Πέμπτη

Οργισμένος νεοδημοκράτης καταγγέλει τον Γιάννη Μανώλη. Τι αναφέρει για την πρόσληψη της κόρης του στην Εθνική Ασφαλιστική. 
 
Από τον Παύλο Αθανασόπουλο, συνταξιούχο γιατρό .Οργισμένος νεοδημοκράτης καταγγέλει με επιστολή του στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» τον βουλευτή Γιάννη Μανώλη , τον οποίο χαρακτηρίζει «Δούρειο Ίππο» για τη κυβέρνηση Καραμανλή. Στην ίδια επιστολή αναφέρεται στο διορισμό της δικηγόρου κόρης του βουλευτή στη ......
Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, το 2006. «Aγαπητό «Κουρδιστό Πορτοκάλι», Ονομάζομαι Παύλος Αθανασόπουλος , είμαι συνταξιούχος γιατρός και ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας. Είμαι συνειδητά Καραμανλικός-θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο ιδρυτής της ΝΔ, έκανε την Ελλάδα ευρωπαική χώρα-και σήμερα ματώνει η ψυχή μου με όσα συμβαίνουν στο κόμμα μου. Πάνω από όλα όμως με ενοχλεί η υποκρισία των πολιτικών και μάλιστα των δικών μας. Ποιος από μας δεν θυμάται τον κ. Γιάννη Μανώλη, επί κυβερνήσεων Καραμανλή, να είναι κάθε βράδυ στα κανάλια και να κατηγορεί την κυβέρνησή μας. Ο Γιάννης Μανώλης υπήρξε με τη συμπεριφορά του «Δούρειος Ίππος» για τη κυβέρνηση Καραμανλή. Κι ενώ τα έκανε όλα αυτά η κόρη του κα. Κανέλλα Μανώλη, διορίστηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2006 στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Ασφαλιστικής. Σας αποστέλλω τα σχετικά έγγραφα (αρ. πρωτ.184/06) από τα οποία αντιγράφω: «Στην Αθήνα σήμερα 23 Νοεμβρίου 2006, Α) Η Ανώνυμος Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων «Η ΕΘΝΙΚΗ», που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Γενικό Διευθυντή κ. Σπυρίδωνα Λευθεριώτη…και Β) η κα Κανέλλα Μανώλη του Ιωάννη, κάτοικος Νέου Κόσμου, συμφωνούν στα εξής: Η Εταιρία προσλαμβάνει ως έμμισθη μη ενταγμένη Δικηγόρο της την συμβαλλόμενη Κανέλλα Μανώλη του Ιωάννη, Δικηγόρο Αθηνών (Αρ. Μητρώου 28.391 του Δ.Σ.Α. με την υπ΄αριθμ 87116-28/7/2006 ΦΕΚ 213/9.8.2006, Απόφαση Υπουργού Δικαιοσύνης περί διορισμού της) με πάγια μηνιαία αμοιβή, κατόπιν της υπ αριθμ. 172/20.11.2006 απόφασης του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κου Δούκα Παύλου Παλιολόγου…» Καταλήγοντας σημειώνω ότι είμαι πατέρας άνεργης κόρης, η οποία επέστρεψε εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα για χατήρι μου, μετά από λαμπρές μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική. Δίχως να θέλω να αμφισβητήσω την επάρκεια της κόρης του κ. Μανώλη, θα τον παρακαλούσα σεβόμενος την ιστορία του κόμματος και τους αγώνες των νεοδημοκρατών να είναι πρώτα απ όλα αυστηρός κριτής του εαυτού του…»
 
 
kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου