Σάββατο

Η Αθήνα μίλησε... Ντόρα με την πρώτη!




Η Αθήνα μίλησε! Η Αθήνα έδειξε την επόμενη Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, τη Ντόρα Μπακογιάννη! Ακόμη και οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της Ντόρας, τα γνωστά "παπαγαλάκια" του συστήματος ΠΑΣΟΚ, αναγκάζονται να το παραδεχθούν... Έτσι, το "πράσινο" http://fimotro.blogspot.com/ -θέλοντας και μη- γράφει: "Η Ντόρα... είχε περισσότερο κόσμο. Αναμενόμενο αυτό γιατί διαθέτει καλύτερο μηχανισμό κινητοποίησης και γιατί στο Λεκανοπέδιο έχει προβάδισμα"... Ξεκάθαρη παραδοχή ήττας για το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" που έδωσε τα ρέστα του τον τελευταίο μήνα για να χτυπήσει με θεμιτά και αθέμιτα μέσα τη Ντόρα, που προκαλεί τρόμο στην πρόωρα παραπαίουσα Κυβέρνηση του Γιωργάκη... Αφού είναι ξεκάθαρο, ότι ο νικητής της Κυριακής θα κριθεί στο Λεκανοπέδιο, εκεί που θα ψηφίσουν περισσότεροι από τους μισούς που θα συμμετάσχουν στην αυριανή ψηφοφορία.

http://periothiko.blogspot.com/

Το δικό μας σχόλιο: Οι εικόνες από τις παράλληλες συγκεντρώσεις Ντόρας και Sam ήταν τόσο ξεκάθαρες (τόσο σε επίπεδο εικόνας όσο και παλμού, ενθουσιασμού, αέρα νίκης) που δεν θα μπορούσαν τα πράσινα «παπαγαλάκια» να πουν κάτι διαφορετικό…

Με δύο θλιβερές και χαρακτηριστικές της «πράσινης» σαμαρολαγνείας εξαιρέσεις: τον Antenna του Μίνωος Νταβατζή και το nonews-NEWS του «κομιστή» Θέμου… Αυτοί μόνο είδαν κάτι… άλλο από αυτό που είδε και κατάλαβε όλος ο κόσμος, ακόμη και οι πιο φανατικοί σαμαρόπληκτοι!!! Αλλά σκιαμαχούν, δίνοντας τις τελευταίες… πενταροδεκάρες τους κατά της Ντόρας, γεγονός που φανατίζει ακόμη περισσότερο τους γνήσιους Νεοδημοκράτες, όταν βλέπουν ποια κατακάθια του συστήματος ΠΑΣΟΚ πασχίζουν απεγνωσμένα να προωθήσουν τον Sam…

Το Λεκανοπέδιο θα δώσει τη νίκη. Αυτό όλοι το αναγνωρίζουν. Και στο Λεκανοπέδιο η Ντόρα αναμένεται να ξεπεράσει ακόμη και το 60% σε σχέση με τον Sam! Αλλά και η υπόλοιπη Ελλάδα ευνοεί τη Ντόρα. Η Κρήτη, η Μακεδονία, η Θράκη, όλα τα νησιά Αιγαίου και Ιονίου πελάγους, η Στερεά Ελλάδα είναι ισχυρά προπύργια της Ντόρας, στα οποία αναμένονται ισχυρά ποσοστά πλειοψηφίας για την αυριανή Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ήπειρος, η Θεσσαλία και η Πελοπόννησος (αντίθετα με ό,τι ψευδώς διαρρέεται από το μηχανισμό προπαγάνδας του Sam), στη χειρότερη για τη Ντόρα περίπτωση είναι 50-50, ενώ δεν αποκλείεται και εδώ να έχουμε εντυπωσιακές εκπλήξεις υπέρ της υποψηφίας Προέδρου της ΝΔ, ακόμη και σε νομούς που κάποιοι αναμένουν… άνετο «περίπατο» για τον Sam.

Το μήνυμα, ότι το σύστημα ΠΑΣΟΚ θέλει απεγνωσμένα Σαμαρά, έχει γίνει πανελλήνια συνείδηση σε όλους τους Νεοδημοκράτες και αυτό τελικά θα κρίνει το αυριανό αποτέλεσμα.

Πέρα από προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες, είναι γεγονός, ότι οι Νεοδημοκράτες θα επιλέξουν το πρόσωπο εκείνο που «ενοχλεί» περισσότερο το ΠΑΣΟΚ και τους Νταβατζήδες του, το πρόσωπο εκείνο που εγγυάται τη Μεγάλη και Δυνατή Νέα Δημοκρατία. Και το πρόσωπο αυτό είναι ένα: Η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: