Τρίτη

Η Χρεωκοπημενη και ανυποληπτη Αριστερα συνεχιζει να προκαλει!!!

Οι ηγέτες της Αριστεράς, οι μεγάλοι ένοχοι για τις αδελφοκτόνες συγκρούσεις που καταμάτωσαν την πατρίδα μας πριν από μισό και πλέον αιώνα, δεν τόλμησαν ποτέ να λαλήσουν την γλώσσα της αλήθειας πάνω στην οποία και μόνο μπορεί να οικοδομηθεί πραγματική εθνική ενότητα και ομοψυχία. Αδίστακτοι και απτόητοι συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να πλαστογραφούν την ιστορική αλήθεια και να καπηλεύονται τους αγώνες και τις θυσίες των απλών αγωνιστών της Αριστεράς. Συνεχίζουν την μάταιη όσο και ανίερη προσπάθεια όχι μόνο να διατηρήσουν την "διαχωριστική γραμμή" αλλά να την επεκτείνουν και ανάμεσα στους νεκρούς του Εμφυλίου!

Γιατί ενώ η πατρίδα μας έχει ζωτική ανάγκη από εθνική ενότητα και ομοψυχία,το ΚΚΕ και όσοι συνεργάζονται μαζί του, επιμένουν να ξύνουν πληγές, επιμένουν να βρυκολακιάζουν ένα παρελθόν για το οποίο μόνο ντροπή μπορούμε να νιώθουμε. Πασχίζουν, για λόγους ευτελούς κομματικής σκοπιμότητας, να διαιωνίζουν ανύπαρκτες, πλέον, "διαχωριστικές γραμμές". Είναι, πράγματι, πρωτοφανείς οι αγριότητες που διέπραξαν οι αντίπαλοί μας στα βουνα της Θεσσαλιας . Όμως, οι αγριότητες, είναι νόμος του Εμφυλίου. Και σε αγριότητες δεν υστερήσε το ΚΚΕ. Ας θυμηθούμε την Ελένη Γκατζογιάννη και τις άλλες μαρτυρικές μανάδες της Ηπείρου. Ας θυμηθούμε τον Χρήστο Λαδά. Κι ας μην ξεχνάμε τις βιαίως στρατολογημένες ανήλικες χωριατοπούλες που με το ζόρι βάζανε να πολεμήσουν, με το ζόρι να σκοτώσουν και να σκοτωθούν!

Το πραγματικό ερώτημα λοιπόν δεν είναι ποιος ευθύνεται για τις αγριότητες του Εμφυλίου, αλλά ποιος ευθύνεται για τον ίδιο τον Εμφύλιο και συνεπώς και για τις αγριότητές του. Και οι μεγάλοι ένοχοι, Πρωην Κατσαπλιαδες, είσαστε εσείς. Αυτή είναι η οριστική και τελεσίδικη κρίση της Ιστορίας. Και την κρίση αυτή έρχεται να επικυρώσει με τον πιο έγκυρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο ο ίδιος ο "μεγάλος αρχηγός", ο Νίκος Ζαχαριάδης. Στο "Χρονικό" του, που άρχισε να γράφει στην Πρωτομαγιά του 1966 (βλ. "ΤΟ ΒΗΜΑ" 17-8-2003), χαρακτηρίζει "κάλπικη" την άποψη ότι το ελληνικό αριστερό κίνημα παρασύρθηκε στον ένοπλο αγώνα από τους Άγγλους. Και απερίφραστα δηλώνει:

"Στην πραγματικότητα οι Άγγλοι θέλαν να μας παρασύρουν στις δικές τους εκλογές για να επικυρώσουν έτσι κοινοβουλευτικά, "λαϊκά", το καθεστώς που επέβαλαν με την ένοπλη επέμβασή τους και με τη Βάρκιζα".

Δεν σας έσπρωξαν λοιπόν οι Άγγλοι στον Εμφύλιο . Μόνοι μας μπήκαμε στο σφαγείο! "Για να σώσουμε την τιμή του ΚΚΕ", καμαρώνει ο Ζαχαριάδης! Κάποια στιγμή , αντί να θρηνειτε για τις αγριότητες του Εμφυλίου και να επιδιώκετε "ρεβάνς", αντί να παριστάνετε τους κήνσορες και τους τιμητές, θα πρέπει να κρύψετε το πρόσωπο από ντροπή και να κλάψετε πικρά για το αδικοχυμένο αίμα των δικών σας αλλά και των αδελφών σας της άλλης πλευράς. Κι όμως, θα μπορούσατε πρωην Κατσαπλιαδες; να οργανώσετετε μια πραγματικά εθνική γιορτή στην Καρυα του Ολυμπου . Μία γιορτή εθνικής συναδέλφωσης και συμφιλίωσης. Όπου θα καλούσατε να παραστούν όλοι. Και οι δικοί σας αλλά και οι "άλλοι". Οι συγγενείς της Ελένης Γκατζογιάννη και του Χρήστου Λαδά. Τα αδέλφια και τα παιδιά όχι μόνο των δικών σας μαχητών αλλά και των χιλιάδων ανδρών και αξιωματικών του ελληνικού στρατού που έπεσαν στον Γράμμο και στο Βίτσι για να παραμείνει η χώρα μας ελεύθερη και δημοκρατική. Σ' αυτή την γιορτή, Κατσαπλιαδες της Λαρισας, θα τραγουδούσαμε και θα κλαίγαμε μαζί, θα ταξιδεύαμε σ' έναν κόσμο αγάπης και αδελφοσύνης. Κι όρκο βαρύ θα παίρναμε ότι ποτέ πια δεν θα σηκώναμε όπλα εναντίον αλλήλων. Σ' αυτή την γιορτή, θα μπορούσατε να υψωθείτε σε εθνικες μορφες, σε πανελλήνια σύμβολα ενότητας και συμφιλίωσης. Δεν το πραξατε ομως. Προτίμησατε να περιχαρακωθείτε στο ιδεολογικό και πολιτικό γκέτο της χρεωκοπημένης και ανυπόληπτης Αριστεράς, αυτής που τόσες συμφορές προκάλεσε στον τόπο με την ανεύθυνη και τυχοδιωκτική πολιτική της. Δεν είναι κρίμα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: