Παρασκευή

ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Ο ΠΡΟ-ΠΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ!

Εάν δεν ήταν εφιαλτική η εθνοκτονία που έχουν βάλει σε εφαρμογή οι μισέλληνες πολιτικάντηδες και εξουσιαστές, θα γελάγαμε ασυγκράτητα με την γελοιότητά τους. Από όλα τα γελοία που έχει εκστομίσει η νέα κυβέρνησις του Πακιστάν, το παρακάτω καταρρίπτει ρεκόρ:

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/12/blog-post_7756.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΙΟ "ΞΕΚΑΘΑΡΟ" ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΗ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!

from ΥΓΡΟ ΠΥΡ by -=IMAGINOS=-

ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Ο ΠΡΟ-ΠΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ!

Με ύφος χιλίων Καρδιναλίων ο Χρυσοχοΐδης την πέταξε πάλι την αρχιμπαρούφα του λίγο πριν στη Βουλή την οποία μάλιστα αρχιμπαρούφα την "ξεφώνησε" και με περισσή υπερηφάνεια ο μπαγάσας!

"ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΨΥΧΩΝ, ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ! ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!!"

Την διαβάσατε την αρχιμπαρούφα του ΠΡΟ-ΠΟ; Ζείτε ακόμα; Δηλαδή δεν τον ενδιαφέρει τον ΠΡΟ-ΠΟ η είσοδος στην χώρα των λαθρομεταναστών αλλά η μη δυνατότητα εξόδου τους από την χώρα μας προς την Ευρώπη!!! Με λίγα λόγια θα κρατάμε στην χώρα όλους όσους οι διακινητές μας στέλνουν!!!
Απίστευτες αρχιμπαρούφες και πρωτοφανείς γελοιότητες από κοινούς ανίκανους πολιτικάντηδες γελωτοποιούς!!

Περαιτέρω λόγια περιττά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: