Τετάρτη

Κωστακη Αγοραστε!!!!ΑΙΣΧΟΣ.. ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ...

Πραγματικά είμαστε ένα κράτος πολύ μπουρδέλο. Καλύτερα να ήμασταν λαθρομετανάστες παρα γηγενείς με την κυβέρνηση του χουντοπασόκ.

Φυσικά στην περίπτωση της καβάλας δεν υπάρχουν αλληλέγγυοι. Δεν υπάρχουν γιατροί 24 ώρες.. Δεν υπάρχουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Γιατι; Γιατι δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά Έλληνες και στην Ελλάδα οι Έλληνες δεν έχουν δικαιώματα παρά μόνο υποχρεώσεις...

O 60χρονος Λάζαρος Παπαδόπουλος και η 40χρονη σύζυγος του Φρειδερίκη Τόκα βρίσκονται σε απεργία πείνας από το πρωί (11/03). Έστησαν αντίσκηνο στην Κεντρική Πλατεία και αποφάσισαν να βρίσκονται εκεί μέχρι να βρουν δουλειά. Ο μεν σύζυγος είναι άνεργος από το 2009 ενώ η σύζυγος του από το 2006. Πριν αποφασίσουν να κατέβουν στην Πλατεία, απευθύνθηκαν στον Δήμο Καβάλας και τους βουλευτές αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Χρωστούν 7 ενοίκια κι ο σπιτονοικοκύρης τους κάνει έξωση!

Με παρέμβαση του... Εισαγγελέα έφυγε από την κεντρική πλατεία το μεσημέρι το ζευγάρι. Μάλιστα το αντίσκηνο το άφησαν στο σημείο με αποτέλεσμα να το πάρει η Δημοτική Aστυνομία.

ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΘΙΚΙΑ;

ΠΗΓΗ: eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: