Δεκεμβριου έως και σήμερα στις συγκρούσεις που έχουν γίνει στο κέντρο έχουν τραυματιστεί 180 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εκ των οποίων η συντριπτική πλειονότητα υπηρετεί στα ΜΑΤ.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_21/12/2008_296955

Τα εικονικά σήματα στην Αμεση Δράση έχουν αυξηθεί». Περιπολικό της Αμεσης Δράσης εστάλη σε γειτονιά του Κορυδαλλού για να διερευνήσει τηλεφωνική καταγγελία. Προτού οι δύο άνδρες προλάβουν να καταλάβουν τι συνέβαινε, δέχθηκαν επίθεση από 30 άτομα. Οπως ήταν αναμενόμενο οι αστυνομικοί μπήκαν ξανά στο περιπολικό και έφυγαν.

Την προηγούμενη Δευτέρα έξω από το πρώην υπουργείο Παιδείας στην οδό Μητροπόλεως, είχε λάβει θέσεις μια διμοιρία των ΜΑΤ η οποία επί αρκετές ώρες δεχόταν βροχή αντικειμένων. Η εντολή από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ήταν να παραμείνουν αδρανείς. Ο επικεφαλής της διμοιρίας, βλέποντας τους άνδρες του να πέφτουν τραυματισμένοι ο ένας μετά τον άλλον, την απέσυρε σε ασφαλέστερο σημείο

Ενω κατα την προχθεσινή επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ στη συμβολή της Μιχαλακοπούλου με την οδό Φειδιππίδου εκατοντάδες πολίτες έγιναν μάρτυρες της απόπειρας των κουκουλοφόρων να κάψουν ζωντανό τον αστυνομικό- οδηγό, εμποδίζοντάς τον να βγει από το φλεγόμενο λεωφορείο.!!

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4492840&ct=1



Εδω να σταθουμε λιγο..

Οι κουκουλοφοροι ειχαν στησει ενεδρα, ακινητοποησαν το λεωφορειο, τοποθετησαν δοχεια με βενζινη κατω απο το λεωφορειο-κλουβα, εν συνεχεια το περιελουσαν με βενζινη το πυρπολησαν με μολοτωφ και μεχρι να αρπαξη φωτια η δεξαμενη του αυτοκινητου κρατουσαν την πορτα κλειστη παρεμποδιζοντας τον οδηγο αστυνομικο να βγή απο το οχημα..

Κανεις απο τους παραμορφωμενους διαμορφωτες της κοινης γνωμης, τους τηλεσεισαγγελεις, τους υπερ ευαισθητους δεν ανεφερε την σωστη λεξι που χαρακτηριζει αυτη την ενεργεια.

Δηλαδη. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ

Εφ'οσον οι επιδοξοι δολοφονοι, εστησαν ενεδρα, ειχαν προμελετησει τις ενεργειες τους και παρεμποδισαν τον οδηγο οσο μπορουσαν για να καη ζωντανος..

Αυτο ηταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Αποπειρα..

Σημερα η ευθυνη της Κοινωνιας των σκεπτομενων Πολιτων ειναι να συμπαρασταθουν στην Αστυνομια.

Να επισκεφθουν τα αστυνομικα τμηματα και να δειξουν εμπρακτα ειλικρινη αγαπη και ηθικη εκτιμησι στους Αστυνομικους.
Ο Πολιτισμος μας ως κοινωνιας, εχει υποχρεωσι και θα βρη τροπο να εκφραση τα αληθινα συναισθηματα των πολιτων προς τους αστυνομικους που ενω προσπαθουν να προστατευσουν την πολιτεια μας, λοιδωρουνται, προπηλακιζονται, εξευτελιζονται, τραυματιζονται και εμεις κοιτάάάάάάάάάάάάάμε!!!


ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: