Σάββατο

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ 301 ΕΝΟΧΩΝ!

Μαχαίρωσαν Έλληνα στην Κυψέλη




To μετα-σταλινικό ζόμπι που ακούει στο όνομα Παπαρήγα, αφού πρωτοστάτησε στην εισαγωγή των λαθρομεταναστών-εισβολέων και στην ανάπτυξη της εγκληματικότητός τους κατά της Ελληνικής Κοινωνίας, έρχεται ως όψιμος …πυροσβεστήρας να κάνει έκκληση ειρηνεύσεως μεταξύ των δικαίως εξεγερμένων Ελλήνων και των λαθροεγκληματιών θυτών μας, προς αποφυγή …συγκρούσεων!

Η εκ των κορυφαίων ενόχων του σημερινού ελλαδικού χάους Αλέκα Παπαρήγα, η μεγάλη συναυτουργός της σημερινής δυστυχίας των Ελλήνων, σπεύδει να μας αποτρέψει από το να αντιδράσουμε και μας προτρέπει να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τους μεθοδικά εισαγόμενους λαθροεισβολείς προκειμένου η ίδια και το συνάφι της να συνεχίσουν να καλοπερνάνε!


Η αναίσχυντη κυράτσα του Περισσού που κρύβεται πίσω από τη ταμπέλα του δολοφονικού σταλινικού πρακτορείου που εκπροσωπεί, παίζει με την νοημοσύνη των Ελλήνων τους οποίους εκλαμβάνει ως ξεκουτιασμένους.


Αυτή η υπαρξιακή ασκήμια που ακούει στο όνομα Αλέκα Παπαρήγα και της οποίας το περιεχόμενο είναι ευθέως ανάλογο του …σεξ-απήλ της, είναι φυσικό να ζορίζεται εξίσου με όλους τους παρακοιμωμένους της στα έδρανα της (β)ουλής που βλέπουν τα φάσγανα να πλησιάζουν τους ρυπαρούς λαιμούς τους…


Τώρα πια, οι 301 αλήτες του κοινοβουλευτικού πορνείου, βλέποντας την εξέγερση των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζει ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ανατριχιάζουν… Καλώς κάνουν και είναι υπόθεση ωρών η δραπέτευσή τους από την Χώρα!


ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, ΕΝ ΜΕΣΕΙ ΟΔΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ!


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

6977764737

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συνεχίζονται για μία ακόμη ημέρα τα περιστατικά βίας στην πολύπαθη περιοχή του κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, ένας ακόμη Έλληνας, συνταξιούχος αυτή την φορά, έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών. Συγκεκριμένα δίπλα στην Γενική Τράπεζα, στην συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη και Πατησίων, άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν συνταξιούχο για να του πάρουν την σύνταξη.
Παρόλες τις βλακείες των διαφόρων "έγκυρων" ιστοσελίδων, που ήθελαν τους εγκληματίες να "έχουν κλειστεί στα σπίτια τους" μετά την ... βία των ακροδεξιών, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι η πραγματική βία είναι άλλη. Αλλά φαίνεται ότι αυτή δεν αποτελεί πια ... νέο! Ιδιαίτερα για τους Έλληνες μεγάλης ηλικίας που δεν μπορούν εύκολα να ... φορτώσουν τα μπογαλάκια τους και να φύγουν από τις γειτονιές στις οποίες έζησαν, η κάθε ημέρα γίνεται και πιο επικίνδυνη.
Ο ηλικιωμένος άντρας πήρε κάποια χρήματα από την τράπεζα και κατευθύνθηκε στο σπίτι του, που ήταν σχεδόν δίπλα. Στην είσοδο του σπιτιού του όμως, δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα τα οποία τον μαχαίρωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: