Κυριακή

Γιατι επιμενουμε στην Πολιτειακη Αλλαγη και την Επαναφορα της Βασιλειας




Tον τελευταίο καιρό λέγονται πολλές ανοησίες και εκτοξεύονται άλλες τόσες κακοήθειες εις βάρος της Βασιλείας. Διάφοροι τύποι του πολιτικού υποκόσμου βρίζουν ασύστολα τον θεσμό τον οποίον δεν κρίνουν με πολιτικό λογο αλλά με ψευτιές  και συκοφαντίες!!!

Τυχάρπαστοι πολιτικάντηδες –κομματόσκυλα πάσης φύσεως –κοινοί λωποδύτες του Δημόσιου χρήματος –όψιμοι συμβουλάτορες πολιτικών αρχηγών-εκμαυλισμένοι κομματάρχες διασυρουν με κακία τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και την Οικογένεια του γιατί γνωρίζουν ότι άμα υπήρχε Βασιλεία  όλα αυτά τα ερπετά δεν θα μπορούσαν να επιβληθούν εις τον δημόσιο βίο της χρεωκοπημένης Πατρίδας.

Παρακολούθησαμε από την Αμερική μέσω διαδικτύου το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Περίμεναμε  από τους διαφόρους ομιλητές  να βρεθεί ένας!!! μα ένας  τουλάχιστον εισηγητής και να πει το αυτονόητο.!!!!

Να κάνει την Υπέρβαση-  γιατι άκουσα πολλά για υπέρβαση και αποκατάσταση των θεσμών!!! Δυστυχώς κανείς δεν είπε  οτι χρειαζόμαστε πολιτειακή αλλαγή στην σημερινή Ελλάδα και αποκατάσταση της Βασιλείας!!!!

Μόνο Ο Κώστας Μητσοτάκης με την παρρησία και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει πριν μερικά χρόνια είχε πει το Ιστορικό  Unfair για τον τρόπο με τον όποιον έγινε το τελευταίο δημοψήφισμα.

Υπάρχουν πολλοί δυστυχώς που επιμένουν ότι με το τελευταίο δημοψήφισμα ρυθμίστηκε οριστικά και για πάντα το πολίτευμα της Ελλάδος. Τα ιδία είχαν πει επανειλημμένα και άλλοτε κάποιοι άλλοι και διαψεύστηκαν από την ιδία την Ιστορική πραγματικότητα.

Αν είναι δυνατόν η πολιτειακή Ιστορία και το μέλλον της Πατρίδας μας να ρυθμίζοντα στο διηνεκές  από μια βρώμικη ψηφοφορία γιατί όλοι εμείς γνωρίζουμε πως μεθοδεύτηκε  και πως έγινε?!!!

Αρα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους πρόκειται για ένα κοσμοϊστορικό γεγονός αφού καταργήθηκε ο νόμος της Εξελίξεως. Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε καμιά αλλαγή και το πολιτικό μας γίγνεσθαι ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Ήταν μάλιστα τόση η μανία - εναντίον του Θεσμού -όλων αυτών των συναυτουργών του σημερινού Χάους που νομοθέτησαν ότι όποιος εξυμνεί την Βασιλεία η χορεύει το Γρίβα μ σε θέλει ο Βασιλιάς !!! να διώκεται ποινικα !!!!Και όσες φορές από αυτό το μετερίζι τόλμησαμε να αναρτήσουμε την φωτογραφία των Βασιλέων ακούμε  χυδαίες μόνον εκφράσεις  από τα παπαγαλάκια της διαφθοράς.

Ακόμα και στο Face Book  όταν δημοσιεύουμε  αναρτήσεις με θέμα την Βασιλεία   διάφορα αληταρια από τον αχταρμά της Γενιάς του Πολυτεχνείου μας  υβρίζουν ασύστολα γιατί στη Δημοκρατία τους- και αυτό που αυτοί αντιλαμβάνονται για Δημοκρατία- έχουν θέση όλοι οι απάτριδες εκτός από τους Πατριώτες Βασιλόφρονες.

Αλλά θα μου πείτε αυτοί δεν είναι οι ίδιοι  που είχαν απαγορεύσει και αυτην ακομα την εισοδο του Βασιλέως στν Χώρα  και τον ανάγκασαν να έρχεται με ξένο διαβατήριο.!!!!

Πώς να ξεχάσουμε άλλωστε  τον τρόπο που λεηλάτησαν την Βασιλική περιούσια!!!! Στη Σκήτη Λαρίσης πχ στο φημισμένο Βασιλικό Δασός -Πολυδενδρι - διάφοροι πρασινο-μπλε καταπατητές δημόσιας περιουσίας έχουν κτίσει  επαύλεις  με τις ευλογίες της άλλοτε Πολεοδομίας Λαρίσης .
Το όργιο παρανόμων κτισμάτων θυμίζει το  Beverly Hills του Hollywood χωρίς μέχρι στιγμής να επέμβει ένας εισαγγελέας  και οι Φίλοι μου Λουκάς Κατσαρός και Κώστας Αγοραστός να έχουν πει το παραμικρό !!!! Βλέπεται ένας είναι ο εχθρός για τους Αγανακτισμένους Λαρισαίους  και Θεσσαλούς!!!! το ΔΝΤ!!!!

Κάποτε  λεγόμενη Τρόικα πρέπει να περάσει και από τον Αγιοκαμπο για να δει τα χάλια σας ξευτίλες!!!!

Πώς να λησμονήσουμε άλλωστε εκείνον τον αληταρα  που έβαλε πρόστιμο 250.000 EU για το γάμο του Πρίγκιπα Νικολάου ενώ άφησε δισεκατομμύρια χρέος στη Νομαρχία του Πειραιά ¨χωρίς να λογοδοτήσει ποτέ σε κανέναν και δεν συγκινήθηκε ποτέ για το χάλι της Λαθρομετανάστευσης στο μεγαλύτερο Λιμάνι της Χώρας!!!

Βλέπετε για όλους αυτούς τούς  Ζόμπι της μεταπολιτευτικής Τυραννίας  ο εχθρός είναι ο θεσμός της Βασιλείας .

Επαναλαμβάνουμε  ότι εάν υπήρχε Βασιλεία όλοι αυτοί που λεηλάτησαν την πατρίδα μας δεν θα υπήρχαν καν στο κάδρο της Πολιτικής!!!

Δηλώνουμε   απερίφραστα ότι συναισθηματικά είμαστε Βασιλόφρονες!!! Αυτή η συναισθηματική μας τοποθέτηση  που είναι και η  τοποθέτηση πολλών Ελλήνων είναι η ευγενικότερη έκφραση  της ζωής για όλους εμάς τους Βασιλόφρονες.

Από την άποψη της πολίτικης Λογικής  πάλι είμαστε  Βασιλόφρονες .
    
Το αν είμαστε σωστοι η όχι  αυτό αποδεικνύεται με διάλογο τον όποιον τα τρωκτικά και οι διάφοροι φαηλοι τον  αποφεύγουν!!! στο Δημοκρατικό τους αχταρμά όπως εμφανίζεται σήμερα σαν το κυρίαρχο πολιτειακό  τους σύστημα  .

Εμείς οι βασιλόφρονες έχουμε τα επιχειρήματα μας και είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε γιατί επιμένουμε και θέλουμε την Πολιτειακή Μεταβολή και την Επαναφορά  της Βασιλείας.
Δεν δεχόμαστε όμως ύβρεις  γιατί τελικά από τους λεγόμενους αντιβασιλικούς μόνο βρισιές έχουμε ακούσει έως τώρα –όχι Θέσεις!!!

 Και εδώ που τα λέμε όλοι αυτοί που βρίζουν τον Βασιλέα  έχουν μεταφέρει την Οικογενειακη τους Αγωγή στη Πολιτική  της μεταπολιτευτικής Ελλάδος .
ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ!!!!

Στα επόμενα άρθρα θα διατυπώσουμε με σθένος γιατί Είμαστε Βασιλοφρονες!!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι βασιλοφρονες δεν γνωριζουν δυστυχως ιστορια. Σχετικα με τον θεσμο της βασιλειας ως ελληνιδα πολιτης πιστευω οτι αν ποτε ο θεσμος αυτος επανερχοταν, το σωστο για μας τους Ελληνες ειναι μια εκ νεου βασιλικη οικογενεια που δεν θα χει καμια σχεση με τους Γλυξμπουργκ,οι οποιοι για μενα δεν εχουν σχεση με την Ελλαδα. Που μπορούμε να αναζητήσουμε βασιλική οικογένεια; Πιστευω οτι οι Ρωσια ειναι η ιδανικη χωρα. Εχει παρα πολλες οικογενειες ευγενους καταγωγης με εθισμους γνησιους στην ορθοδοξη παραδοση. Αυτο θα ήθελα εγω να δω προσωπικά ως απλη ελληνιδα
Με αγαπη απο Θεσσαλονικη

Ανώνυμος είπε...

Οι βασιλοφρονες δεν γνωριζουν δυστυχως ιστορια. Σχετικα με τον θεσμο της βασιλειας ως ελληνιδα πολιτης πιστευω οτι αν ποτε ο θεσμος αυτος επανερχοταν, το σωστο για μας τους Ελληνες ειναι μια εκ νεου βασιλικη οικογενεια που δεν θα χει καμια σχεση με τους Γλυξμπουργκ,οι οποιοι για μενα δεν εχουν σχεση με την Ελλαδα. Που μπορούμε να αναζητήσουμε βασιλική οικογένεια; Πιστευω οτι οι Ρωσια ειναι η ιδανικη χωρα. Εχει παρα πολλες οικογενειες ευγενους καταγωγης με εθισμους γνησιους στην ορθοδοξη παραδοση. Αυτο θα ήθελα εγω να δω προσωπικά ως απλη ελληνιδα
Με αγαπη απο Θεσσαλονικη