Παρασκευή

Οι μονοπωλητες της Δημοκρατιας

Σοσιαλισμος ή βαρβαροτητα είναι το ψευδοδιλημμα των λαικιστων.

Το ψευδοδιλημμα, όπως κάθε ψευδοδιλημμα των ανελευθερων.Των μισητικων οπαδων ολοκληρωτικων καθεστωτων, που ταυτιζουν την δικη τους μονομερη αποψι με την συμπαντικη γνωσι.Την δογματικη τους μονομερεια ως την μονη που πρεπει να υπαρχει.

Ως και ο ογκανισμος να είναι η μονη νοτα στην απειρια των ηχων της μουσικης.

Ολοι οι αλλοι, αυτοματως χαρακτηριζονται, βαρβαροι, φασιστες, αντιδημοκρατες, κακοι δεξιοι, εχθροι του λαου επειδη τολμουν να εχουν άλλη αποψι διαφορετικη από την καθεστηκυια.

Που είναι σημερα ο,τι δηλωνει η αριστερα. Ο,τι δηλωνει το πιθηκιζον ΠΑΣΟΚ.Ο,τι τοσα χρονια, ξεκινησε, από την Ελευσι του «Θειου» Καραμανλη που δρομολογησε την σοσιαλμανη διαλυσι του κρατους χαριν υστεροφημιας ερασιτεχνη σοσιαλιστου, για να την συνεχιση επαγγελματικα το ΠΑΣΟΚ.Ενώ η σημερινη ΝΔ παραμενει ανερματιστος χωρις ιδεολογια λαικιζουσα και παραπεουσα.

Όμως οσα λογικως και δικαιως να προσαψουμε ως πολιτες στη ΝΔ διοτι προδωσε και διελυσε το αστικο κρατος, την ελευθερη δημιοκρατια μας , παρεδωσε την παιδεια στους ιεροκυρηκες του σταλινισμου, εξακολοθει να εχη τηναστυνομια σε πρωτοφανη αποδιοργανωσι και κατηγορουμενη για κάθε νοσον και πασαν μαλακιαν.Την δικαιοσυνη στο στοχαστρο κάθε εκβιαστου , τους πολιτες ερμαιο ληστων και κακοποιων.Την Ελλαδα ασυλο χιλιαδων παρανομων λαθρομεταναστατων χωρις να κανη κυριολεκτικως τιποτα.Ἡ μαλλον να κανη ένα μεγαλο ΤΙΠΟΤΑ. Όμως.

Κανεις δεν μπορει να την κατηγορηση για ελλειψι σεβασμου της αλλης αποψεως , για μονομερεια ή για αρνησι του διαλογου.

Απλως είναι μια αποτυχημενη κυβερνησι διοτι ο αρχηγος της, τα μελη της δεν εχουν ουτε τα προσοντα αλλα ουτε και ιδεολογικο προσανατολισμο.

Αλλα Ελεος…Δεν είναι οι Ελληνες ή βαρβαροι ή σοσιαλιστες…Δεν είναι οι Ελληνες ή κομμουνιστες ή φασιστες..Δεν είναι οι Ελληνες ή χριστιανοι ή αντιχριστοι….Δεν είναι οι Ελληνες ή βαρβαροι ή μη βαρβαροι..

Πανω από όλα ειναι Ελληνες.Εν Κινδυνω από ολους εσας, που ζητατε μ αυτό τον τροπο την ψηφο του...

ΙΑΣΩΝ

Υ.Γ

ο Κ.Καραμανλής ( ο θείος) κρατικοποιησε εκδικητικώς την Ολυμπιακή, τα Διυλιστήρια, τις επιχειρήσεις Ανδρεάδη δι' αναγκαστικής αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου με ταυτόχρονη απαγόρευση δια Νόμου στους παλαιούς μετόχους να μετάσχουν στην αύξηση. Κατέστρεψε τις εθνικές και μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις ΙΖΟΛΑ( ως και τις μικρότερες εξαρτώμενες απο αυτήν) καθώς και την Αθηναική Χαρτοποιία, που με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δάσος που εξασφαλιζε την πλήρη επάρκεια του Ελλαδικού χώρου σε χαρτομάζα..

Το ΠΑΣΟΚ μεσα στα επομενα εικοσι περιπου χρονια διέλυσε –εκτος απο την την Ελλαδα- τρείς διεθνούς κύρους βιομηχανίες.Τσιμέντα Ηρακλής Α.Ε( περιήλθε σε γαλικό όμιλο), Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Α.Ε, Ελληνικη Χαρτοποιία Α.Ενώ λογω γραφειοκρατίας και κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού απεσύρθησαν απο την Ελλάδα πλείσται ξέναι βιομηχανικές επιχειρήσεις, Χρυσωρυχεία Χαλκιδικής Α.Ε, Εταιρεία Πλεκτών Βορείου Ελλάδος Α.Ε Pirelli Επισης διελύθη ο όμιλος Σκαλστήρη, η Πειραική Πατραική και επεβλήθη το περίφημο πρόστιμο των 9 δίς στην Χαλυβδουργική.



Ετσι σημερα στην Ελλαδα η μια μετα την αλλη ιδιωτικες Επιχειρησεις με καθε τροπο εξαγουν τα «μιαρα» κεφαλαια των σε αλλες χωρες, οπου οι επενδυσεις πραγματικως ειναι ευπροσδεκτες

Ενώ οι σοσιαλιστες (της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) με ακομη δεν καταλαβαν οτι για να συγκρατησης αλλα ακομη περισσοτερο να προσελκυσης αυτο που συνειδητα , ρητα, κατηγορηματικα διακυρηττεις πως θελεις να καταστρεψεις( ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ) , δεν γινεται με την επιστροφη στην πρωτογονη κοινωνια της ανταλλαγης ης προιοντων.Χρειαζεται ακομη το χρημα…


IASON TIFEYS

Δεν υπάρχουν σχόλια: